משתתפים חדשים (פלוס מינוס)

יש מקום גם בשבילי?

למרות שיש לי עוד הרבה זמן עד שאני יוצא מהבית. החלטתי שאחרי שאני חוזר מהטיול-שחרור שלי אז אני עובר לת"א. זה יקרה בערך באפריל/מאי , למרות שזה עוד המון זמן אני מתלהב מכל זה כבר עכשיו:) שיהיה לכולם שבוע טוב

טוב כעת אני יכולה לתת עצות!

לאחר חודש של מגורים לבד (פור דה פירס טיים) באנגליה, אני מוכנה להכריז עצמי כנותנת עצות ריאליות שלא מבוססות על השארות בלבד כבעבר. לפני חודשיים ככה מישי שאלה על מגורים בחו"ל אז אם את עדיין כאן אשמח לעזור. ברוכה השבה לי :)

יוֹאב

New member
שלום לפורום ../images/Emo24.gif

ובכן, אני זוכר שהפורום רק הוקם. זה היה כמדומני לפני כשנה פלוס מינוס. והנה, הגיע זמני להצטרף. אני יואב, בן 24, עוזב את הבית בעוד 22 יום בדיוק, לטובת דירה שכורה. אינני סטודנט, ובימים אלו אני מתכונן לבחינה הפסיכומטרית שבעוד כשבוע וחצי. אני מתכוון השנה להנות מכל רגע בדירתי השכורה (שהיא הדירה הכי יפה בארץ, כמובן) ולעבוד הרבה. בנוסף אני חושב שזו הזדמנות לטפח את כל תחביביי אשר הזנחתי בבית אמי (איזה כיף זה לאמר 'בית אמי' ולא 'ביתי') דירת 3 חדרים, ענקית, במקום נפלא בעירי היפה, רחובות, יחדיו עם חבר מימי הצבא, שהחליט לעבור מירושלים לרחובות. הכל נראה נפלא בינתיים. זהו. רציתי לשתף.

karnaf7

New member
בוודאי שיש, כולם מוזמנים

ואני שמיח להיות הראשון שמציע את ה
המסורתי ברוך הבא

ברוך הבא, וברוכה השבה ../images/Emo140.gif

לשניכם אציע כוס
, כי כך עושים אצלנו. ברוך הבא יואב, ומזל טוב על דירתך החדשה. אתה מוזמן להשתקע כאן עמנו. בימים האחרונים (וזה גם לשאר קוראי הפורום שתהו מה קרה) קצת יותר שקט פה בגלל החגים (ותלאותיי השונות, אבל עליהן כבר קיטרתי.), אבל עכשיו סוף סוף מתחילה החזרה לשגרה. אתה מוזמן לספר עוד על עצמך, ובכל מקרה, בהצלחה בבחינה! ול- H e L L L L L L o O, ברוכה השבה! האם לא אמרת שתעברי רק בשנה הבאה? האם המגורים עכשיו היו תקופת ניסיון?

אכן שנה הבאה

אבל זו היתה תקופת נסיון לראות אם זו ההחלטה הנכונה והיא אכן נכונה! חוויות? היה קשה, פעם ראשונה מחוץ לבית לבד, למדתי דבר או שניים על אנשים ועל העולם ואממ זהו?

kimiwriterit

New member
רוצה לצאת מהבית!

היי, רציתי לשאול אולי השאלות שלי יהיו קצת טפשיות אבל הם נובעות מכך שאני לא יודעת מה לעשות ואיך לפעול,אני בת 26 ורציתי להתייעץ האם זהו גיל שכדאי כבר לעזוב ת'בית? אני רוצה לעבור לגור בת"א באזור הצפון הישן לגור לבד בדירת חדר- חדר וחצי, כמה לדעתכם יעלה לי כל ההוצאות? וכמה אני צריכה להרוויח בשביל לחיות טוב? עד היום גרתי בבית והתרגלתי לחיים טובים שי מי שינקה ושאני יכולה לפנק את עצמי בכל מיני דברים כגון בגדים מספרה (דברים של בחורה) , בגדול כמה אני צריכה להרוויח בשביל לחיות טוב? אני רגילה גם לצאת לבלות וכו' (אין לי אוטו) , בקיצר ,איך תוכלו לעזור לי?????????

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרצי כוס
? המעבר למגורים מחוץ לבית זה עסק שעולה כסף. מקבלים תמורה מלאה בעצמאות, וזה גם חשוב (לדעתי) - כי בסופו של דבר לא כל החיים ירוץ אחרייך מישהו. לגבי הערכת עלויות, מאוד מומלץ לעיין במאמר הזה: הערכת עלויות מגורים. זה נותן לך סדרי גודל של כמה זה צפוי לעלות.

26 זה בהחלט כבר גיל שמתאים לעזוב

את הבית. קודם תחליטי לעשות את זה, אחר-כך הדברים האחרים יתחילו לזוז.

roxie

New member
../images/Emo45.gif יצאתי מהבית

בשעה טובה ומוצלחת עשיתי את הצעד שהכי רציתי לעשות אך בו זמנית גם הפחיד אותי מאד. השבוע עברתי לגור עם שותפה בדירה באמת מקסימה- מקווה שיהיה לי בהצלחה שמעתי על הפורום מחברה שהמליצה יש מקום בשבילי?

שלום,שלום!

אני בן 18 ואני אמור לעבור היום לדירתי החדשה אך זה לא יקרה...אין לי מיטה וארון...לכן אני נאלץ לדחות את המעבר בעוד שבוע שבועיים (בתקווה לעבור עד תחילת הלימודים ב17 באוקטובר) ונ.ב: לכשיהיה לי ארון ומיטה...איך אני אמור להעביר אותם? למישהו יש המלצות לסבלים?

למעלה