משפטים שאנחנו לא סובלים...

משפט של בת לאם:

"אין כלום בבית הזה" או," נמאס מהבית הזה" מזה "הבית הזה"?? זה הבית שלך, ושלי... טוב, זה מובן.. עוד משפט שנורא מעצבן, אם לבת- "אני אמרתי ככה, תעשי מה שאת רוצה... (אבל אני אמרתי כך וכך!)"

תסדרי את החדר שלך!

"את לא יוצאת מהבית עד שאת מסדרת.." "את רוצה שאני לא אתן לך להיות במחשב כל השבוע?!" אוי אוי אוי כמה מוכר. :|

MiriOrit

New member
טוב, יש את המשפטים הקבועים

"זה הבית שלי ואני אחליט" ועוד כמה משפטים שכבר אמרו פה. אבל פעם אמרתי לאמא שלי כשלא עזרתי לה ביום שישי כי כאבה לי הבטן והיא אמרה שגם לה כואב הגב ולמרות זאת היא ממשיכה לעבוד.. "את האמא, אז את אמורה לעשות. לא אני"
חוצפנית שכמותי..

משפט מעצבן ומקורי ../images/Emo6.gif

"כשהייתי בגילך היה/לא היה XXX" "כשהייתי בגילך לא הייתה לי טלוויזיה" "למה את לא קוראת ספרים? הייתי קורא הרבה ספרים" והכי מרגיז, שהוא מכריח אותי לקרוא ספר שעה ביום כדי שאני אוכל לראות טלוויזיה או מחשב. אז הייתי לוקחת ספר שאני כבר מכירה לדוג' 20 אלף מייל מתחת למים (ראיתי את הסרט) עושה את עצמי קוראת שעה ואחכ מספרות לו מה קראתי כי אחכ, הוא עוד היה בא ויושב איתי כדי שאספר לו על מה שקראתי בשעה ועוד מתפלא שקראתי "רק" 10 עמודים.

הוא קרא

כי לא הייתה טלוויזיה וכשכבר הייתה היא הייתצה בשחור לבן ולא הייתה לו אחת כזו בבית כי זה היה נורא יקר. אז ברור שגם מחשבים לא היו. מה שנשאר זה ספרים.

The Dream Maker

New member
הכי שונאת:

"את לא תיכנסי לבית הזה אם לא תרדי לפחות שלושה קילו." " כנ"ל רק אם תוציאי ציונים נמוכים מתשעים." "תעשי מה שבא לך."(אם אנחנו לא מסכימות על משהו) "תבחרי מה שבא."(בחנות בגדים למשל,היא הרי יודעת שאני לא אקנה משהו שהיא לא אוהבת) "_____ שמנה לא?"

הדס100

New member
המממ....משפטים שנואים

אמא שלי: את רעבה? לא? מה אכלת? מי הביא לך את החולצה הזאת? כל היציצים שלך בחוץ! מה זה פה הפקרות? תפסיקי לצעוק!

cheelly33

New member
אחלה רעיון!! ../images/Emo13.gif

אמנם אני כבר בת 29 אבל יש כמה חרוטים טוב טוב בזיכרון (וכמה שאני שומעת עד היום) : 1. (על מבחן שקיבלתי בו 90+) - "למה לא 100?" 2.(על משהו שסירבתי לעשות) - "גם כשאת תבקשי משהו אני לא אעשה את זה.." 3." כל עוד את גרה בבית הזה את תעשי את מה שאומרים לך" (למזלי, יש לי כבר דירה משלי ...
) והיום?? 1. "אם אני לא הייתי מתקשרת , לא היית זוכרת שיש לך הורים" (משפט פולני ומעצבן לכשלעצמו) ובאותו נושא "מתישהו תבואי לבקר את ההורים הזקנים שלך?" 2." את לא יודעת לנהל את הכסף שלך, מתי תלמדי שאנחנו לא נהיה כאן לתמיד?" (א. למה אתם מזכירים לי את זה? ב.לא ביקשתי שתבדקו לי את החשבון, תנו לי לחיות במינוס עוד אף אחד לא מת מזה...) ומשפט שאני לא יכולה לסבול: "כשאנחנו היינו בגילך ... הדור שלכם מפונק..."

למעלה