המממ...קצת שונה ממה שאתה משער....../images/Emo128.gif../images/Emo61.gif...
שבוע טוב. חוששני שאינך מבין בדיוק על מה אני מדבר,בלי הסברים ארוכים,[למי יש כוח,ביום א' על הבוקר ?],לא מדובר בקטע של אספנות, קונספט שונה לגבי אופנועים בארי... מעולם לא הייתי בקטע של אופנועי ספורט,הב.אס.איי. היה מקבוצת האופנועים שאני יכולתי להרשות לעצמי כלכלית באותם הימים,וימי הזוהר שלי עם אופנועים היו בחו"ל,ללא קסדות,שיער ארוך מתנופף ברוח,רעם הארלי-דוידסונים סביבי והעקרון שאתה חי את חייך עכשיו,מפיק מהם הכל,כי אין לך שום ערובה שעדיין תהיה בין החיים מחר... אני לא יודע מה המונח OUTLAW BIKER אומר לך,ראית בטח המון בולשיט על הנושא בסרטי אקשן מחורבנים... סרטים לחוד ומציאות לחוד....אז כן,זה הרקע שלי עם אופנועים,אל תעלב,ואל תקח את זה אישית,אבל בשבילי אופנוע נחשב לאופנוע רק אם הוא בריטי או אמריקאי....גרתי בטוקיו חמש שנים,ראיתי שם אופנועים שהיו העתקים מושלמים של הארלי,עם כל הכבוד,העתק לעולם ישאר העתק.... ובקשר לחברך...אם תלך ותחטט בלילה חסר שינה בדפים מסויימים בעבר הלא מי יודע רחוק של הפורום,תמצא את שכתבתי בלילה חסר שינה על כמה מחברי שאינם עוד ביננו בגלל אהבתם לאופנועים...כל אחד מאיתנו נאלץ לעשות בחירות מסויימות במהלך חייו בארי,עם כל הכאב והצער על אבדנם,מה שאני יכול לומר בשורה הסופית:הם חיו ומתו כפי שרצו,ואם המעבר היה מהיר וללא סבל,כל שנותר לי הוא לקוות שהם שם ברוח,רוכבים על כביש אין סופי וחיוך נטול דאגות על פניהם.... לא היה לי מעולם רשיון נהיגה לאופנוע,שלוש שנים רכבתי בארץ,[לרוב בלילות], ללא רשיון,טסט לאופנוע או ביטוח,אולי תבין,אולי לא,זה לא באמת משנה,כל אחד מאיתנו ופילוסופיית הקיום שלו.... אם הייתי יכול להרשות לעצמי כלכלית כלי תחבורה בנוסף לאופנוע,סביר להניח שהייתי מתעניין בלאנדרוברים הקלאסיים הישנים והטובים שיוצרו לשימוש צבאי.גם הבי.אס.איי. שלי יוצר עיי בית חרושת לנשק ולציוד צבאי,הוא המודל הבא אחרי ה 1942 M20, האופנוע שהיה בשימוש הצבא הבריטי במלחמת העולם השנייה,אותו מנוע,רק שלדה גבוה יותר במודל שלי יש. כל זמן שאתה נהנה ממה שאתה עושה-תבורך,כולנו בסופו של דבר חיים את חיינו על זמן שאול,תפיק ממנו את כל שאתה יכול,כל השאר בולשיט. שבוע טוב. TAINTED SAINT