../images/Emo41.gifעונה../images/Emo13.gif
כל השאלות זה רק על פאניק אט דה דיסקו, דיד יו אנדרסטנד איט?* מה היה השיר האחרון ששמעתם? Nine In the afternoon
איזה שיר אף פעם לא יימאס עליכם? I Write Sins Not Tragedies
איזה שיר מרגש אתכם? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have
איזה שיר מצחיק אתכם? הלווין DD:
למילים של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? But It's Better If You Do
למנגינה של איזה שיר התחברתם הכי הרבה? The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage
איזה שיר יוצא לכם לזמזם/לשיר הכי הרבה לאחרונה? Nine In the afternoon
שורה אהובה מאחד השירים: "In the middle of summer all was golden in the sky all was golden when the day met the night" מהשיר When The Day Met The Night מהאלבום החדש.
מה היה השיר הראשון ששמעתם אחרי סינס החופר? But It's Better If You Do
שומעים את אחד השירים עכשיו? אם כן, איזה? אם לא, איזה שיר אתם שומעים בכל זאת? Its Time To Dance
שיר מפיבר שהם לא הוציאו כסינגל וחבל: Camisado
השיר האחרון ששמעתם: היה כבר לא? בכל-מקרה Nine In the afternoon
השיר האחרון שחרשתם עליו ואתם כבר לא ממש שומעים: אממ...אני חורשת ושומעת את כולם.
עם איזה להקה/אמן הייתם רוצים לשמוע שיתוף פעולה? עם פארמור, זה נראלי יהיה מגניב.
נגיד והם בארץ, שירים שהכי הייתם מתים לשמוע בלייב: Nine In the afternoon , Lying Is The Most Fun A , But It's Better If You Do, I Write Sins Not Tragedies, Its Time To Dance , The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage, When The Day Met The Night
אתם עדיין כותבים פאניק עם סימן קריאה? לא.
איך הגעתם לקומונה/פורום? דרך סיון, שהיא ידעה שאני אוהבת את פאניק אז היא אמרה לי להצטרף לפורום.
כמה זמן אתם אוהבים אותם? אמממ...בערך חצי שנה, משהו כזה.
באים למפגש בפסח? נראלי שכן.
את מי כבר ראיתם מפה במציאות? את סיון
ועם יש פה בנות שהיו בפגש של פו"ב אז גם אותן
עם מי הכי התחברתם מהפורום? עם סיון
ואני עוד מקווה להתחבר עם עוד.
נכון שכשאתם רואים תמונה של סיון בא לכם לאכול אותה/לצבוט לה בלחי ולעשות לה "קוצ'י פוצ'י מוצ'י"? חחחח XD
אם ברנט בא איתם ואתם פוגשים אותם מצטלמים, חלקכם מבקשים חתימה וכו'...תעשו את זה גם עם ברנט (לא להפעיל תאים כחולים נו)? כן,הוא היה חלק מהלהקה ומגיע לו כבוד למרות שהוא עזב או שאמרו לו לעזוב.
גם אתם מקווים שמהיומולדת של ברנדון חודש הבא יהיו מלא מלא גלריות באינטרנט? נראלי שכן
יש לו בחודש של אמא שלי ושל חברה שלי.
נטולות מופעי חשפנות בסגנון קלטי? אוקיי
רק אני הייתי נבהלת ממישהי שהעיניים שלה הם בגודל הירח ולא תופסת מזה מחמאה? XD חחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD
מזמינים את פריטי. אוד מהאינטרנט או מחכים שיגיע? אני רוצה מאינטרנט אבל אם אני לא אצליח לשכנע את ההורים שלי אז אני אחכה שיגיע.
מה יותר מצחיק העיוותי שפתיים של ברנדון או התמונת חיטוט באף המפורסמת(או ליתר דיוק שאני הפכתי למפורסמת XD) של ריאן? חחחח XD שתיהן מצחיקותD:
העיוותי שפתיים עדיין מצחיקים אתכם בכלל או שפג תוקפן להצחיק? ברור שעדיין מצחיקות D:
מה לדעתכם תהיה התגובה הראשונה שלכם כשתקראו בפעם הראשונה "פאניק מגיעים להופעה/ות בישראל" (אחרי שזה יתגלה כנכון ורשמי)? "אהעהאעההאאהעאהעאה @#%^))*)(^&$%$#@@**&^% הם באים! פאניק באים!!!!!! $&$*)&^$%$#%%" ~מתקשרת לחברה שלי~ " פאניק באים! הם באים, הם באים, הם באים, הם באים !!" וגם היא מצטרפת למקהלה כי גם היא אוהבת את פאניק. ומתקשרת לקנות כרטיסים. וגם מתחילה לשיר שירים שלהם בלופים חחחח XD
אתם מאלה שמחכים ליד הטלפון בהיכון לפתיחת הקווים להזמנת כרטיסים? (כי אומרים תמיד שזה ייפתח בתאריך X בשעה X, לא שהם מדייקים אבל שיהיה) כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק