לי אין חשש מהטיסות הארוכות../images/Emo160.gif...
לפני כמעט שנה,ב-29/11/2005 כבר טסתי לריו-דה-ז'נירו דרך פאריס(עם איר-פראנס),ולאחר שבועיים-וחצי מבואנוס-אירס לחניית לילה בפאריס,ולמחרת המשך לתל-אביב. הייתי גם באיגואסו,בדרום פטגוניה(קלפאטה והקרחונים),ואני מודה,לא מספיק זמן בבואנוס-אירס,לכן אני עוד מעוניין לשוב לשם. אנו לא אנשים שנרעיל עצמנו עם "כדורי-שינה",שומר נפשו ירחק,רעיתי אם היתה נוסעת עמנו,אין לה בעיה,היכן שהיא שמה את הראש,היא ישנה כמו
,כך היה לה ברוב הטיסות הקצרות יותר ליעדים באירופה,בעיקר בטיסות לילה,הבעיה היא אצלי,אני לא ישן בטיסות,קודם-כל למדתי שרצוי בטיסות האלו להזמין מקום ישיבה ליד המעבר,בניגוד לרוב שרוצים "ליד החלון",וזה הוכיח עצמו לגבי בשני קטעי הטיסה הארוכים בין פאריס לריו-דה-ז'נירו(11ש+20ד),ומבואנוס-אירס לפאריס(13ש),רוב צבור הנוסעים נרדם בלילה,ואני לסרוגין קם מהמושב,מחלץ עצמות ומתהלך לי לאורך ה-
בשעות הלילה,זה כמעט לא מפריע לאף-אחד,ישנה במטבחון עגלה עם משקאות חפשי-חפשי לטובת מי שמעוניין בשרות-עצמי לילי כזה,ופה ושם לוקח לי משקה-קל או מים,ואף-אחד לא מפריע וזה מתנהל בשקט בשקט,על-אף החשש הראשוני מהטיסות הללו,כשאני "מסתכל" שנה אחורה,הצלחתי להעבירן בכיף. הלואי וגם בפעם הבאה(אם וכאשר תהיה),יעבור לי כך.