משפחת בעלי בעלי החיים

מרב.

New member
נועם, את נהדרת ../images/Emo39.gif

רעיון מקסים, להכיר בינתיים את הילדים שיש לנו, עד שיבואו האחים האנושיים שלהם... ומקס של שירי- חתיך כלבבי. איזה ג´ינג´ מקסים שהוא! (כנראה שיש לי חולשה לג´ינג´ים
)
בוקר מקסים לכולן ושבוע מלא הפתעות חיוביות
!
מרב

מיכל ק-ש

New member
איזה רעיון מקסים! ../images/Emo54.gif

חבל שאין לי איתי תמונה סרוקה או דיגיטלית של החתול המ-ד-ה-י-ם שלי. קוראים לו ג´נגו והשם שלו פשוט תפור עליו. הוא ערס, שמתנהג כאילו כל העולם נברא בשבילו. אבל הוא כל כך מקסים וטוב לב ונותן כל כך הרבה אהבה שבאמת מגיע לו הכל. הוא הפרוזק שלי בימים של עצבים ובאסה. אני לא יודעת איך, אבל הוא מיד קולט כשאני במצברוח רע, רץ אחרי בכל הבית, נדבק ולא עוזב, מתיישב עלי ומגרגר, מלקק (כן, כן) וממש כופה עלי ללטף אותו ולהרגע. כנראה לא סתם אומרים שאנשים שיש להם חיית מחמד מאריכים ימים... בקיצור, אני מאוהבת ואני מקווה לזכור לצרף את התמונה שלו. מיכל.

טלי2

New member
איזה יופי ../images/Emo54.gif

מקווה שבעתיד יהיה לי איך לסרוק את תמונותיהם של מוס ופוצקי, החתוליים המתוקים שלנו... ועוד הרהור, מכיוון שאני מאמינה שאהבת חיות מצביעה על משהו חיובי אצל האדם, מעניינת העובדה שכה רבות בפורום מחזיקות בעלי חיים, אני מודה שלפחות לגבינו החתולים מהווים תחליף מסויים לילד, וגם דרך טובה להרגע, מספיק להביט בהם משחקים, או ללטף ולחבק אותם, וכבר זה עושה טוב ב -
אז ישר כוח לך נועם!

נועם@בת

New member
התמונות הוכנסו לאלבום ../images/Emo63.gif

תמשיכו לצרף תמונות נוספות. נועם

טביקאט

New member
גם הורדוס פה! ../images/Emo54.gif

אמנם תמונה ישנה (מאזה הוא הספיק לשבור את שני הניבים) והוא נראה קצת בדיכאון (למד מאמא שלו) אבל גם פה הוא מקסים כתמיד! טביקאט (שלא קרויה על שם החתול שלה)

למעלה