משפחה וסוסים

דווקא מרוסיה!../images/Emo98.gif../images/Emo113.gif

גם הסבא הרומני רכב והכול אבל לא בצורה סדירה וכמעט בכלל - רק מדיי פעם. רוב הזמן הוא היה נוהג בעגלה ולא רוכב....

b00

New member
משפחה וסוסים...../images/Emo45.gif

אמא שלי רכבה כשהיא הייתה ילדה... האח הקטן שלי גם רכב איתי לפני שש שנים ואז גילו שיש לו תגובה אלרגית לסוסים... באסה לו! לדודה שלי יש חוות רכיבה עם חבר שלה בצפון. איזה כיף להם! בן דוד שלי היה אלוף ווסטרן מתישהוא... אין לי מושג מתי... וזהו נראה לי...

snufkin15

New member
משפחה..

למשפחה שלי אין בדיוק קשר עם סוסים. מה הם עושים בשבילי?.. אמא שלי עושה לי פאדיחות כשהיא נכנסת לחווה כשאני לא מגרשת אותה (היום זו הייתה הפעם הראשונה) , ומתחילה לדבר עם הסוסים. חוץ מזה שהם דואגים יותר מדי, הם אחלה והם מתפשרים בנושאי כספים וקניות, למרות שאני לא מבקשת יותר מדי.

°fanta°

New member
אמ...

אמא שלי רוכבת בערך שנה משהו כזה... ובת דודה שלי רוכבת בכפר שמואל

אממממממ

אממ אמא שלי מתה על סוסים ומדיי פעם רוכבת ביום שיש היא הולכת לרכב אח שלי רוכב פעם בחודש או לפעמים שבואים אבא שלי לו ממש אוהב סוסים כי הוא חושב שזה יותר מדי כסף זהוא ביי ביי ביי ביי

ואחותי......

אחותי פרכה מלידה היתה רוכבת פעם אבל כבר לו היתה רוכבת עצל דניאלה כשהיא היתה בכיתה א' אבל עכשיו היא רק נגעלת עם אומרים לה שהיא צריכה לבוא איתנו ופעם אחת היא באה והיא לו רצתה לצעת מהאוטו מרוב שהי נגאלה!!!!!!!!!!!!!!!

כן בטח.... רק המשפחה שלי!

אמא שלי רכבה פעם אחת על סוס בפטרה ויותר היא לא רוכבת. אחותי פעם רכבה אבל עכשיו יש לה דברים הרבה יותר "חשובים" לעשות. ורק אני נשארתי רוכבת
טוב.. אמ ... אמא שלי שילמה לי על התחרויות/קייטנות/שיעורים עם גילי וכו'.

טוב, אז אצלי....

אף אחד לא רוכב על סוסים חוץ ממני ההורים שלי לא יודעים בכלל מאיפה נכנס לי הג'וק הזה לראש בצורה כל כך עמוקה, אבל למזלי יש לי הורים נהדרים והם לגמרי מוכנים0 לקחת אותי לחווה כמעט כל פעם שאני מבקשת מהם אבל יותר מזה הם לא ממש שותפים למה שעובר עלי שמה, למרות שאני מספרת והכל הם לא ממש מבינים כי קשה להבין אם אתה לא חלק מזה. אבל בטח שאני הוציא רשיון (אני עושה תאוריה ביום חמישי הבא, תאחלו לי בהצלחה) אז אני בכלל לא הצטרך אותם בקטע הזה והם לא יהיו מעורבים בכלל.

גם אצלי זה ככה...

ההורים שלי כל כך שמחים שאני רוכבת על סוסים הם כל הזמן לקחים אותי לחווה וקונים לי ציוד ודברים כאלה..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

פפ.. אמא שלי רכבה איזה פעם אחת....[כשהיא הייתה צעירה] אבל אז הסוס נבהל ממשהו והוא התחיל לדהור ולהשתגע והיא נפלה. אחרי זה היא לא עלתה יותר על סוס. כשאבא שלי היה צעיר הוא רכב דיי הרבה. ו..בגללו הגעתי לסוסים, למרות שתמידדד אהבתי אותם! יש לי איזה קשר אליהם =). ההורים שלי מסעים אותי לחווה פעמיים בשבוןע, עכשיו זה יהיה 2 פעמיים כנראה [יייששש
] והם משלמים על שיעורים.. ואני משתפת אותם.. ואבא שלי נותן לי עצות.. אבל לרוב הן מזהה מעצבנות
חחח... מווואאאה!

yehudit b

New member
טוב, אז במשפחה שלי-

אני היחידה שרוכבת. מאז ומתמיד רציתי, אבל רק לפני שלושה חודשים (וקצת) החלום שלי הפך למציאותי... ההורים שלי לא שמחים, אבל הם גם לא נגד, כי הם יודעים שאני אוהבת את זה וזה עושה אותי שמחה. הבעיה היחידה שמפריעה לעולמינו הוורוד- היא הכסף, אבל חיים איכשהו... אה, גם בן דוד שלי שבצבא אוהב סוסים אבל הוא רכב רק פעם פעמיים סתם בשביל הפאן...

yehudit b

New member
שכחתי משו-

בגלל שזאת רק אני עם השגעון הזה, אז אני הייתי אחראית למצוא חווה, לברר תשלומים, ואני גם נוסעת באוטובוס הלוך חזור כדי להגיע לחווה. החיים קשים

charliebr

New member
כוווולם רוכבים ../images/Emo9.gif

חוץ מאמא..... עדי (שאתם מכירים) רוכבת אחותי הקטנה רוכבת (אבל רק פעם בשבוע על סוסי ביצפר) ואבא רוכב
מזתומרת מה היא עשתה בשבילי?! מה היא עשתה בשבילהם?!

Chikolito

New member
אצלי

במשפחה שלי אבא שלי ו2 בנות דודות שלי רוכבים. אני הכי רצינית ואני ממש תקועה עם הג'וק הזה!!! אני ואבא שלי לפעמים יוצאים לרכב סתם לכיף ביחד...ובנות דודות שלי רוכבות גם קבוע אבל רק פעם בשבוע בבני ציון בחוות ווסטרן אז יש אצלנו הרבה ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב ואף פעם לא הגענו להסכמה ... סבא שלי בהולנד היה רוכב היתה למשפחה שלו חווה ... ההורים שלי מאוד שמחים שאני בחווה הם יודעים שאני אוהבת את זה הם משלמים על הכול ומוכנים לעזור תמיד וגם מתענינים הרבה!!! זה ההרגשה הכי טובה שתומכים בדבר שהם יודעים שהכי כיף לך בו!!!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifאנייייייי...

אבא - רכב פעם.. מבין המווווון בסוסים! אמא - מפחדת.. אבל מאוד התלהבה =) אח שלי - רכב פעם ווסטרן, אוהב לעשות טיולים... אבל לא מבין כלום.. אחותי הקטנה.. התחילה שנה אחריי.. כמובן נדחפת... ועוד מעט נכנסת ל-X

למעלה