משפט שקר ומשפט אמת

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
משפט שקר ומשפט אמת

אממ, איך נרגם את זה לפורום..? הראשון אומר משפט שקר ומשפט אמת, זה שאחרי תריך להגיד מה הוא חושב שהוא משפט אמת ומה הוא חושב שהוא משפט שקר. וכמובן גם לכתוב משפט אמת ומשפט שקר משלו. וזה שאחריו צריך לנחש מהו משפט האמת ומהו משפט השקר, וגם להוסיף משפטים משלו. כשאותו אדם מגיע לכתוב בפעם השניה הוא צריך להגיד גם אם מי שניחש צדק או טעה. נתחיל: 1) מעולם לא הייתי בחו"ל. 2) פעם אספתי גויות של גוקים (מתים).

יש!אני מתה על המשחק הזה!

לדעתי המשפט השני שלך אמת והראשון הוא שקר. המשפטים שלי: 1.פגשתי פעם את דץ ודצה בחנות נעליים. 2.יש לי דוד שגר בבאר שבע שהיה עושה עליי בייביסיטר כשהייתי קטנה.

chi12

New member
צדקת

הראשון אמת והשני שקר. 1) עברתי דירה פעם אחת. 2) בפעם הקודמת שהלכתי לים מצאנו מדוזות והם הגעילו אותי אז לא רציתי להיכנס למים.

יפה,גם את צדקת.

אממממ נראה לי שהראשון אמת והשני שקר. 1.אני רבע פולנייה. 2.לבת דודה שלי קוראים פז-לי.

remundo

New member
ראשון שקר שני אמת

1. אני חצי אנגליה 2. הוצאתי רשיון נהיגה בטסט שמיני

לא,זה דווקא הפוך.

אממממ ראשון אמת,שני שקר. 1.אף פעם לא הייתי בארה"ב. 2.אף פעם לא שיחקתי מונופול.

remundo

New member
נכון.. ^^"

1 שקר, שני אמת 1. אין לי רשיון נהיגה בכלל 2. בפסיכומטרי השלישי שלי הוצאתי 703

מצטערת,שוב זה הפוך.

אממממ.....אחד אמת,שני שקר? 1.אף פעם לא הייתי בחתונה. 2.אף פעם לא הייתי באסטרדם.

remundo

New member
נכון.. OO

אחד שקר, שני אמת 1. בכלל לא עשיתי פסיכמוטרי 2. ממוצע הברויות שלי עולה על 100

נכון!

וואי,זה קשה.אממממ אחד אמת,השני שקר? 1.קיבלתי 650 בפסיכומטרי. 2.ממוצע הבגרויות שלי 86.

remundo

New member
סופסוף ^-^

לא נכון!! 2 אמת, 1 שקר. 1. נכשלתי בסספורט, אין לי תעודת בגרות.. 2. לא בכיתי באושוויץ, בירכנאוו.

נכון!

אממממ לא הבנתי,אם ממוצע הבגרויות שלך עולה על 100 אז מן הסתם יש לך תעודת בגרות,לא? אז השני זה האמת והראשן שקר. 1.אין לי בני דודים בכלל. 2.יש לי שתי בנות דודות תאומות.

remundo

New member
נכון

אבל זה לא קשור, את יודעת מה ממוצע הבגרויות שלך, אבל אם נכשלת בספורט אין לך זכאות לתעודת בגרות גם אם עשית את כל הבגרויות החיצוניות שלך בהצלחה ייתרה. שתיים אמת. 1. יש לי קקטוס השם טנטומון 2. יש לי אח תאום שמן ומכוער P:

מצטערת,לא נכון.

אה,אוקיי.הבנתי.בכל מקרה את גאונה!!!!כל הכבוד!!!!יש לך תוכניות לעתיד? טוב,עכשיו באמת אין לי מושג.אני מהמרת על 2. 1.למדתי במגמת צרפתית. 2.למדתי במגמת היסטוריה.

remundo

New member
לא נכון P:

(ניהיהיהי~
) גם לי אין מושג, נהמר על 1. 1. לגיטרה הראשונה שלי קוראים טנטומון 2. חוץ מהקרנה של פרק וחצי באנימהקון של קיץ 2005, לא ראיתי גראויטיישן מעודי.

חח נכון!

אממממ אני מהמרת על 2. 1.לא הייתי בים כבר כמה שנים. 2.יצאתי תקופה עם אח של סלבריטי.

remundo

New member
לא נכון!

היא קלאסית, בינונית, ריימונדו ושמה בישראל הוא.. טנטומון! וכן, לא רק שראיתי את האנימה, גם יש לי את שני הווליומים הראשונים של המנגה בבית (ולא, אני בכלל לא בכיוון של להקים להקת פאנק, ואין לי שום חברה הכי טובה נמוכה וורודת שיער עם רומן אל סגור עם סופר מפורסם או משהו O_ם) אני מהמרת על 2. 1. לזחל המחמד ז"ל של אחותי גם קראו טנטומון.. 2. בכיתה ז התחפשתי לויזרדמון בפורים

פחחחחחחחחח

את יודעת שאת בנאדם ממש מגניב?איפה היית עד עכשיו? לא נכון.לא יצאתי אף פעם עם אח של סלבריטי. אני מהמרת על 1. 1.לעומת זאת,חברה שלי יצאה עם אח של סלבריטי. 2.פגשתי פעם מורה שלי בחו"ל.

למעלה