משעמם

DontWakeMeUp

New member
אויש נוווווווו

אוקי שכחתי פה כמה בנות שהן בפורום וזה...זכרתי שהם בפוב אבל לא פה..אניוואי מור בשאלות של החברות של הפורום
ואמ אם שכחתי מישהי אז אני מצטערת

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDDDDDD

גם לי לא מרשין מהאינטרנט ;;

Mori C

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo13.gif

כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? Nine In the afternoon איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? I Write Sins Not Tragedies איזה שיר מרגש אתכם? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have איזה שיר מצחיק אתכם? הלווין DD: למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? But It's Better If You Do למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? Nine In the afternoon שורה אהובה מאחד השירים: "In the middle of summer all was golden in the sky all was golden when the day met the night" מהשיר When The Day Met The Night מהאלבום החדש. מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? But It's Better If You Do שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? Its Time To Dance שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: Camisado השיר האחרון ששמעתם: היה כבר לא? בכל-מקרה Nine In the afternoon השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: אממ...אני חורשת ושומעת את כולם. עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? עם פארמור, זה נראלי יהיה מגניב. נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: Nine In the afternoon , Lying Is The Most Fun A , But It's Better If You Do, I Write Sins Not Tragedies, Its Time To Dance , The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage, When The Day Met The Night אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? לא. איך הגעתם לקומונה/פורום? דרך סיון, שהיא ידעה שאני אוהבת את פאניק אז היא אמרה לי להצטרף לפורום. כמה זמן אתם אוהבים אותם? אמממ...בערך חצי שנה, משהו כזה. באים למפגש בפסח? נראלי שכן. את מי כבר ראיתם מפה במציאות? את סיון
ועם יש פה בנות שהיו בפגש של פו"ב אז גם אותן
עם מי הכי התחברתם מהפורום? עם סיון
ואני עוד מקווה להתחבר עם עוד. נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? חחחח XD אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? כן,הוא היה חלק מהלהקה ומגיע לו כבוד למרות שהוא עזב או שאמרו לו לעזוב. גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? נראלי שכן
יש לו בחודש של אמא שלי ושל חברה שלי. נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? אוקיי
רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD חחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? אני רוצה מאינטרנט אבל אם אני לא אצליח לשכנע את ההורים שלי אז אני אחכה שיגיע. מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? חחחח XD שתיהן מצחיקותD: העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? ברור שעדיין מצחיקות D: מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? "אהעהאעההאאהעאהעאה @#%^))*)(^&$%$#@@**&^% הם באים! פאניק באים!!!!!! $&$*)&^$%$#%%" ~מתקשרת לחברה שלי~ " פאניק באים! הם באים, הם באים, הם באים, הם באים !!" וגם היא מצטרפת למקהלה כי גם היא אוהבת את פאניק. ומתקשרת לקנות כרטיסים. וגם מתחילה לשיר שירים שלהם בלופים חחחח XD אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאה, ו...

טת דורין גם פגשתי, חחחח היא לומדת איתי באותו בית-ספר. דורין

חח עונה XD

*כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?*אוף קורס
מה היה השיר האחרון ששמעתם? ניין ינ דה אפטרנון איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איי רייט סינס נוט טרגיס איזה שיר מרגש אתכם? אממ כולם D: איזה שיר מצחיק אתכם?דה אונלי דיפרנט למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? לא יודעת כל פעם זה משתנה >< למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה?איי רייט איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? ניין ינ דה אפטרנון...חח נו זה מדבק XD שורה אהובה מאחד השירים: אממ..לא יודעת יש הרבה ם__O מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר?דה אונלי דיפרנט.... שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת?אנ'לא שומעת עכשיו אחשלי הקטן יושן XD שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל:אין השיר האחרון ששמעתם: ליינג
השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים:טיים טו דאנס עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה?פו"ב
זה יכול להיות ממש מגניב ^^ נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב:כוווווולם :) אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה?חח לא איך הגעתם לקומונה/פורום?הייתי בפורום פו"ב נכנסתי לאות פ' וראיתי'פאניק!אט דה דיסקו' ס'גאון אני
כמה זמן אתם אוהבים אותם?בערך מיולי ..XD באים למפגש בפסח?אממממן את מי כבר ראיתם מפה במציאות?אף אחד
עם מי הכי התחברתם מהפורום?עם כולם :) נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? חחחחחחחחחחח בטח ! D: אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)?חחחחחחחח "תעשו את זה גם עם ברנט"חחח חן זה חזק ממני O: חח סתם וכן :) גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט?כה [= נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי?XDDDDD רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD חחח לא גממאני מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע?מחכים שיגיע
מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן?חח העיוותים של ברנדון העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק?חס וחליל!הם עדיין מצחיקים >< מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)?אעאעאעאעאעאעאעאע פאניק?!פאניק באים לישראל?!אמאאאאאאאאאאאאאא!!!!!![לא 'אמא' של פרחה אני מתכוונת שאני אקרא לה XD] אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה)חח כן

3has3

New member
לא 'אמא' של פרחה אני מתכוונת שאני אקרא לה XD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DarkRomance

New member
עונה!../images/Emo185.gif

אני אוהבת מאודמאודמאוד את כל השירים שלהם
|כתב|
כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? איי רייט סינס נוט טרגיס
איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איי רייט סינס נוט טרגיס
איזה שיר מרגש אתכם? אמ לא יודעת איזה שיר מצחיק אתכם? ליינג
למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? אממ למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איי רייט סינס
איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? איי רייט סינס
שורה אהובה מאחד השירים: אמממ מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? סינס יפה!! אחריו - Boys Will Be Boys שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? Operator Please - Get What You Want שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל:
Time To Dance השיר האחרון ששמעתם: הייתה כבר שאלה כזאת
השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: טיים טו דאנס עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה?fall out boy נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: טיים טו דאנס, איי רייט סינס, לונדון!
אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? לא
איך הגעתם לקומונה/פורום? כשהפורום התפרסם בתפוז בפורומים חדשים כמה זמן אתם אוהבים אותם? וואו... הרבה באים למפגש בפסח? אמ נראה לי...
את מי כבר ראיתם מפה במציאות? אפאחד
עם מי הכי התחברתם מהפורום? אביב, סיון, חנהי ושיר
נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"?חחח, סיון
אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? הא?
גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? ברור! נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD חח מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? אני מחכה שיגיע מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? העיוותי שפתיים של ברנדון! XDD
העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? מצחיקים תמיד! מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? ככה : אעאעאעאעאעעעאעאעאעאעאעאעאעאעאע
אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) אאאאאאאממ

fat lip

New member
כותרת שהיא לא 'עונה'

מה היה השיר האחרון ששמעתם? אחד מהאלבום החדש לא זוכרת שמות איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? קמיסאדווווווווווווווווו3> איזה שיר מרגש אתכם? קמיסאדו. איזה שיר מצחיק אתכם? הדיסק החדש איז סאצ' א ג'וק. למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איי קונסטנטלי ת'נק גאד. למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? ליינג איז דה מוסט פאן איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? ניין כנראה. שורה אהובה מאחד השירים: gentleman if you're gonna preach, for god sakes, preach with conviction. אחח הגאונות של ריאן רוס בימיו הטובים מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? but it's better if you do שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? אליס אין צ'יינססססס man in a box
שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: there's a good reason... היה יכול להיות קליפ מדהים. השיר האחרון ששמעתם: של פאניק או לא של פאניק?
כי שניהם כבר עניתי השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: קמיסאדו
מלא זמן הוא לא היה לי באייטונז עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? דה אקדמי איז נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: קקקמייסאאדוווו אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? כןןןןןןןןןןןןןןן איך הגעתם לקומונה/פורום? על סקייטבורד כמה זמן אתם אוהבים אותם? מאז שהם יצאו עם איי רייט סינס, 2005 באים למפגש בפסח? באאאארוווווררררררר אין לי פסח בלי זהה את מי כבר ראיתם מפה במציאות?סיון33333> ונעם33333> ואביב שאני לא זוכרת במפגש פוב3333> עם מי הכי התחברתם מהפורום? סיוון הסקסית שלי
חן
חנה מונטנה
אביבווש
נעמיטה צ'אן
וגם וודסה, שיש לי אותה במייספאזז. נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? אני רוצה לעשות לה דברים אחרים ולקרוא לריאן רוס D: |אורגיהמטורפת| אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בחיים לא אני ארק לו בפרצוף גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? לא..אני סתם מקווה שיקבל מוח~ נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? בליבליבלייייייי! רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD כנ"ל |: מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מחכים שיגיע..טוב לא כ"כ מחכים אבל אם ככה אתם מגדירים את זה.חחחחחחחחחחחחחח מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? עיוותי שפתיים של ברנ ברורררר. טום הרבה יותר מצחיק מריאן העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? ברור שכן! תולעת במחזור שכמותו מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? הולי מאדר אוף גאד. ריאן סוף סוף נענה לתפילותיי. אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) כן LOL

NoAmItA ChAn

New member
~~~~

מה היה השיר האחרון ששמעתם? ד'ר איז א גוד ריזון.. איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? איי רייט סינס נוט טראג'דיס XP ובכללי כל שיר שלהם 3: איזה שיר מרגש אתכם? איטס טיים טו דאנס, בט איטס בטר איף יו דו. איזה שיר מצחיק אתכם? ד'ר איז א ריזון, ללא ספק XDDDDDDDD למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? ד'ר איז א גוד ריזון XDDDDDDD עזבו, אין לי מושג. מי מבין את המילים שלהם בכלל? XD למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? איי רייט סינס 3: איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? ד'ר איז א גוד ריזון X_X; שורה אהובה מאחד השירים: I'm a divaaaaaaaa! מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? XDDDDDDDDDD המממ.. בט איטס בטר איף יו דו, נראה לי. או ליינג. שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? ד'ר איז א גוד ריזון 3: שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: דה אונלי דיפרינס 3: השיר האחרון ששמעתם: ד'ר א גוד ריזון XD; השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: ניין אין דה אפטרנון XD; עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? פול אאוט בוי! נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: ד'ר איז א גוד ריזון (וואו, אני ממש אוהבת אותו O:) וכמובן - איי רייט סינס. אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? כמובן! איך הגעתם לקומונה/פורום? לבד :) כמה זמן אתם אוהבים אותם? משהו כמו... חצי שנה? פלאס מינוס. באים למפגש בפסח? כמובן! D: את מי כבר ראיתם מפה במציאות? הרבה D: עם מי הכי התחברתם מהפורום? הרבה X3 שיר DDDD: נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? מה? XDDDDD;; אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? יאפ D: גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? ברור! נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? כמובן! רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD XDDDDDDDDDD אני חושבת שזו אחלה מחמאה 3: ... או שלא. מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? מורידה X3 מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? ברנדון? העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? ברור שמצחיקים XDDDD מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? "אומגאששששששששששששששש!!!!!111111111 אומגאשאומגאשאומגאש!" *מתקשרת לחברה שלי:* "הלו! נטע?! אומגאששששששששששש!1111111" *מנתקת. רצה לאמא וצורחת:* "אמאאאאאאאאא! הם באים לארץץץץץץץץץ! אומגאששששששששששששש!!!!!1111111111" *רצה לאח שלי:* "אומגאששששששששש!!!!!!!!!!1111111" *נתקעת בדלת. מתה. לא מגיעה להופעה ומתחרטת על זה בגן עדן.* אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) לא יודעת. אולי ><;

למעלה