משפשפים את העיניים ו...

אחחח שושי שושי...איזה שיכרון נפלא...

התכוונתי בעצם לזיכרון נפלא או שמא היה זה שיכרון גם ? אתה זוכר את הלילה ההוא שם על התצפית לצד חזירי הבר ? ומה שעשינו עם שושי המנומסת על המכסה של הD400 ? אילו חיים טובים היו לנו אז...שושי שושי...אין כמו שושי...

TAINTED SAINT

New member
אבוי בארי,אכן היית שתוי באותו הלילה......./images/Emo10.gif

אני מתכוון לשושי הפקידה הפלוגתית,ההיא מראש העין שבדבקות ליקקה -ין.... בלילה של התצפית המדוברת...בן-שושן,הספר מחולון היה איתכם.....
עכשיו אני מבין למה בבוקר הוא הלך צולע ובילה שעתיים אצל החובש..... בחייאת בארי,הלילה שאני מדבר עליו היה לפני סוף המילואים ב2003,היינו עם שושי אצלנו בחדר,אל תבלבל בינה ובין בן-שושן,אבל עכשיו אני מבין למה בן-שושן מחייך כל פעם שהוא עובר ליד D400.... תצפית על חזירי בר לא זוכר,אבל יש לי זכרונות נהדרים מאחד שעלה על המנגל בבסיס מסוים רגע אחרי שמשגיח הכשרות הסתלק הביתה...המסכן מצא את מותו [החזיר,לא משגיח הכשרות] משלושה קליעים חודרי שריון שספג בשלוש בלילה מגליל מאוד מסוים שהייתי חתום עליו במקרה,בפרדסים ליד נתניה.... ולגבי שושי,לצערי איבדתי עמה קשר בשנים האחרונות,אבל לפני שנתיים ראיתי אותה בטלביזיה...שוכבת ומתפתלת בין ארבע חיילים...אבל לא כמו באותו הלילה...הייתה לבושה בחולצה כתומה...שכבה על כביש וצרחה "לא נשכח-לא נסלח"....מעניין אם חשבה עלינו באותן הדקות.... TAINTED SAINT

אז כנראה ששושי עשתה לכם שושו ולא סיפרה לכם...

שאני והיא ועוד כמה חברים...על הD400 ולא ב2003 אלא קצת הרבה לפני...איפה שהוא ב1908...מה שכן אני ואתה נסכים שלשושי היה חזה שכולו מחזה... ועכשיו בחייאת שושי,עזוב'תך משושי ותן ללכת לים...הג'יפ כבר מונע והים קורא לי. אחר צהריים טובים חברים וחברות,אני הולך לחפש, שלט קטן,ים !

TAINTED SAINT

New member
סויה,מאמי,זלמן שושי ../images/Emo35.gif תתחילי להתאפס על עצמך

אם אין לך מושג על מה אנחנו כותבים,אל תתערבי.... בן-דודך זלמן שושי לא מעניין אותנו,למה את חייבת לנסות לדחוף את הקרובים שלך לכל נושא... פולנים.... TAINTED SAINT
אני שבתי מהעבודה לא מזמן בארי,וישנתי 45 דקות בלילה האחרון,אענה לך מאוחר יותר,כרגע אני חייב מקלחת ושעתיים שינה, לבנתיים סויה יכולה לספר לך על דודתה דנוטה שבתש'ח עברו עליה שיירות שלמות בדרך לירושלים.... ודוד יאצק שבזמן הצנע הסתיר תרנגולות ברקטום שלו וסחר בהן בשוק השחור...

נשמתי היקרה...

[עכשיו ראיתי את "גוסט ריידר" בDVD] זלמן שושי,הוא רק זלמן ואת מה שהיה לו להסתיר בין הרגליים,אני בטוח שאולי כמה מחברינו פה הצליחו למצוא. בכל מקרה,אני וזלמן החלטנו לא להתראות זה לצד זה מחשש לחייו של שושי שלו...אני וכל מיני זלמנים למיניהם וסוגיהם,מחליטים מראש על מרחק סביר של קילומטר,שכן אצלי כולם ייהפכו ל"שושי" הפלוגתית של הקדוש...
עכשיו תתנו לי ללכת לים ? חבל על הדלק של הג'יפ ! זה יקר ! זו סופה ! ואני מת עליה !!!

סויה 1

New member
אהובי...קבל שיר

היי ה-
היי ה-
איזה לילה מסביב שמע נא איציק מה יש "שושי" קח קצת שמאלה קח ימינה... לה לה לה ...לא זוכרת את המילים... אבל העיקר הכוונה... מוקדש ל-"סופה"

TAINTED SAINT

New member
בארי ידידי...ג'יפ סופה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

עזוב אותי מזלמנים ושאר מוזלמנים למיניהם,הבנו את דעתך עליהם,למה להכביר במילים ? נו,אז גם אתה בג'יפאים... אמור לי יקירי,הרומנטיקן שבך אוהב מדבריות ? אור ירח ? עקרבים ונחשים ? פיקניקים בארבע בבוקר ולצפות בזריחה מהנקודה הגבוה שליד מתקן המים שליד צומת אלמוג ? [מעל יריחו] אם כן,אז חושבני שיש לי משהוא מפתה במיוחד להציע לך.... מה אתה אומר ? מעוניין לשמוע עוד פרטים ? עוררתי את סקרנותך ? מקווה שאין לך תוכניות לליל שישי בעוד שבועיים....[ואם היו,תבטל....] TAINTED SAINT

miyamoto

New member
בארי, נראה לי שזכית לכבוד האולטימטיבי !

יצא לי להשתתף בכמה סיורי מדבר שהקדוש הוציא, ושמעתי מאחרים אגדות וחוויות על מה מתרחש בסיורים שהוא מוציא בלילות למדבריות ולמקומות אחרים לתצפיות וצלומים של בעלי חיים... אשמח להצטרף אם יהיה לכם מקום פנוי בשבילי, אין לי בעיה לישון אצל הקדוש על הרצפה בחדר המגורים כמו אחרים שמגיעים לסיורים שלו לפעמים יום-יומיים מראש, מבטיח לעזור לבנתיים לטפל בטרנטולות ובנחשים. באמת בארי שאני לא מתבדח, אם אתה לא יודע מיהו באמת, שאל אותו במסר פרטי. ולפי התאריך נראה לי שיהיו שם עוד כמה מהחברים שלו בתחום....

TAINTED SAINT

New member
יש עוד תשובה לשאלתך בקשר לשפשוף העיניים.

14:08 | 05/06/07 • לא ידוע לי מה המשמעות אבל...ו טל המטפל ו 12:27 | 06/06/07 לא נראה לי שיש לזה משמעות מיוחדת. הורי עד היום עושים את זה ומעולם לא שמעתי שיש לזה איזו שהיא משמעות מיוחדת. יכול להיות שזה נובע באמת כאות כבוד לעיניים לאחר קריאת שמע. אחרי שמגרדים או משפשפים את העיניים יש כמן כמה שניות שלא רואים טוב ואז הריאה חוזרת, יכול להיות שעצם זה שהיא חוזרת את מנשקים את האצבעות כאות תודה לחזרת הריאה. אבל זו סתם סברה שלי ... אני מקווה לכוון לדעתם של צדיקים .. יום טוב טל כהן טל הטבע - רפואה משלימה מן הטבע ההתקרבות להשי"ת ע"י רבי נחמן מברסלב שהוא צדיק האמת יכולה להביא את האדם למקומות גבוהים מאוד. אשרינו שזכינו להתקרב לרבינו. אולי רבים עושים זאת בלי לדעת אפילו למה.... תכונה אנושית שנותרה מוטבעת בנו מהימים הקדומים בהם דמינו יותר לבני דודנו הקופים... TAINTED SAINT

סורי...../images/Emo9.gif

בתאריכים 22-23 אני כבר תפוס באיזה טיול של המועדון. אנחנו מועדון של CJ וסופה. אם יש לך כלי כזה,אתה מוזמן להצטרף. פלסטיקים לא מתקבלים
הטיולים שאנחנו עושים הינם טיולי עבירות מעל סלעים ומעלות קשים. דברים שאני קצת מניח שיהיו קשים לכל הפלסטיקים למיניהם. בכל מקרה,כן אני מהמשוגעים לדבר.

TAINTED SAINT

New member
יש לי כלי אחר,בלי פלסטיקים...100%טבעי...../images/Emo6.gif

אין לי ג'יפ בארי,אני אופנוען לשעבר,BSA M21 600CC 1956,לא יודע כמה זה מדבר אלייך. אני מדריך טיולי שטח בתחום בעלי חיים ארסיים בישראל,דבר עם חברי המועדון שלך,אם יש ירושלמים בינהם,ואם אחד מהם יתנדב לאסוף אותי,אצטרף אליכם בשמחה,בהתנדבות כמובן,מכסימום אשנורר מכם פחית בירה,תתפלא מה חי בשטחים שאתם נוסעים בהם. אני גם לא בקטע של רכבים או אופנועים מפלאסטיק,לפחות כאן אנו תמימי דעים. לגבי היותך משוגע לדבר...אאמין לך,את השגעונות שלי אראה לך פעם בשטח.... תהנה,וסוף שבוע נהדר ! TAINTED SAINT

המממ...../images/Emo61.gif לשעבר...

ZZR1100 !!! חלום שהתגשם בעבר,היה,נגמר,מת יחד עם החבר שהיה בחבורה. אז זה כן מדבר אליי,אם כי לא באספנות שלך...יותר בכביש-ספורט. היום כבר יותר מדבר עם רכבים חזקים וג'יפים לשטח.

TAINTED SAINT

New member
המממ...קצת שונה ממה שאתה משער....../images/Emo128.gif../images/Emo61.gif...

שבוע טוב. חוששני שאינך מבין בדיוק על מה אני מדבר,בלי הסברים ארוכים,[למי יש כוח,ביום א' על הבוקר ?],לא מדובר בקטע של אספנות, קונספט שונה לגבי אופנועים בארי... מעולם לא הייתי בקטע של אופנועי ספורט,הב.אס.איי. היה מקבוצת האופנועים שאני יכולתי להרשות לעצמי כלכלית באותם הימים,וימי הזוהר שלי עם אופנועים היו בחו"ל,ללא קסדות,שיער ארוך מתנופף ברוח,רעם הארלי-דוידסונים סביבי והעקרון שאתה חי את חייך עכשיו,מפיק מהם הכל,כי אין לך שום ערובה שעדיין תהיה בין החיים מחר... אני לא יודע מה המונח OUTLAW BIKER אומר לך,ראית בטח המון בולשיט על הנושא בסרטי אקשן מחורבנים... סרטים לחוד ומציאות לחוד....אז כן,זה הרקע שלי עם אופנועים,אל תעלב,ואל תקח את זה אישית,אבל בשבילי אופנוע נחשב לאופנוע רק אם הוא בריטי או אמריקאי....גרתי בטוקיו חמש שנים,ראיתי שם אופנועים שהיו העתקים מושלמים של הארלי,עם כל הכבוד,העתק לעולם ישאר העתק.... ובקשר לחברך...אם תלך ותחטט בלילה חסר שינה בדפים מסויימים בעבר הלא מי יודע רחוק של הפורום,תמצא את שכתבתי בלילה חסר שינה על כמה מחברי שאינם עוד ביננו בגלל אהבתם לאופנועים...כל אחד מאיתנו נאלץ לעשות בחירות מסויימות במהלך חייו בארי,עם כל הכאב והצער על אבדנם,מה שאני יכול לומר בשורה הסופית:הם חיו ומתו כפי שרצו,ואם המעבר היה מהיר וללא סבל,כל שנותר לי הוא לקוות שהם שם ברוח,רוכבים על כביש אין סופי וחיוך נטול דאגות על פניהם.... לא היה לי מעולם רשיון נהיגה לאופנוע,שלוש שנים רכבתי בארץ,[לרוב בלילות], ללא רשיון,טסט לאופנוע או ביטוח,אולי תבין,אולי לא,זה לא באמת משנה,כל אחד מאיתנו ופילוסופיית הקיום שלו.... אם הייתי יכול להרשות לעצמי כלכלית כלי תחבורה בנוסף לאופנוע,סביר להניח שהייתי מתעניין בלאנדרוברים הקלאסיים הישנים והטובים שיוצרו לשימוש צבאי.גם הבי.אס.איי. שלי יוצר עיי בית חרושת לנשק ולציוד צבאי,הוא המודל הבא אחרי ה 1942 M20, האופנוע שהיה בשימוש הצבא הבריטי במלחמת העולם השנייה,אותו מנוע,רק שלדה גבוה יותר במודל שלי יש. כל זמן שאתה נהנה ממה שאתה עושה-תבורך,כולנו בסופו של דבר חיים את חיינו על זמן שאול,תפיק ממנו את כל שאתה יכול,כל השאר בולשיט. שבוע טוב. TAINTED SAINT

למעלה