משתף לגבי הניתוח פלסטי..... ארוך אבל מומלץ

היי רובי

זו אכן אני מהמפגש אצל ליבי. אני בסדר. מתאמצת לרדת עוד, אבל זה קשה . אני מתמידה מאד בספורט באופן סדיר וטוב לי עם זה מאד.
תודה על כל האינפורמציה לגבי הפלסטיקה . ספר בבקשה עד כמה מוגבלים אחרי הניתוח ולכמה זמן? והאם הכאבים באמת כל כך קשים? מקווה שיהיה לי אומץ לעשות...

כל הכבוד לך שאתה אחרי, מאחלת לך להנות מהמראה החדש.
שבוע טוב.

rubi1233

New member
אז ככה

אני שמח לקרא שאת עדין עם רצון עז וחזק זה חשוב ומחזק את כולנו.

לגבי האינפורמציה, בכייף.

המוגבלות היא לא מי יודע מה אלא בעיקר מוגבלות בתנועה ולא מכאבים אלא בגלל חגורת הבטן והקטע שלא כדאי לתת למקום המנותח מתיחות וכד' בכדי שישאר מראה יציב, הכאבים ממש שוליים כי המקום נשאר רדום כחודש אחרי הניתוח.

לא צריך אומץ, פשוט לכי על זה, שווה!!!

גברת ע

New member
השוואות

שני הרופאים הנ"ל מספקים את התמיכה הזאת 24/7, הצוות שלהם והם בעצמם.
שניהם מדברים בגובה העיניים, שניהם אנושיים, אצל שניהם לא מרגישים כמו סתם עוד גוש בשר (הייתי אצל רופא של פרופורציה, רק בשביל לשמוע מה יש להם להגיד וברחתי משם כאילו אני בורחת ממפלצת.... גם הרופא, גם המרפאות, גם היועצות הנוראיות וגם החוסר שקיפות של הרשת לגבי הרבה דברים, היו פשוט נורת אזהרה אחת גדולה).
שניהם רופאים מאוד מקצועיים ועשו התמחות על בארה"ב.
שניהם גם מנתחים באותם מקומות.
אני בטוחה שלשניהם גם יש מטופלים שקצת פחות מרוצים, זה תמיד ככה ולא אומר שהרופא יותר או פחות טוב/מקצועי.

אני חושבת שזה עכשיו ההחלטה יותר בעניין הכסף וההרגשה.

אני גם הייתי אצל דר' טלי פרידמן וגם אצל דר' בני מייליק, עוד לפני שידעתי כמה יעלה ניתוח אצל דר' מייליק, ידעתי שאני מוכנה לניתוח ויש לי איך 'לגרד' את הכסף ושאם לא יסתדר אצל דר' מייליק אז אני אצור קשר ואקבע תור נוסף אצל דר' פרידמן, אבל עוד לפני שסיימתי את הפגישה אצל מייליק משהו פשוט הרגיש לי נכון להתנתח אצלו, משהו באנרגיה, משהו בתחושה והעובדה שזה היה משמעותית יותר זול (למרות שעשיתי אזור נוסף) , זה היה בונוס.

rubi1233

New member
בהחלט מתחבר לנאמר

מכיר מנותחים של שני המדוברים וכולם מרוצים וההשוואות נכונות, ועוד השוואה גמני הייתי אצל מנתח של פרופורציה וברחתי כל עוד נפשי בי, גועל נפש.

מדובר בשניים מיוחדים ואני כתבתי מהזווית שלי כמנותח של דר' פרידמן.

גברת ע

New member
המנתח ובכלל כל ההתנהלות של פרופורציה היו

מתחת לכל ביקורת, אני לא מבינה מה בכלל חשבתי לעצמי כשהלכתי לשם.
מה שהכי הדהים אותי איך רופא של ניתוחים פלסטיים ואסתטיקה היה כלכך לא אסתטי בעצמו, ואני לא מדברת עם מראה יפה או לא יפה אלא על הגיינה ואסתטיקה בסיסית שלכל אחד מאיתנו אמור להיות.
ומעבר לזה החוסר ידע של מה ששאלתי אותו ואמרתי לו, פשוט ביטל והתעלם מכל דבר שאמרתי.
שלא לדבר על ההתנהלות לפני ואחרי של הרשת עצמה....

ואכן שני המנתחים המדוברים פה, מקסימים מקצועיים ומה שלא יבחרו הבחירה בינהם תהיה נכונה.

rubi1233

New member
לפעמים נשאר רק להזדעזע

אני הגעתי והרופא לא שמר על פרטיות הפציינט בשיט, באמצע הבדיקה שאני כמעט ערום נכנסת איזה פקידה זוטרית והוא עוזב אותי ככה ועובר לדבריתה כאילו אני גוש בשר ותו לא, טוב עזבו זה לא הנושא.

הייתי היום בבדיקה אצל דר' פרידמן ולא יאומן שהיחס שלה כאילו עכשיו הגעתי לייעוץ לפני ניתוח, אותה תשומת הלב והפרטיות, אותו רוגע, אותה סבלנות לשאלות הכי טפשיות, בקיצור מבסוט מהבחירה.

ואני לא מוריד מערכו של אף מנתח.

למעלה