מיקו - עשה עצירה ../images/Emo39.gif
מיקו שלום, אני עוקב אחר השרשורים שלך בימים האחרונים, וקורא את התגובות לדבריך במידה לא קטנה של הפתעה. הצלחת להוציא ציבור שלם מגדרו, עד כדי כך שמנהלי הפורום, האמונים על תרבות הדיון והכתיבה נכשלו לחלוטין בתפקידם בכך שהחלו לכנותך בכינויים בצירוף איורים מתאימים. אני חייב לומר שאני מופתע מכך- ויותר מכך מאוכזב. דעתך, ככל שתהיה לא מקובלת, רשאית להכתב, ומי שלא רוצה שלא יקרא או שיביע את אי הסכמתו בדרך מכובדת. ניכר מדבריך שספורט הרכיבה על משתתפיו המקצועניים לא זר לך. ניכר שיש לך ידע רב, וזה חשוב, שכן רבים מהמנגחים חסרים ידע זה. אך עם כל הידע שאתה נושא, אתה נכשל, לדעתי, בכך שאינך יכול לגבות ולא בשמץ של עובדה מבוססת את דיעותך. באמת, משפטים כמו "אני אישית חושב שכל הפלוטון משתמש בסמים אלה או אחרים!", או "אין לי הוכחה חותכת שלאנס לוקח סמים! אבל.. יש לי עיניים..." אינם יכולים להלקח ברצינות. לדעתי, קבוצה מכובדת של אנשים העובדים קשה מאד לפרנזתם ראויים למעט יותר כבוד. ובמילה כבוד כוונתי לחובת הביסוס. מהכרטיס האישי החסר שלך ברור שאינך ילד, ועם זאת אתה מתפרץ לדלת פתוחה כמו ילד בן 19 (סליחה מכל בני ה- 19), יורה מכל הכילים ולכל הכיוונים וכל זאת ללא שום ביסוס או אסמכתא. איך אפשר להתייחס בסלחנות לאחת הטענות הקודמות שלך שארמסטרונג משתמש בסמים שאף לא אחד יודע לגלות. כנביא זעם אתה משמיע דברים כואבים לציבור, אלא שללא אלוהים (עובדות) מאחוריך אתה נתפס כנביא שקר. חבל, באמת חבל. ידיעותך הם נכס, והכל מתכלה על מזבח שמועתי. קבל עצה - עשה עצירה. חשוב היטב, תעשה מחקר תלקט נתונים עובדתיים ואז תישמע אחרת. לענין ארמסטרונג. אני מאחל לכולנו שאתה טועה. מה שהוא עשה למען ענף האופניים ברמה עולמית לא עשו כל אלופי אירופה לפניו. הוא הזניק את הספורט מאירופה החוצה לכל העולם, ועל זה מגיע לו הכול. ואתה יודע מה - לי (אישית) זה אף פעם לא יפריע אם הייתה יד אלוהים בדבר (לא אינני דתי, והמבין יבין). שבוע טוב, רוני פרידמן