משפחה שכזאת...

משפחה שכזאת...

כלם מכירים את הפתגם החכם והנכון:-"תגיד לי מי חבריך ואגיד לך מי אתה" ואם נעשה פרפרזה על פתגם זה אפשר גם להגיד : "ספר לי מי הם בני משפחתך ואומר לך מי אתה" אז מה דעתכם על משפחה שכזאת:- האם – "סופרת, מחזאית ואמנית פלסטית, קבוצניקית במקור ומחזיקה בדעות שמאלניות". הבן –האחד: יורד, חי בארה"ב, איש שמאל קיצוני מזוהה עם תנועת השמאל "יש גבול" [זו שדאגה בחו"ל שיוצא צו מעצר נגד האלוף דורון אלמוג] שקרא לסרבנות בצה"ל. הבן השני – יורד, חי גם הוא בחו"ל "בחר לא לשרת בצה"ל". הבת האחת:– לסבית מוצהרת, חיה עם בת זוג , פעילה בארגון שמאל, שנשותיו , עומדות במחסומי צה"ל ומפריעות לעבודת החיילים .. בת שניה – בעלת עמדות שמאלניות אז בוודאי תשאלו: מי האבא ? ומה דעותיו ? ועד כמה הוא פטריוט שאיכפת לו מהאינטרסים של עם ישראל ומאהבת ארץ-ישראל, ואיזה חינוך הוא נתן לילדיו ? והאם יתכן – שבמשך עשרות שנים הוא חי במשפחה שכזאת ולא נדבק בו רבב מהשמאלניות של בני משפחתו ?? מ"מ ראש הממשלה – אהוד אולמרט – הוא האב והבעל. האם דמות כזאת ראויה להנהיג את עם ישראל ???

אשרת

New member
כן.

בתור אחת , שהנטיות המיניות והדעות הפוליטיות של ילדיו לא ממש מזיזות לי את הציפורן של הרגל במקרה הטובה, אין לי שום בעיה שהוא יהיה ראש הממשלה. הוא בהחלט עדיף מהיורד נתינהו ועדיף מהמנהיגים הפשיסטים והגזעניים שלך, בכל מקרה.

ורדית 8

New member
שהבת לסבית לא מזיז לי,זה ענינה

אבל אם הבנים סרבני שרות בצה"ל וראש הממשלה אמור להיות המפקד העליון של הצבא. אם הוא יצטרך לשלוח חיילים להילחם, האם הוא יוכל להביט בעיניים של האמהות שבניהן יפלו במלחמה בעוד הבנים שלו משתמטים ויורדים? איזה תמיכה הוא יוכל לתת לחיילי צה"ל ומפקדיו כשהמשפחה שלו "דואגת" להעמיד אותם לדין כפושעי מלחמה?

דיונים על משפחתו של אולמרט..

או כל משפחה של איש ציבור.. הם מיותרים ולא רלוונטים. אבקש ממך, להפסיק לחטט בחייהם הפרטים של משפחות נבחרי הציבור. את מוזמנת למדורי הרכילות של עיתוני יום שישי - אולי שם תמצאי את שחשקה נפשך בו!

eman70

New member
דוקא העמדות הפוליטיות של בני המשפחה

בהחלט רלוונטיות. אני לא אתפלא אם המהפך האידיאולוגי שעבר על אולמרט, הושפע מהעמדות של בני משפחתו. מבחינתי, המשפחה הסססמולנית שלו היא דוקא נקודת זכות בשבילו, אם כי, אי אפשר לדעת עד כמה אפשר לסמוך על זה. אגב, גם המשפחה של פרץ (ובמיוחד אשתו, אחלמה) עושים רושם טוב מצויין.

ורדית 8

New member
אבל מותר לכתוב על משפחת נתניהו?

מענין שלא הפריע לך שכתבו על משפחת נתניהו במיוחד כאשר אלו שקרים או שרק על המשפחה של אולמרט אסור לכתוב? מישהו כינה את נתניהו "יורד" אם כך העובדות הן שמשפחת נתניהו עברה לאמריקה כאשר נתניהו היה בן 13. האם זה הופך את נתניהו ליורד? אם כך אני מבין שגם יוני נתניהו מפקד סירת מטכ"ל וגיבור אנטבה הוא יורד שראו לגינוי? כמובן שאותו נתניהו שמשפחתו החליטה לעבור לאמריקה מאחר ואביו הפרופסור לא יכל להתקבל לשום אוניברסיטה בארץ בתקופת בן גוריון בגלל שהיה באצ"ל. לכן נאלץ לקבל עבודה כפרופסור באמריקה ששם לא הפריע להם שהוא היה באצ"ל. נתניהו "היורד" כולל שני אחיו כשהגיעו לגיל צבא התגיסו כמובן ובחרו להתנדב לסיירת מטכ"ל ולא להיות כתבים צבאיים בעתון "במחנה" כמו אולמרט. נתניהו גם נפצע כאשר השתתף בפעולת סבנה ואילו אולמרט הכדורים היחידים שהוא ראה זה במגרש ביתר ירושלים. גם במלחמת יום כיפור נתניהו ששהה באוניברסיטה באמריקה מיהר לקחת את המטוס הראשון ולהצטרף לכוח הלוחם. אז אין לך בעיה לקרוא לביבי וליוני נתניהו "יורדים" אבל על הבנים של אולמרט שבחרו בבגרותם להשתמט מצה"ל אסור לדבר כאן?

את חמודה, את ../images/Emo6.gif

לדבר על נתניהו זה לגיטימי.. מתי ראית מישהו מהפורום מדבר על המשפחה שלו? זה שנתניהו שינה את שמו לבינג'מין ניתאי לא קשור למשפחתו! אם יש לך משהו כנגד אולמרט, זה לגיטימי.. אבל אין שום קשר בין משפחת אולמרט וכל המשפחות של נתניהו, לפורום זה!

ואני מבצע ../images/Emo208.gif

nlth

New member
זה בכלל נכון שהבת לסבית???

והבן לא משרת בצבא??.. קשה להאמין. יש למישהו הוכחות,או שזה סתם השמצות??.

nlth

New member
נכון.זכותה.אז היא באמת לסבית?

לא השמצות,כן השמצות.לא חשוב..סתם סקרנות. זה נכון,או לא?

לא עניננו לדון בפרטים שכאלה..

הנטיות המיניות של כל אדם - שמורות רק לו. אבקש ממך להפסיק לדון בכך, תודה.

nlth

New member
למה להסתיר את זה בכלל?זה פשע?

זה זכותה הלגיטימית,ואסור לדחוק את כל הקהילה של ההומואים לסביות מחוץ לקונצנזוס.הם לגיטימיים ויש להם זכויות שוות. זה אפילו יכול להוסיף לקדימה עוד כמה מנדטים,אם כל הקהילה ההומואים לסביות,ידעו את זה(אם זה בכלל נכון). זה גם לא בושה...זה זכותה לעשות בגוף שלה מה שהיא רוצה... לגיטימי.אנחנו בארץ שמתקדמת קדימה. למה להסתיר אם זה רק יכול לעזור לקדימה? אני לא מבין.אתה חושב שזה רק לקדימה. אני לא.זה רק יכול להועיל. ממילא כל האינטרנט מדבר על זה,וזה שיחת היום.

ואם ישאלו - "מה הנטייה שלך?"

לא בטוח שכל אחד רוצה שידעו זאת.. לכן, יש לכבד את פרטיות האדם. אין שום קשר למנדטים ופוליטיקה ולשאר הקהילה. פרטיות כל אדם - היא זכות שחובה לכבד.

nlth

New member
אני עוד לא יצאתי מהארון...

אבל אם הבת של אולמרט יצאה,והיא מוצהרת,כמו שאומרים פה החברים,אז היא יכולה לתרום לקהילת ההומואים לסביות,ואגב לקדימה עוד כמה מנדטים. חבל שאתם חושבים שזה בושה,ורוצים לפגוע בקהילה,ולהחזיר קהילה לגיטימית לארון. אם היא גאה בכך,למה אתם מתביישים בה.זה לא יפה.אתם פוגעים בקהילה גדולה ומכובדת. תתביישו בעצמכם מי שמתבייש בה.אתם פרימיטיביים.

תומרס1

New member
אף אחד לא מנסה להכניס מישהו

לארון. כל אחד יעשה את הטוב בעיניו ובודאי שלא מעוניינים לפגוע בקהילה זו או אחרת. הדיון שהיה כאן הוא על עצם החטטנות בבני משפחתו של אולמרט. לא צריך לעניין אף אחד מה בני משפחתו של אולמרט עושים בבית וגם לא של אף מועמד אחר.

למעלה