משתתפים חדשים (פלוס מינוס)

MOON..

New member
רגל פה רגל שם...

אז שלום לכולם, אחרי כמה שבועות שאני מסתובבת פה ורק קוראת מהצד, אני חייבת לציין שהפורום שלהם נראה מועיל ויעיל (זה לא אותו דבר?). ואחרי הרבה היסוסים החלטתי לצאת מהבית, די 24 הגיע הזמן, לא? אז תעשו קצת מקום בשבילי..אני לא צורכת הרבה חמצן..

שלום לכ-ו-ל-כ-ם ../images/Emo24.gif

אם לא טעיתי, אלו שטרם זכו בשרשור זה לכוס
הם roxie, מישה ו-MOON. כולכם מוזמנים, ואני מקווה שיהיה נעים לכם פה. נחמד לשמוע שהפורום עושה חשק לעשות את הצעד הזה, בסופו של דבר, ואחרי ששמים בצד את כל הטרדות הקטנות, אני חושבת שהשלב הזה בחיים הוא כיף גדול: עדיין צעירים ואין המון אחריות (משפחה, קריירה רצינית), ועם זאת יש תחושה גדולה של עצמאות, של חופש. ל-roxie, מזל טוב על המעבר לדירה ! בוודאי שיש מקום. למישה, מה הסתדר בסוף עם המיטה והארון? ול-MOON, אחרי שכולנו זזנו צעד ימינה ופינינו מקום, מה את מתכננת לעשות בשלב הבא?

מיטה וארון כבר יש (בערך)

ולאח שלי יש ג'יפ...אז אולי הוא ישמש לי כסבל (כוח עבודה זול!
)

wranger

New member
הנני כאן

רק מפגין נוכחות, בינתיים, אבל קורא אתכם בסתר כבר כמה ימים, והגיע הזמן להגיד שלום... אז... היי! אני טל, 25, גם אני מתכוון לעזוב בקרוב את הבית, והפורום הזה נראה חביב ושימושי ביותר!

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

תרצה כוס
? רוב חברי הפורום כאן סטודנטים, האם גם אתה סטודנט? להיכן אתה מעוניין לעבור? אתה מוזמן לספר עוד על עצמך, ובכל מקרה, אתה מוזמן להצטרף.

למעלה