משפט שקר ומשפט אמת

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

remundo

New member
את היית הרבה בחו"ל

אז נהמר על 2. הממ ואני דוקא כן הייתי ויזרדמון בזמנו... ולזחל קראו כרובי! 1. בסה"כ התחפשתי לשתי דמויות אנימה: ויזרדמון ו.. ריצוקא קון O_O (מלאבלס. האימה. ;;) 2. לשרקנית שלנו כן קראו טנטומון..

חח איך את יודעת שהרבה?

ואת צודקת! אממממ אני מהמרת על 2. 1.מעולם לא עשיתי פסיכומטרי. 2.אני לא אוהבת אוגרים.

chi12

New member
צדקת

2 אמת 1)אני אוהבת לגדל ציפורנים. 2)אני בחדר עם אחותי

מצטערת,טעית.

אני מאוד אוהבת אוגרים. אממממ נראה לי ש-2 אמת. 1.אתמול הייתי בירושלים. 2.יש לי קרובי משפחה במודיעין.

chi12

New member
צדקת

את טובה. 1) נכון 2) שקר 1) נולדת באמריקה ועברתי כשהייתי בת שנה 2) יש לי 4 אחים.

מצטערת,שוב טעית.

תודה,אבל זה היה סתם ניחוש. אממממ נראה לי ש-2 נכון. 1.אבא שלי עבד פעם כמורה לנהיגה. 2.אמא שלי עבדה פעם כשרטטת.

chi12

New member
אחד נכון

צדקת! 1) אני אוהבת גפילטעפיש 2) אני שונאת מרק עגבניות.

ישששש

מצטערת,שוב טעית. וואי,באמת אין לי מושג.אני מהמרת שאת שונאת מרק עבניות. 1.אח שלי רופא. 2.קרוב משפחה שלי מאמן כדורסל.

chi12

New member
אחד נכון

שוב צדקת 1) אני גוזרת ביד שמאל 2) אני אוהבת ענבים

אח שלי בן 16.5

אז הוא לא יכול להיות רופא כרגע,אבל אולי בעתיד בע"ה. אני מצטערת. אני מהמרת על 1. 1.יש לי אחות שגרה בפריס. 2.יש לי שכנה בגילי.

chi12

New member
2 נכון!

צדקת 1) יש לי שערות לבנות 2) אני כותבת ביד שמאל.

נכון!

אממממ....נראה לי שיש לך שערות לבנות. 1.אני כותבת ביד שמאל. 2.עשיתי מחויבות אישית בספרייה.

chi12

New member
2 נכון

צדקת 1)אני אוהבת חצאיות ארוכות. 2) פעם עישנתי סגריה וזה היה מבחיל.

נכון!

וואי,זה ממש קשה.נראה לי שאף פעם לא עישנת סיגריה,אז אני מהמרת על 1. 1.אין לי אחיות. 2.יש לי דוד שגר לא רחוק ממני.

chi12

New member
אולי אחד נכון?

צדקת! 1) אני שרה באמבטיה 2) אני אוהבת קורנפלקס

נכון!!!!

חח שוב אין לי מושג....נראה לי שאת אוהבת קורנלפקס. 1.אני חייבת ללמוד עם מוסיקה ברקע. 2.פעם הייתי תולעת ספרים.

chi12

New member
צדקת

2 נכון? 1) המחשבון שלי פתוח עכשיו. 2) אני חצי רוסיה

נכון!

אממממ....אממממ....המחשבון שלך פתוח עכשיו? 1.אני חצי רומנייה. 2.יש לי גם כבלים וגם לווין.

chi12

New member
מה בחרת?

1) נכון 1) אין לי חורים 2) אני שונאת להתקלח

למעלה