משפט שקר ומשפט אמת

chi12

New member
ומה עם משפטים?

לדעתי אורנית אף פעם לא היית באילת

Apikachu L

New member
כי אני מכירה כאלו.

אוקיי, הנה זה כאן: 1.פעם קארי הייתה דמות המופת שלי. 2.יש לי הרבה סתימות בפה.

נראה לי ש-2 נכון.

טוב,שלי: 1.יש לי 90 בכימיה בתעודת הבגרות. 2.עד לפני כמה שנים לא הייתה לי טלוויזיה בחדר.

Apikachu L

New member
הא, טעית!

אפילו חור אחד אין לי, אפילו סתימה אחת לא עשו לי. וקארי באמת הייתה דמות המופת שלי בסוף החטיבה, תחילת התיכון. ניראה לי 2 נכון.

Apikachu L

New member
אה...

איבדתי את בתולי בגיל 16 יש לי 3 חוטיני בארון, ואף אחד לא יודע (טוב, אולי חוץ ממכם)

chi12

New member
2 נכון

ויש לי באמת אח בן שלוש, צדקת 1) אני מתחילה מחברות באנגלית בצד שמאל. 2) אני גוזרת ביד שמאל.

chi12

New member
אח שלך קטן בן 15? אולי 1 נכון

צדקת.. 1) יש לי שיער חום. 2) הסתפרתי היום

אח שלי בן 16.5

מצטערת,טעית. אמממממ נראה לי שהסתפרת היום.... 1.הסתפרתי לפני שבוע. 2.ראיתי קטנטנות.

remundo

New member
הייתי אומרת שראית קטנטנות

אבל במחשבה שניה גם הייתי אומרת שראית דיג'ימון, אז לדעתי 1 נכון. 1. השיער שלי החל להלבין בגיל 14 בערך 2. נולדתי עם עינים כחולות ובוקר אחד בשנת 2003, קמתי והעינים שלי היו... ירוקות!

chi12

New member
2 נכון כי זה מזכיר לי סיפור שכתבתי

על דני אחת שצבע עיניה התחלף לסגול... אורנית צדקת! 1) אני לא הולכת עם מכנסים ברחוב. 2) יש לי אחות בכיתה ג'

רמונדו טעית,מצטערת.

נראה לי ש-2 נכון. 1.השיער שלי היה פעם שחור. 2.היה לי פעם גשר בשיניים.

remundo

New member
היו היה גשר.

ולא, אבל כן יש לי שיער לבן מגיל 14 (קבוצות שיער לבן, ועם הזמן אני אהיה הגרסה האשכנזית של סטורם ^^") 1. אני לא הולכת עם מכנסיים ברחוב 2. אף פעם לא היו לי נעליים סגולות

chi12

New member
אולי 2 נכון

ואני באמת לא הולכת עם מכנסים ברחוב, 1) בטיול המעלה הפלמ"ח אני פחדתי מאד שלא אפול. 2) אני הבכורה

אופס....לא שמתי לב שענו

אני מציעה לפתוח שרשור חדש,כי זה מבלבל.... נראה לי שאת הבכורה. ואת המשפטים שלי כתבתי בהודעה השנייה שלי.תענו כבר בשרשור חדש,טוב?

חח את צודקת

אממממ....נראה לי שאף פעם לא היו לך נעליים סגולות. 1.אני לא אוהבת לשתות מים. 2.אני לא יודעת תווים.

למעלה