זה שאתם יושבים אצלו או אצלך ומדברים זה לא אומר שהוא רוצה רק סקס
יכול להיות שהוא רוצה שתכירו ותדברו במקום יותר שקט
לעזוב הכול בגלל שהוא הזמין אותך אליו זה מטופש חוץ מזה עם יזרום יפה ביניכם אני לא רואה איפה הבעיה
אל תחששי להיות אסרטיבית בסיטואציה במידה ואת אצלו וזה לא מתאים לך
תזכרי שאתם רק מכירים הוא לא ייתן לך טבעת על ההתחלה אל תחיי באשליות
זה לא הרעיון שהוא הציע שנפגש אצלו.. זו הדרך שהוא אמר את זה והבנתי שאין מקום למשמעות אחרת..הוא לא רוצה לדבר איתי ולהכחר.אני בנאדם בוגר ויודעת לקרוא בין השורות שגבר מזמין אותך אליולא מצפה לטבעת על ההתחלה אבל לפחות לגבר שיראה רצינות. זה מה שאני מחפשת ואם זה לא מתאים לו ,אז אמשיך הלאה. לא קרה כלום.
תרשי לי קצת לצחוק כי חשוב לצחוק לפעמים, זה לא שהוא מצמץ ואמר לך בואי אלי או משהו בסגנון הזה נכון

אני אגיד לך אני בקשר האחרון שלי בדייט ראשון ושני היינו אצלה בדירה ותאמיני לי שדיברנו לא מעט
זה שהוא הזמין אותך זה כבר רצינות אני לא יודע איך את יכולה להתנבא שגם אם תשכבו אז שם זה ייגמר.
למה לחשוב ככה הוא רוצה בקשר לא פחות ממך לדעתי אלא אם כן הוא ממש לא סגור על עצמו.

עכשיו קראתי שהוא חסם אותך בוואטסאפ וואטאבר. אין לך בעצם מה לחפש איתו
אם אתה לא מבין עדיף שלא תגיב בכלל.פשוט מגעיל התגובות פה של אנשים שלא מבינים ובכח מנסים לגרום לי להרגיש קטנה! רק אני יודעת מה הרגשתי בשיחה הזו ביני ובינו ומה נאמר בה. את התוכן אשמור לעצמי אבל אני יודעת מתי גבר רוצה רק סקס ומתי הוא יחפש להכיר ולדבר ויש הבדל גדול!!!שכל אחד יחשוב פעמיים לפני שהוא מוציא את הביקורות שלו בקלות שכזו.
יכול להיות שהוא כל כך נהנה איתך שהוא רוצה להתקדם שלב.

אין בזה שום דבר פסול. אם את מזהה שזה כל מה שהוא רוצה ממך, ואם אחרי שתציעי לו אופציה בחוץ הוא יתחמק ו"ייעלם" לך פתאום - אז- תדפדפי הלאה..
זה אומר רק דבר אחד - אל תבזבזי עליו את הזמן כרגע.

זה לא אומר שהוא לא חכם, נראה טוב, כמעט מושלם וכו' וכו'... הוא פשוט לא רוצה את מה שאת רוצה. אז הוא.... בזבוז זמן ?