לא ברור לי על מה אתה מדבר...
לא קורה כלום עוזי, אתה מפרש את דבריי בצורה מאוד לא נכונה...מאוד. אתה מחפש כוונות נסתרות, דברים שאני רוצה, אתה חושב שאתה יודע למה אני מכוונת/חושבת/מתכוונת וגם מה אני רוצה ואתה טועה. פשוט מאוד טועה.אני מציעה שתתעמק במה קורה לך, במקום מה קורה לי... ההתעסקות שלך בי רק תתסכל אותך יותר...כבר דיברנו על כך מזמן, אמרתי כבר שאתה לא מוכן...וזה שוב מרגיז אותך כמו כל דבר כמעט שאני אומרת... אז, אני שואלת מה אתה רוצה? הרי כל מה שאני אומרת בדרכי אתה מפרש ומנסה "לכופף" לצד שלך, למה שאתה מבין, למה שאתה יודע... ואני כל הזמן מנסה להביא לך משהו אחר, חדש, שאתה לא מכיר... וזה לא ממש הולך, ויש לי סבלנות... המקום שאני עומדת בו כאן הוא כפוי טובה לחלוטין...כי תמיד, לאורך כל הדרך, יגידו לי כמה אני מדברת שטויות וכמה אני לא ידועת/צודקת/מבינה וכו'... הייתי שם, אני יודעת כמה זה קשה... ובכל זאת מוכנה לתת את זה למי שמוכן להתמודד... אתה עושה טעות אחת חמורה, במקום להתמודד עם עצמך, אתה מתמודד איתי... ואני ממש לא שם. אתה יכול להיות כאן, בסלון שלי, ככה אני מארחת, זה האוכל שאני מגישה, וככה אני מבשלת אותו. תרצה תאכל, לא תרצה לא תאכל... אני לא חושבת שזה מתאים לכל אחד, בעצם זה ברור שלא. לא כי מישהו נחות יותר או "מקרה אבוד" אלא יש שלבים שאנשים עוברים ויש כאלה שלא... לא הכל מתאים לכולם, יש הרבה מקומות אחרים להיות בהם. ו.... לא! לדעת זה לא יותר העצמה.... לא מתכוונת להתנצח איתך, אל תתפוס מילה ותהפוך אותה לדיון. הדרך שלי לא עומדת כאן לדיון או לחוות דעתך.אתה יכול להיות כאן מתוך התנסות וכבוד או לא... מה שוקרה כאן קורה און ליין, אם יש רגע שבו משהו נפתח...זה קורה...וזה נגמר מהר, לצער כולנו. אם זה לא נפתח, לא יעזרו ההסברים/דיונים וחוות הדעת שיש... שוב, אני לא מבקשת שתסכים איתי, מכבדת את כל אי ההסכמות שיש לך או כל מה שלא נוח לך כאן... יחד עם זה, זו דרכי, כך אני רוצה את הדברים ואתה יכול לבחור. יום נעים