לכבד מבחינתי זה לכל אדם ולא רק בגלל שהוא דתי
אני למשל צמחונית
אני לא מצפה שאנשים סביבי יפסיקו לאכול בשר
אבל זה כן דורש התחשבות וכבוד כלפי
כך מצאתי את בן זוגי מחפש מתכונים צמחוניים בנט לפני השבת הראשונה שהוא הזמין אותי אליו. כי מסתבר שלא לכולם זה טבעי לבשל מנה שאין בה בשר או דג
אני יכולה לדמיין זוגות שבהם אחד מבני הזוג בעל נכות מסויימת וזה דורש התארגנות אחרת במשפחה.
אז במקרה הוא דתי, והילדים שלי יצטרכו ללמוד לכבד את המנהגים שלו, בלי שזה יפגע בחיים החילונים שלהם.
זה נכון שלא ארצה בשבת לנסוע לים בלעדיו, אבל אצטרך למצוא פעילויות כיפיות בסביבה שלנו כך שהם לא התייבשו בבית.
בסופו של דבר אני מאמינה שמשפחות דתיות מאוד נהנות בשבת שלהם בדרכם, אז נמצא את אותם דברים שנוכל להנות מהם.
מי יודע, אולי נגלה שהזמן איכות הזה לא פחות טוב מנסיעה ברכב למקום אחר
ושלשבת עם פזלים ומשחקי קופסא ויצירה וכו', זה אחלה זמן איכות.
ותמיד יהיו להם סופ"שים של 'אקסטרים' עם אבא שלהם
אני למשל צמחונית
אני לא מצפה שאנשים סביבי יפסיקו לאכול בשר
אבל זה כן דורש התחשבות וכבוד כלפי
כך מצאתי את בן זוגי מחפש מתכונים צמחוניים בנט לפני השבת הראשונה שהוא הזמין אותי אליו. כי מסתבר שלא לכולם זה טבעי לבשל מנה שאין בה בשר או דג
אני יכולה לדמיין זוגות שבהם אחד מבני הזוג בעל נכות מסויימת וזה דורש התארגנות אחרת במשפחה.
אז במקרה הוא דתי, והילדים שלי יצטרכו ללמוד לכבד את המנהגים שלו, בלי שזה יפגע בחיים החילונים שלהם.
זה נכון שלא ארצה בשבת לנסוע לים בלעדיו, אבל אצטרך למצוא פעילויות כיפיות בסביבה שלנו כך שהם לא התייבשו בבית.
בסופו של דבר אני מאמינה שמשפחות דתיות מאוד נהנות בשבת שלהם בדרכם, אז נמצא את אותם דברים שנוכל להנות מהם.
מי יודע, אולי נגלה שהזמן איכות הזה לא פחות טוב מנסיעה ברכב למקום אחר
ושלשבת עם פזלים ומשחקי קופסא ויצירה וכו', זה אחלה זמן איכות.
ותמיד יהיו להם סופ"שים של 'אקסטרים' עם אבא שלהם