משפט השבוע...

באמת מה הקשר?

יש לך משיכה מוזרה לפיצה ואתה רוצה להרגיש שהעם שלך הביא אותה לעולם? אדם חכם שהכרתי פעם אמר "מרוקאים הם לא כושים, הם תימנים". אני אישית מעדיפה מרוקאיות על מרוקאים- לראות אישה מתעצבנת זה הרבה יותר מצחיק והרבה מלראות גבר מתעצבן. כאלה פרחות אתה אוהב? כוס טוב בעל מנת משכל של בלטה שנגנבה מחצר של עובדים זרים? הייתי מציעה לך לבחון את האפשרויות שלך מחדש, כי בסופו של דבר יידבק לך מסטיק לשיער ותעוף עליך פלטפורמה.

שאלה לי אלייך גברת פס..

קודם כל בוקר טוב .. כמו שכולכם שמים לב...אלוהיםן החזיר לי את נשמתי לצערי ולצערי רבים..ואני חי ונושם בבוקר זה! עכשיו לגופו של עניין.. כשציינתי שכאלה פרחות אני אוהב...כנראה ששמטתי מילה או שניים. התכוונתי שעל כאלה פרחות אני אוהב לצחוק!! את מוציאה דברים מפרופורציה בדיוק כמו שההדף מוציא חלקים מהגוף! מה קורה איתך גברת פס??? אנימתפלא עלייך. אני לא מבין את צריכה איזו שאיפת גז כדי להכנס לראש לי?. באמת?? ביי.. *איטלקי25S מאוכזב קשות מגברת פס*

בוקר אור גם לך מר איטלקי..

ובכן, הגיעה השעה שגם אני התעוררתי. ולגבי שאלתך ואכזבתך ממני, אינך יכול לצפות ממני להבין משהו שהתכוונת אליו כשאמרת דבר אחר. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מאוכזבת ממך. כן כן, אני מאוכזבת מן העובדה שציפית שאם תאמר דבר אחד אני אבין שהתכוונת לאחר - מר איטלקי, כשאתה אומר "לא", למה אתה מתכוון לעזאזל?! קח לתשוחמת ליבך. *אחות שלו עדיין מוכנה לקבל את ההצעה של לשאוף גז, או לפחות לעשן איזו סיגריה טובה*.

צהריים טובים לך אחות שלו...

ראשית כל הייתי שמח לדעת אחות של מי את!! דבר שני אם את מאוכזבת ממני ואני מאוכזב ממך זה אומר שהכל בסדר נכון?< אנחנו שווים! דבר שלישי בקשר לגז אני עובד על זה קצין SS ברך אלייך דבר רביעי אני נכנס להתקלח....זה מה שאבא שלי אמר לי בכל אופן שזו מקלחת...בואו נקווה שכולנו שהוא לא שיקר... אם אני לא חוזר תוך חצי שעה תזעיקו את האמריקאים ליבנה.. ביי.. *איטלקי25S נכנס להתקלח עם מסיכת אב"כ*

ובכן, כמה שזה אבסורדי,

אני האחות של אחותי. אבל "אחות שלו" נשמע הרבה יותר יפה מ"אחות שלה". אני אוהבת להחשיב את עצמי כ"אחות של כל עם ישראל" (=שלו). כל עם ישראל אחים, וכל מי שאיתי על אותו גל מוזמן להיות גם אח שלי. אם תרצה לדעת עליי עוד, בכיף תשאל ואני אפילו אענה עם חיוך. תחכה לי איתך במקלחת, אני כבר באה. תאמין לי, שאתה לא תצא משם בעוד חצי שעה... זה מזכיר לי שכשהייתי קטנה ההורים שלי תמיד דחפו אותי להתקלח לפחות פעם ביום, עכשיו אני גם מבינה למה. התרחים הזקנים האלה. בינתיים, כמה שזה לא צפוי, אני יוצאת מה-4 קירות+גג האלה שמכונים בית, ואני הולכת לאישה מאוד נחמדה שתפעיל את קסמיה על פניי המלאות נקבוביות (כן כן, ניחשתם נכון: ה-ק-ו-ס-מ-ט-י-ק-א-י-ת, טם טם טאאאאם). *תמיד חשבתי שהאדם נראה במיטבו עם מסכת אב"כ*

זה לא אבסורדי בכלל..

אבל השאלה הראשונה שעולה במוחי בעקבות הידיעה המרעישה כי כי את אחות של כל עם ישראל היא...מה דעתך על גילוי עריות??? שאלה נדרשת נכון? ד"א חיכיתי במקלחת לא באת..הפסדת באמת שהפסדת...המים היו כל כך חמים שבשניות כל חדר האמבטיה התמלא באדים סמיכים...האמת נבהלתי (ע"ע הודעה קודמת שלי) אבל לבסוף הבנתי שהכל בסדר ואלו אדים תמימים! תעשי לך חיים אצל הקוסמטיקאית מקווה שלא תמצא לך הרבה אתיופים בפנים...חן חן לך מראה על אישה מטופחת...למה לעזאזאל על בחורה לא יכולה להיות כך ולהפקיד את פניה אצל הקוסמטיקאית אחת לשבוע על מנת פניה לא יראו כמו כמו פנים של אחת שעבר עליה צמיג של טרקטור והשאיר את כל שימני החתך שלו עליה! קצת טיפוח נשים!!! למידע נא לפנות לאחות של עם ישראל!! ואחותי..אני מאמץ את הרעיון שלך ..ואחרי יומיים שלמים בהם הייתי נתון לחסדי האל והנייר טואלט אני יוצא מ-4 קירות הנקראים חדר ומדדה דרכי לכיוון כפר גאליה שם אני מקווה שמחכה לי הנחש אותו הזמנתי שבוע שעבר.. פיתון בורמזי אלבינו למי שמתמצא... מת על נחשים...הם כמוני בערך...אין להם סנטימנתים לכלום! היי שלום ותהני לך.. ביי.. *איטלקי25S ממשיך לרשום בגוף שלישי , מה רע?*

גילוי עריות

תראה, כל עוד אני עושה את זה - אז מה רע? חוצמזה, תמיד נפלא לגלות דברים חדשים, ועריות זה דבר נפלא לגלות. אני מוכרחה להודות שהפנים שלי עכשיו באמת נראות כמו פנים של שאהיד, רק בלי השפם (ברוך השם תבורך השעווה). אם תקרבו עגבניה פצועה לפרצוף שלי, תוכלו להשוות אותה לפנים שלי ברגעים אלו ממש. כאבי תופת, לחיצות וצריבות - אבל עוד יומיים כבר לא תראו את זה! אני מקווה לפחות... כי אחרת נדפקתי! תמיד אהבתי נחשים. ככה מסודרים עם עקב ומשמשים לי בתור מגף. או מסודרים על מעיל ויושבים לי על הכתף. כמה "קרואלה דה ויל" מצידי. *אין רע, אבל מה הטוב?*

רגע רגע רגע...

מה רע בשפם בפניה של ילמה צעירה ענוגה וחסודה?? בעיני זה מאוד סקסי.. המגע הנעים של השיערות אוחחחח.. ביי.. *איטלקי25S חובב פסים*

איטלקי שלי, כבר כמעט והתגעגעתי

גם אני תמיד החשבתי את השפם הנשי כדבר סקסי, אך אני באה נגד המערכת - ומורידה אותו! הא! פאק דה סיסטם! *אחות שלו מורדת*

לגבי ההגדרה של "זונה",

שכחתי לציין זאת אתמול... בהגדרה המלאה כתוב "אישה המקיימת יחסי מין עם גברים תמורת תשלום". והנה כאן באה הפינת פוליטיקלי קורקט/פמיניסטיות/תומכת בלסביות/זיוני שכל: עם גברים?! סליחה?? ומה איתנו, הנשים? מה אנחנו לא יכולות לשלם לאישה אחרת כדי לקבל תענוג? ועוד דבר- למה דווקא אישה המקיימת יחסי מין?! לא זה כבר מוגזם.... אבל אם אנחנו באותו נושא, האם קיימת הגדרה מילונית למונח "ג'יגולו"? אם תחכו שתי שניות אני אענה לכם.... / / / / / כן! ג'יגולו = מאהב צעיר לאישה מזדקנת תמורת תשלום שהוא מקבל ממנה. סליחה?! ואני תמיד חשבתי שג'יגולו זה זונה ממין זכן - כנראה שטעיתי! אין כזה דבר - רק הנשים זונות, שוכבות עם גברים בשביל כסף (גברים מכל הגילאים, אני מוכרחה לציין), ולעומת זאת, הגברים יוצאים כנקודת מפלט לנשים בגיל העמידה או מעבר לו! "עוד מקרה של קיפוח נשים נכנס לסטטיסטיקה!!" מזכיר לי משפט: כל הנשים זונות, רק החכמות לוקחות כסף.

למעלה