משפט השבוע...

mendev

New member
משפט השבוע...

אבא של אתי אלון... (ואללה אני לא זוכר את השם) בראיון עם מירב מיכאלי... בתגובה למשפט של אתי אלון שהוא לקח אותם בתור ילדים למועדוני הימורים. מה ? אבא שלך לא לקח אותך לקזינו שהיית קטנה ???

חחחחחחחחחחחח

מייקל ג'קסון בראיון עם יעל דיין בתגובה על מעשי הסדום שעשה בילדים... "מה ? את רוצה להגיד לי שכשהיית קטנה לא שיחקו לך בפיפי והכניסו לך צעצועים לרקטום???

אני גם יודע לגלח גופות...

ולהשאיר להן פס כזה יפה איפה שצריך... למה את שואלת?

ואם אתה מגלה שלגופה יש פס יפה כזה?

אתה מרגיש שמישהו גזל ממך את העבודה?

מה פתאום??

אני פשוט מגלח הכל למישעי... כל מקרה אני יוצא מורווח.. מה קורה איתך אחות שלו???

וואלה אני מצוין כפרה

אני והפס שלי משתעממים קצת בשעות אלה של הלילה מה איתך? אתה מרגיש את רוח חג החנוכה באויר? (מה? יש חג?)

רוח חג החנוכה??

אני מאמין שעכשיו יש 4 רוחות החג אם את מבינהלמה אני מתכוון... האמת שאם אבא שלי לא היה שורף חצי מטבח עם החנוכיה שלו לא הייתי יודע שזה חנוכה בכלל מאז שאני לא בביה"ס 8שנים לצערי..אני כבר לא מזהה חגים אני קם בבוקר אמא שלי אומרת לי חג שמח הולךלעבודה רואה ילדים מחופשים אני ממשל א מחובר לחגים! חוץ מיום השואה...אחחח השירים שיש ברדיו ביום השואה ויום הזיכרון זה נראה כאילו יש להם תיבה מיוחדת שרשום עליה יום השואה/זיכרון ופיגועים אחלה שירים באמת! מה קרה לא יצאתם היום את והפס שלך? ביי.. *איטלקי25S תוהה מדוע הפס לא נעלם לו?*

באמת יהודי למופת, כמו כולנו

אם תתפה להיכנס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=25142928 תוכל לגלות שבאמת אין יותר יהודים בשטח (כמובן שאני רק מנסה לייחצן את עצמי, אלא מה?). יום השואה ויום הזיכרון תמיד מעוררים אצלי בראש את התמונות מהטקסים בבית הספר, כשכולם לבושים בלבן ומחכים שהצפירה תיגמר כי יש דבורה שמסתובבת ממש ליד האף שלי ואם אני אצרח אז אני לא חולקת כבוד עם המתים (פאק דה מתים עומדים לעקוץ אותי). אני והפס שלי רצינו לצאת, אבל כל בנאדם שהפס מכיר עסוק במשהו אחר ומתרץ בדרך שונה את הסיבות ל"למה לא להוציא את אחות שלו מהבית". אז ככה נתקענו שנינו עם מחזור וציצי כואב עד דמעות בביתנו הקט. *בגלל שאני מטפחת את הפס הזה ואני עומדת להפוך אותו לחץ שפונה כלפי מטה. מה, לא סקסי?*

גברת פס..

קראתי את ההודעה שלך... אני תמיד אמרתי שהכל זה תכנון של אברהם אבינו.. בכלל מה הקטע הזה של המילה?? הרי רשום שאברהם אבינו הביא את בנו יצחק במילה מה זה אומר? שיצחק הבטיח משהו לאברם ונתן לו מילה...מי החליט שקיצרו לו את הזין ב-ס"מ אחד? עכשיו בגללם במקום 24 יש לי רק 23!! בקשר ליום השואה...עוד לא מבין למה לובשים יבן ביום שמתיימר להיות יום עצוב...ולמה לעזאזאל עושים את הטקסים בחוץ בשמש עם כל הזבובים והדבורים ולא בתוך אולם הספורט עם המיזוג והאוירה האנטימית שמאפרת חירמונים הדדיים ודיסקרטיים עם בנות השכבה החרמניות... *איטלקי25S חושב שעדיף לאחות של..להפוך את הפס למשפט: ברוך הבא איטלקיS25 בזמנך החופשי כנס תרגיש בנוח כיבוד מימין שתייה משמאל, תהנה!!!..(או שאין מספיק חומר גלם??)*

מסכן, תנחומי הלבביים על הס"מ שאבד

איך אתה מחזיק מעמד עם הבושה? אני מאוד גאה בך, אם היינו בקבוצת תמיכה ביחד הייתי נותנת לך חיבוק ואומרת לך שהכל יהיה בסדר, שיש אנשים שיבינו אותך ויקבלו אותך כמו שאתה (ויקבלו ממך כמו שאתה). למדתי על זה פעם, ללבן יש משמעות מעוותת של טוהר ושל ניקיון. לך תנסה להכניס דוגמת ניקיון לילד שהראש שלו מלא בליכלוך, כמו איך לחרמן חרמנית כמוהו לצלילי השיר "תשמור על העולם ילד". *אחות שלו מתחילה להאמין שהדיבור בגוף שלישי של איטלקי25S יכולים לגרום לפחד מסוים לאדם הממוצע, אבל היא לא האדם הממוצע ולכן היא אפילו תענה לשאלתך: לא, אין מספיק חומר גלם. וגם אם היה, אין שתיה וכיבוד, אבל אתה מוזמן להנות בכל זאת*

אפילו עשיתי זאת בשבילך: משעי=

בביטוי: למשעי. (מגולח, מנוקה) באופן מושלם. << מילון ההווה >> גם כשאתם הייתם קטנים חיפשתם מילים גסות במילון? (זונה, סרסור, זין, כוס, ואז גיליתם ש"זיון" זה הכנה לנשק, וכשמישהו קילל אותכם ואמר לכם "לך תזדיין" אמרתם לו "טוב, זה לא קללה, כי ללכת להזדיין זה בעצם ללכת להכין נשק")

חחחחחחחחח

ואני חשבתי שפרחה זו אחת עם שיער שצבוע לבלונד מגעיל כזה עם אודם בשפתיים בכמות כל כך רבה שאפשר לחשוב שזה בוץ מים ההמלח...בגובה מלאכותי של 1.78 וטבעי 1.53 פה שתמיד נמצא בתנועת לעיסה של מסטיק או 2 בגדים נוצצים כאלה כאילו כל יום פורים ומנת משכל של מרוקאי שהרגע עלה ממרוקו!! רגליים תמיד מוכנות לפישוק ואיך אפשר בלי המבטא הכבד של אחת שתמיד נדהמת.. יאאא תשבעיייייי.. אבל מה? אין עליהןןן אני מת עליהן! ביי.. *איטלקי25S מרוקאי בעצמו רגע אז מה הקשר איטלקי???*

יאללה גברת פס אני הלכתי לישון..

מקווה שהצלחתי להנעים את זמנך קמעה.. שיהיה לילה טוב ונקום מחר לעוד יום רווה בצחוקים על כל דבר שזז ביי.. *איטלקי25S עם השפעת הולך לראות קצת בחורות ערומות באגו*

בהחלט הצלחת להנעים את זמני

אבל עכשיו מתוך ייאוש שהלכת אני אאלץ לחתוך לעצמי את הורידים. אף פעם לא הבנתי למה אנשים חותכים לעצמם את הורידים אם זה אף פעם לא מצליח להרוג, אבל שיהיה. מקווה שלא תהיה מאותם אנשים שהולכים לישון ולא קמים יותר. יום טוב מחר (אם הוא יגיע). *אפשר להצטרף?*

MajorWinters

New member
שכחת../images/Emo19.gif

עגילים ורודים ו\או כתומים - זוהרים- עגולים. בקוטר של מטר.... פעם זה עוד היה חישוק כסוף... מילא.... אבל עכשיו זה איזה דונט.... 30 ס"מ מבחוץ. 10 ס"מ מבפנים וכל ההפרש זה ורוד זוועתי... אפשר למות. אני לא מת על פרחות.... אבל הייתי עושה אחת.

למעלה