משפחה שכזאת...

eman70

New member
בודאי שזה נכון, והיא לא מסתירה או

מתביישת בזה. נדמה לי שפעם אפילו פרסמו במוסף סופהשבוע של אחד העיתונים כתבה עליה ועל בת זוגה (או שזה היה על בת זוגה, והיא הוזכרה? אני כבר לא זוכר). לא צריך להוציא אנשים מהארון, אבל גם אסור לדחוק אנשים חזרה לארון.

nlth

New member
אני לא מאמין שהיא לסבית

לא מצאתי חומר באינטרנט,וזה סתם השמצות לדעתי. אז רושמים בפורומים.בטח ממפלגות יריבות. יחד עם זה,אני דווקא חושב שיש עיניין לציבור. בכל זאת,מועמד לראש ממשלה,וראוי שהציבור ידע, איך הוא מנהל את ביתו.מעיד על אישיותו. אם למשל,באמת ביתו היתה לסבית,אזי מעיד שלא ראתה בבית דמות גברית. מה החמאס יראה??? ראש ממשלה לא גברי.זה יכול להגביר את הטירור. תסלחו לי.כן עיניין לציבור.

מה? ../images/Emo4.gif

אתה טוען כי היא "הפכה" להיות לסבית בגלל שלא היתה לה דמות גברית בבית? איפה קראת את השטויות האלה?!
הדמגוגיה הזולה הזאת עוברת כל גבול.. והיא כל כך טפשית שזה לא יאמן! עזוב אותה בשקט, למען השם.. לסבית או לא - היא אדם פרטי. הניתוח הפסיכופוליטי הזה הוא כל כך נבוב וחסר כל בסיס. אתה בדרך לעשות מעצמך צחוק מוחלט.. אם לא הצלחת עד כה.

nlth

New member
אני טוען שאלו השמצות והיא לא...

אתה חושב שהיא באמת כזאת?תוכיח....אלא אם כן אתה מחפש להכפיש את אולמרט וקדימה.

לא אחזור על עצמי שוב -

לא משנה עם לסבית או לא.. היא אדם פרטי - זה לא הפורום לדון בו על נטיותיו המיניות של אף אחד, ובטח שזה לא רלוונטי לנושא הפורום. אנא, כבד פרטיותו של האחר, כפי שהיית רוצה שיעשו עימך. זו ההודעה האחרונה שלי בנושא. תודה.

nlth

New member
שגיאת כתיב...."עם לסבית" עם אות א'

התכוונת בוודאי "אם לסבית"...זה עם האות אלף. בוודאי שיש לכבד פרטיותו של כל אדם,אבל בד"כ משפחות השלטון, מעצם תפקידם,זוכים לסיקור תיקשורתי נירחב.בכל העולם. התוודענו לגילעד שרון,לבן של נתניהו,לילדה של קלינטון,ומחטטים גם במשפחת אולמרט. אין מה להתבייש במיוחד שהבת של אולמרט,לא הוכח שהיא לסבית,וכולם יודעים שזה סתם השמצות,מצד מפלגות יריבות. אז רשמו בפורומים....נו באמת...

למעלה