לימודים.../images/Emo63.gif
אני לא עושה מה שאומרים לי וזה בגלל שאני עקשנית, ולא תמיד זה חכם מצידי, אם אין לי יכולת ,מכל סיבה שהיא,ללמוד משהו, הרי שגם אם זה "הדבר הנכון" לעשות,זה לא נכון כרגע, ואולי לא נכון אף פעם. ובדרך כלל חבל שאין לי את היכולת, בקשר ללימודים של ילדים בבית ספר, אני בכלל לא הבנתי מה שדיברו שם,כלום,אפס, אחר כך מאוד הצטערתי שלא יכולתי ללמוד שם יותר טוב, כי הייתי צריכה להשלים הכל אחר כך כדי שאוכל ללמוד באוניברסיטה נושא שמאוד אהבתי,וזה קצת עיכב אותי וחבל, מה גם שגיליתי שמה שניסו ללמד אותי בבית ספר היה דוקא מאוד מעניין, אני פשוט לא רציתי לשמוע,וסגרתי את הראש. לימוד בצורה חוויתית מאפשר לכל אחד לקלוט את המידע על ידי שימוש ביותר חושים , ולא רק הקשבה,הבנה,שינון.שזה בעיקר חוש השמיעה, ןחוש הישיבה על התחת בשקט... לימוד בצורה חויתית -דוגמאות: דרמה ומשחק תפקידים,בנית מודלים,יציאה לטבע, יציאה למקומות רלונטיים לנושא,ראיון אנשים שסיפורם רלונטי לנושא, סרטי וידאו,אומנות הקשורה לנושא, כמובן שתלוי בגיל ובנושא הנלמד. הלימוד בצורה חוויתית מאפשר לכל אחד לקלוט את המידע בדרך המיוחדת לו, והכי דומה ללימוד שאנחנו עושים לבד,בבית הספר של החיים.