משתה אבירים במעשנה- חוויה מדהימה

זו קצת היתממות

&nbsp
אתה מכיר את הבעלים ורואה בו חבר, אתה לא משלם על האוכל שאתה מקבל וסביר שלו היית יושב בשולחן נפרד היו מדקדקים יותר בבחירת האוכל שלך. אין ספק שגם השירות שאתה מקבל יוצא דופן ואתה מקבל יחס טוב יותר מהסועד הממוצע - לא בגלל שהיחס לסועד הממוצע לא טוב אלא מהסיבה הפשוטה שאתה זה אתה.
&nbsp
אני לא חושבת שיש בעיה בהמלצה על המקום לגולשים מזדמנים שמחפשים ארוחות בשריות טובות באיזור אבל יש טעם לפגם מסוים בביקורת שכזו. גם לי יש מקומות קבועים שאני הולכת אליהם ומיודדת עם הצוות, יש גם מסעדה בעיר שאחי הקטן עובד בה בתור טבח - אתה לא תראה בשום שלב ביקורת שלי על המקומות הללו בדיוק מהסיבות שציינתי למעלה - אני לא הסועד הממוצע במקום ואני חושבת שביקורת שכזו עלולה לעשות יותר נזק מאשר תועלת - גם בגלל רף הציפיות של הסועד שקורא את הביקורת וגם בגלל שאני "מקורבת". לכן, אני עלולה לגרום להרמת גבה בקרב גולשים בפורום ובכך עלולה לפגוע במידת האמינות, גם שלי וגם של המקום עליו אני מנסה להמליץ.
במקרה הזה לדעתי באת לברך ולא בדיוק עמדת במשימה.

Omnivore

New member
מ

ביקורות נטו

כתבתי כמה פעמים על החוויה שלי שם ורק אחרי מספר חודשים הם פורסמו באתר ולא קיבלתי עליהם כלום, מכיוון שאין הרבה ביקורות על המקום והוא זקוק לחוות דעות הם מקשרים לבלוג שלי.
הסיבה שהפעם הזומנתי למקום היא בגלל פעמים קודמות שהגעתי עם קבוצות גדולות, בדרך כלל על הזמנה של קבוצה גדולה מקבלים בקבוק יין לשולחן או הנחה כלשהי אבל במספר פעמים בעבר שהייתי לא מימשתי את ההטבה הזאת והפעם הוזמנתי כאורח, הדבר לא מותנה היה בכתיבת ביקורת או פירסומת, אם היה לי משהו שלילי לספר הייתי אומר ואם לא היה לי מה לכתוב לא הייתי כותב ביקורת.
אני שמח לספק ביקורת והצעות שיפור למקומות שאני מאמין בפוטנציאל שלהם.

ortolan

New member
לא היה מותנה, אבל מעניין מה היה קורה אם

היית כותב ביקורת שלילית... בעצם האם תוכל להצביע על מקרה אחד ויחיד של בלוגר מוזמן לארוחה שכתב עליה דברים שליליים?

המקום בבירור מזמין בלוגרים כמדיניות פרסומית:

http://cafe.themarker.com/review/3114430/

ולכן אין דרך לראות בזה אלא הסכם עסקי מובלע - אתה מקבל אוכל חינם ובתמורה אתה מפרסם את המקום (או, אם לא היית מרוצה, לא כותב דברים שליליים)

אני הייתי כותב גם ביקורת שלילית בלי להסס

אני לא הולך לארוחות בלוגרים או מוזמנות, וגם הפעם הסיבה היחידה שהסכמתי לקבל ארוחה חינם היא מכיוון שהייתי במקום כבר הרבה פעמים והיו מספר הטבות שהגיעו לי ולא ניצלתי , קיבלתי יחס מעולה כמו כל אורח אחר שם והדבר לא היה מותנה בעובדה אם אני אכתוב ביקורת או לא- כמובן שבעל המקום אמר לי שהוא היה שמח לאחר מכן, אבל לא היה תיאום ציפיות כלשהו.
אני חושב שהכל תלוי ביושרה של כל אדם, אני הרבה יותר ביקורתי לארוחות שאני לא משלם עליהם מאשר לארוחות שאני מזמין מכיוון שאני צריך להחליט האם אני הייתי משלם על כזו ארוחה או לא, ברגע שאתה כבר משלם על הארוחה מבחינה פסיכולוגית אתה הרבה פחות ביקרותי.

החתולית

New member
אני בטוחה שלא התכוונת לפרסם

ואני מאמינה שלכן כתבת גילוי נאות. אני גם מבינה ומתחברת לרצון לפרגן לעסק קטן שאתה מתלהב ממנו.
&nbsp
באתר של מסעדה הכניסו 4 ציטוטים שלך, וזו טעות שלהם, לטעמי. משום שזה מייצר תחושה שאתה אכן מפרסם אותם, למרות שלא התכוונת לעשות זאת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה