משפט שקר ומשפט אמת

chi12

New member
צדקת

הראשון נכון. 1) לפני שנה הייתי בחופשה בארה"ב. 2) ישנתי בחניתה.

מצטערת,טעית.

אממממ הראשון נכון,נראה לי. 1.אף פעם לא הייתי בארה"ב. 2.הייתי בארה"ב לפני שנתיים.

remundo

New member
..לאחר בדיקה בשרשור הקודם..

טעית, איזו בושה אבל בהחלט הייתי ריצוקא קון! *תולה את עצמה* ואת.. את בטח היית בארה"ב לפני שנתיים. 1. אף פעם לא ראיתי טיימרס עד הסוף. 2. מעולם לא התחלתי לראות פרונטייר.

chi12

New member
לדעתי 1 נכון

אורנית, טעית. שנה שעברה בקורס מש"צים ישנתי בשטח בחניתה. 1) אני אובהת מיץ תפוזים. 2) מעירים לי בבית על מה שאני אוכלת

remundo

New member
נכון O_O

אני חושבת שגם אצלך 1 נכון ^^" 1. בחיים לא שמתי על הקרניות שלי עדשות (לא צבע, לא מספר, לא שארינגאן ולא שומדבר אחר..) 2. עיצבתי את הגבות שלי בעצמי (ובכל פעם שמציעים לי ללכת לקוסמטיקאית בשביל גבות זה מעליב אותי מאוד).

chi12

New member
טעית...

2 נכון? 1) אני במגמת פיזיקה 2) המאכל האהוב עלי פיצה. זה אמור להיות קל.. אני חושבת..

רמונדו,טעית,מצטערת.

נראה לי ש-2 נכון. 1.אף פעם לא הייתי באילת. 2.אף פעם לא הייתי בשדרות.

chi12

New member
טעית

אני לומדת פיזיקה 1)יש לי אח בן שלוש 2) יש לי אחות בת 12

remundo

New member
נו, באמת..

בכל אופן, לי יש- הממ- נהמר על כבלים ^^" 1. הטלויזיה שלי קולטת רק שני ערוצים 2. הטלויזיה שלי קולטת רק שלושה ערוצים

Digi Lista

New member
2 נכון,1 לא.

אם כבר הערוצים הם ערוץ 1(11),ערוץ 22(2) וערוץ 10...זה לפחות ההימור שלי...
תורי! 1.מאז ומתמיד סיפור הילדים האהוב עליי היה פיטר פן. 2.כשהייתי בגן התעקשתי שיקראו לי רק 'דורותי' ולא בשם שלי מתוך אהבת יתר לדמות ב'קוסם מארץ עוץ'. אורנית,נזכרתי שיש לי דיבור איתך שוב(דיברנו בעבר על הנושא,אבל אני כבר זקנה
) בעניין האוניברסיטה הפתוחה,אני שוקלת שנה הבאה בנוסף לעבודה ללמוד דרכה משהו,אני לא צריכה פסיכומטרי(כי אני לא עושה!) או איזה ממוצע של גאונה,נכון?...

remundo

New member
ודאי שלא, למה קוראים לזה האוניברסי-

טה הפתוחה? ^^" ופעם היו לי ערוצים 11, 22, ו.. משהו של ערבים, נראה לי אל ג'אזירה, אבל מאז האנטנות נדפקו וכעבור שבועיים תקנו אותן (לכל הבניין יש כבלים/לווין אז לא היה ממש אכפת להם שאני בלי טלויזיה, והאמת היא שגם לי לא היה ככ אכפת, אפשר לחשוב מה כבר יש לראות בטלויזיה.. חוץ מארץ נהדרת. אבל בשביל מה יש אינטרנט?) ומה שנכון זה 2, כמובן, (הרי זה הדבר שנשמע מופרך יותר מבין השניים)!

Digi Lista

New member
צדקת-2 נכון../images/Emo13.gif

אני דווקא מעדיפה לראות טלוויזיה ולא לראות דברים דרך המחשב. ולגביי האוניברסיטה הפתוחה זה כולל שינוי כי לומדים הרוב בבית ובקצב אחר מאוניברסיטה/מכללה רגילה אבל זה לא אומר שאין שום תנאים לקבלה כי אחרת איך אפשר להחשיב את התואר משם לתואר של מי שלמד את אותו הדבר בצורה הרגילה?ההיגיון אומר שיש תנאי קבלה/כניסה כולשהם גם אם שונים... תורך לתת משפטים...

remundo

New member
אה, נכון, שכחתי מהמשפטים לגמרי..

יש בזה משהו, אבל גם יש הרבה מכללות שאפשר להתקבל אליהן בלי פסיכומטרי (בטוח) ואולי גם בלי תעודת בגרות מלאה.. O_O והאמת היא שתואר של האוניברסיטה הפתוחה נחשב פחות מתואר של אוניברסיטה רגילה, תואר של מכללה נחשב פחות מתואר של אוניברסיטה רגילה (וזה גם תלוי איזו מכללה) ואני לא יודעת למי יש חשיבות גדולה יותר מבין האוניברסיטה הפתוחה והמכללות (ויש לי הרגשה שהמשפט הזה לא תקני). 1. מעולם לא ראיתי סדרה שלמה רק ביוטיב. 2. יש לי שלושה מספרי אייסיקיו, אבל רק באחד מהם השתמשתי וגם אותו כבר שכחתי. הממ וניסיתי להסתובב באתר של האוניברסיטה הפתוחה, אבל לא מצאתי בשום מקום שום דבר על תנאי קבלה.. מה שכן מצאתי זה ש: "אין תנאי קבלה לאו"פ: כישוריהם הלימודיים של הסטודנטים אינם נמדדים על סמך תעודות המעידות על לימודים קודמים, ולא על סמך תוצאות מבחנים פסיכומטריים או מדדי התאמה אחרים. כל אדם רשאי לנסות את כוחו באו"פ, ויכולותיו יוערכו אך ורק על פי הישגיו המוכחים בקורסים שילמד באו"פ."

צדקת!יש לי כבלים.

ליסטה,אין לי הרבה מה להוסיף למה שרמונדו אמרה.אין ממש תנאי קבלה לאו"פ.חלק ממרכזי הלימוד דורשים תעודת בגרות אבל לא משנה להם הממוצע שלך.נדמה לי שאם את עושה פסיכומטרי אז הציון באנגלית שלך בפסיכומטרי יכול לבוא במקום בחינת המיון באנגלית. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה נחשבים קשים יותר מבכל אוניברסיטה אחרת,פשוט כי אין תנאי קבלה ולכן התלמידים צריכים להוכיח את עצמם יותר. וחזרה למשחק: נראה לי ש-2 נכון. 1.עברתי טסט חמישי. 2.אין לי רישיון בכלל.

remundo

New member
נכון!

נראה לי ש 2. לימודים באוניברסיטות רגילות קשים יותר מבחינת הרמה והתוכן, האוניברסיטה הפתוחה קשה כי שם הלימוד עצמאי יותר.

טעית,מצטערת.

לא,גם הרמה של האוניברסיטה הפתוחה נחשבת יותר גבוהה.לפי מה שהבנתי,אנחנו לומדים יותר חומר ממה שלומדים באוניברסיטאות אחרות. שכחת לתת משפטים.

remundo

New member
.... נכון ^^"

1. אני בעצם עכבר מעבדות 2. אני בעצם חתול ים

למעלה