מויאל.. נינט לוי או נינט טייב
N nofarosh11 New member 26/3/07 #45 אממ.. 10 (משחק החיים..../images/Emo3.gif) רונה לי או אניה בוקשטיין?
N nofarosh11 New member 26/3/07 #49 אושרי..../images/Emo99.gif כהן שולטיםם..!!! (אהה כן, אני-נופר כהן.. ) נאמ נאממ.. הש"ש או ראש גדול? (הש"ש-השיר שלנו)
אושרי..../images/Emo99.gif כהן שולטיםם..!!! (אהה כן, אני-נופר כהן.. ) נאמ נאממ.. הש"ש או ראש גדול? (הש"ש-השיר שלנו)
N nofarosh11 New member 26/3/07 #51 האלופה.. אם אין ברירה אז אין ברירה.. נאמ נאממ.. "הטיטאניק" או "לדפוק חתונה" (לא קשור לכלום אבלל לומשנ.. )
האלופה.. אם אין ברירה אז אין ברירה.. נאמ נאממ.. "הטיטאניק" או "לדפוק חתונה" (לא קשור לכלום אבלל לומשנ.. )
א אולגיטוש New member 26/3/07 #52 השיר שלנו../images/Emo47.gif ראש גדול זה מעפן..!! (הייתי ביט שם[ניצב שמדבר] ) רן עם נינט או עם בר רפאלי?;P
השיר שלנו../images/Emo47.gif ראש גדול זה מעפן..!! (הייתי ביט שם[ניצב שמדבר] ) רן עם נינט או עם בר רפאלי?;P
N nofarosh11 New member 26/3/07 #53 רנינט!!../images/Emo47.gif הטיטאניק( ) או "לדפוק חתונה"? - (מה הקשר לדפוק חתונה? טוב נו.. שיהיה.. )
N nofarosh11 New member 26/3/07 #55 מהה? רציני?../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif איןן סרט יותר יפה מהטיטניק!! אממ.. לא מכירה.. עצוב,כמה שזה, עצוווווווב.. ניקולודיאון או ערוץ הילדים?
מהה? רציני?../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif איןן סרט יותר יפה מהטיטניק!! אממ.. לא מכירה.. עצוב,כמה שזה, עצוווווווב.. ניקולודיאון או ערוץ הילדים?
א אולגיטוש New member 26/3/07 #56 כלום חח../images/Emo6.gif אבל אם כבר ערוץ הילדים בגלל ראש גדול שאני בכל זאת בקושי רואה..;P טל לבן או טל לבת?
כלום חח../images/Emo6.gif אבל אם כבר ערוץ הילדים בגלל ראש גדול שאני בכל זאת בקושי רואה..;P טל לבן או טל לבת?