משתמשי החלונות שבינכם...

Subway0

New member
משתמשי החלונות שבינכם...

מה דעתכם על האייטונז? בתור תוכנה של חברת אפל איך היא משתווה אם הנגן של מיקרווספוט ושאר הנגנים? אני יודע שבמק, היא אחת התוכנות היותר אהובות עלי ובנוסף יש לה המון בונוסים כמו אפלסקריפט שזה סקריפטים שאני יכול לכתוב במיוחד עבור הננגן. אני לא מכיר אף נגן שמשתווה לרמה שלה ולשירות שלה בחינם, אני לא מכיר כמעט אף תוכנה בכל קטגוריה שמתוכננת טוב כמוה... ולמרות זאת אני יודע שאפל יכולה לשפר עוד, כי בתור משתמש מק אני ראיתי שיש הרבה דברים שאייטונז לא יכולה לעשות ושאר התוכנות יכולות לעשות וזה מפני שאיייטונז תומך גם בחלונות, אז היא מפסידה חלק מהיתרונות הבילאדים של המקינטוש, למשל תמיכה בטכנולוגיות אודיו וידיאו וגרפיקה תלת מימד שמאפשרים לה לעשות כל מיני אפקטים בתוך התוכנה, או תמיכה באיות (לא יודע למה בידיוק צריך את זה, אבל זה שימושי בהרבה תוכנות) בכלל, לדעתי זה פשוט כיף להביט במגיוון התוכנות היצירתיות של חברת אפל אני מזמין אותכם פשוט להציץ מה יש להם... ועוד שאלה, חוץ מימני יש עוד חברים שמשתמשים ברשימות חכמות...

weird dust

New member
אני משתמש חלונות ואי טונז

ואני מעדיף את האי טונז מאשר את הבדיפה פלייר אני מוצא בתוכנה הרבה אפשורויות ונוחיות מתקדמת מאשר המדיפה פלייר וגם שאר תוכנות המוזיקה. אבא שלי לעומתי משתמש רק בתוכנות של ווינדווס אם הוא יכול וזה כולל את המדיה פלייר, וזה לא ניראה לי עושה לו בעיות הוא משתמש בה מצויין. הוא לא צריך אפשרויות מתקדמות והוא גם לא מוריד שירים ככה שהכל דיסקים וברובם מקוריים. וכן מסתבר שכמו שיש אנשים שחולים על אפל יש אחרים שחולים על ווינדווס.

uppercut

New member
האי טיונז זה התוכנה הכי>

טובה, אבל עדיין הייתי מעדיף שיהיו בה שתיע אפשרויות שמאוד חסרות לי, אחת מהם לא נראה לי שתהיה: 1. שתחפש במאגרים ותתן את השמות המעודכנים לשירים שלי(אלבום,שנה,ז'אנר וכאלה) 2.מה שלא יהיה בה והוא יחודי לmusicmatch כשמו זה להתאים ולהמליץ על שירים לפי הטעם שלי, כרגע יש לי שלשה תוכנות למוזיקה: 1.itunes נגן המוזיקה שלי 2. musicmatch אחראי על אפשרות 2 למעלה 3. מדיה פלייר על אפשרות 1.

weird dust

New member
אתה יודע שהאתר שממנו מחפשת

המדייה פלייר הוא אתר חופשי באינטרנט ואני אישית מאוד אוהב אותו ונימצא בו הרבה. האתר נקרא All Music והוא בעצם אינציקלופדית מוזיקה בשביל מוזיקה עיברית יש את MOOMA

uppercut

New member
תקרא שוב:

בקרוב אצל מערכת ההפעלה הגרועה ביניהם. שזה windows .

weird dust

New member
אני לא בטוח שהיא כל כך גרועה

אני בתור אחד ששנים עובד עם ווינדווס והורס אותו כל פעם מחדש בשביל לבדוק מה עושה כל דבר לא כל כך בטוח שזאת כזאת מערכת הפעלה גרועה. עובדה שביל הוא האיש העשיר בעולם ושהוא מוכר הרבה הרבה הרבה יותר מאפל. עובדה שכמה אנחנו אומרים שאפל היא טובה יותר אף אחד כמעט לא קונה היום מאפל. לא בארץ וגם בחול הם לא מוכרים מספיק. אם המערכת היתה גרועה כל כך ואפל היו חכמים יותר הם היו יכולים להצליח יותר אבל בנתיים זה לא ככה. לא טוב לך עם מיקרוסופט תעבור ללינוקס או משהו אחר. בעיקרון הבעיה של ווינדווס היא העניין שהיא מתלבשת על כל מערכת מחשב, כלומר אתה יכול לשים כרטיס כזה ומעבד כזה וככה וככה ולא תמיד זה מתאים ומייצרים לה תוכנות כולל תוכנות שמתנגשות עם המערכת ואז היא נופלת מה שלרוב באפל לא קורה כי קשה יותר להחליף עד אי אפשר להחליף חלקים ויש פחות תוכנות בשביל מאק מאשר בשביל ווינדווס מה עוד שגם במאק נמצאים אנשים יותר מתמצאים מאשר בווינדווס. ככה שקשה מאוד לאשים את המערכת הפעלה הזאת.

uppercut

New member
אה כן?

6 פירמוטים בשנה האחרונה ויש לי: 2 אנטיוירוסים פירוול איזה 17 תוכנות לשמירה על וינדוס אוף.

weird dust

New member
אני כמעט כל חודש חודשיים עושה פורמט

אני פשוט אוהב לשחק בכל ההגדרות של המחשב ולבדוק דברים גם תוכנות שלא מוכנות לעזוב אותי יש לי פייר וול במחשב ובמודם יש לי אנטי וירוס אחד רגיל ואחד של מיקרוסופט ואני לא מקיע כל כך הרבה מאמץ בלשור על ווינדוס כי בכל מקרה שבוע הבא אני שוב ימחק אותו D-: ובמאק אין וירוסים ואין אפשרות לתוכנות שיתוף קבצים ידועות וככה יש גם פחות בעיות. ולכל תוכנה גדולה יש כאלה שמנסים להרוס ולהראות שזה ל טוב.

במק אין ווירוסים לא בגלל מה שאמרת

כי יש תוכנות שיתוף קבצים ברשתות שאתה מכיר מפיסי וגם מקבלים אימיילים מלאים בווירוסים וגם האתרים המלוכלכים שפתאום יש לך ווירוס ואתה לא יודע למה כי היית באיזה אתר שהדביק אותך הסיבה שווירוסים לא עובדים על מק היא כפולה 1. בגלל שרובם נועדו למערכת החלונות , ובעיקרון ווירוסים של חלונות לא יעבדו במק או לינוקס 2. כי המערכת בנויה ככה שווירוסים לא ממש שורדים בה אז ניסו לעשות ווירוסים והם לא הצליחו להתקדם לשום מקום בגלל הצורת עבודה של המק להרוס אפשר כל מערכת , גם את המק אבל בגלל שהמערכת של המק בנויה נכון קשה מאוד להרוס אותה

כמה שטויות בהודעה אחת

נתחיל מזה שהאיש העשיר בעולם בזכות זה שהוא שם לאחרים רגלים ובגלל התנהלות מונופוליסטית ובגלל שהחומרה שמיועדת לחלונות היא פיסי שאפשר לקנות בכל חור לשים כרטיס ולקבל שגיאות ואי התאמה זה קיים בכל מערכת לא ממש משנה , כי ראיתי כאלו דברים בחלונות וגם במק יש מקים שבאים אם יכולת שידרוג ואז צריך כרטיסים מתאימים ולפעמים סתם כרטיסים של פיסי עובדים עליו בקשר למשתמשים במק שהם יותר מתמצאים , אתה מתבלבל עם לינוקס כי במק הרוב פשוט רוצים פשוט וקל לשימוש, ולא ממש מבינים את המה שיש מתחת והם יכולים לעבוד שנים על המחשב בלי פורמט וכמעט בלי תחזוקה והמחשב יעבוד סוס עבודה

uppercut

New member
לדעתי>

לא כיף לקום בבוקר ולשמוע את המילה שטויות... לא שזה מילה קשה לעיכול או משו אבל עדיף, כמה שאפשר להגיד נגיד לא נכון או משו, אבל ברור שזה הפורום שלך ואתה מחליט איפה וכמה, רק חשבתי שעדיף לציין את זה.

אני כותב שטויות לגבי תשובה של w.d

על מקינטוש חבל שהוא סתם פולט אמירות על דברים שאין לו מושג כי דווקא לגבי הרבה דברים אחרים הוא הוכיח את עצמו כמבין גדול חבל לקלקל בפליטת אמירות שאין בהם כל בסיס של ידע מוקדם אם אתם רוצים ללמוד עוד על אפל ועל המוצרים שלה חוץ מאיפוד אתם מוזמנים לשאול בפורום השכן , יש כאן לא מעט חברי פורום בעלי מק

weird dust

New member
יפה שלפחות קיבלתי קיצור שם

אני ואתה כבר דנו בעבר על הנושא הזה באופן פרטי אם אני זוכר נכון. אני כתבתי הודעת מגילה כתגובה והחלטתי שזה לא המקום להתווכח על מה נכון ומה לא אז אני לא יפרסם אותה ויסיים את הדיון כאן. אני מנייח שאני ימשיך להתווכח איתך במסרים המיידיים בלי צורך שכל העולם יראה על מה אנחנו מתווכחים. יום טוב לכולם.

weird dust

New member
זה עדיף מאשר שתכתבו את כל השם

הוא קצת ארוך ויש גם סיפור מאחוריו
אבל זה לפעם אחרת.

למעלה