אמור זה שם של נהר ברוסיה וגם שם של דגגם דוגית חסקה וכו' אינם גנון .
רשמתי : " פורום אקטואליה אמור להיות ספינת הדגל של התפוז "
לא רשמתי שהוא כזה כעת .
מי שמאמץ נרטיב של צד אחד באופן מוחלט לא יכול לפייס.דווקא לדעתי הוא ניסה לפייס ביניכם, אבל כמו שחסידות גור דחתה את הפשרה המעולה לחרדים של משרד הביטחון והביאה למערכות בחירות אינסופיות, כך שגם הסבא כמו הרב של חסידות גור לא מוכן לפשרות.
הגמד לא הצדיק את הכוונה של סבא לשחרר את מ.ח.פ. והתחנן לפני הסבא שיסכים שמ.ח.פ. יהיה חסום ממש כמו שאובאמה התחנן בפני ביבי שיסכים לנסיגת צה"ל מבקעת הירדן ולמזלינו נכשל.מי שמאמץ נרטיב של צד אחד באופן מוחלט לא יכול לפייס.
הגמד אימץ את טענת סבא השקרית שפתרונות לכל הינו מלאכת מחשבת.הגמד לא הצדיק את הכוונה של סבא לשחרר את מ.ח.פ. והתחנן לפני הסבא שיסכים שמ.ח.פ. יהיה חסום ממש כמו שאובאמה התחנן בפני ביבי שיסכים לנסיגת צה"ל מבקעת הירדן ולמזלינו נכשל.
מגיע לאפ0 כימלוך, קארמה זה ביץ'טוב.
אז בוא ותכתוב לי בפרטי מיהו לדעתך הגמד ההונגרי, שכותב ערימות של דברי הבל שאין מאחוריהם כלום.
מילא, אילו היה מביא בשורה, אבל גם הבשורות שהביא, הניבו תוצאות של כלום ושום דבר.
הרי כולם כאן יודעים, שגם אם אני חדלתי לחסום
גם אם אני שיחררתי את כל מי שחסמתי
גם אם אני לא מנעתי את החסימה של פתרונות לכל...
מה השתנה? הדביל הסניל המשיך ושיחרר הלאה את מ.ח.פ על כל גרורותיו המעיקות, כאילו שהוא לא היה מודזע ו/או נותר מודע למעשיו של השוטה ההוא.
ידוע שהסובלים ממחלה כלשהי חושבים שכולם כמותםולמה? כי הוא אביו של השוטה?
לא. זה רק כי הוא כזה. כי הוא משועמם. כי מוחו היה ונותר פגוע.
תסתכל במראה ולא צתטרך לחפש אחרים.אז אם יש לך דיבור עם הזקן פגוע המוח, בוא וטפל בנושא.
אתה פוגע אך ורק בעצמך, חוץ מכוכבנית ואלפיני כבר אין אחד שמסמפט אותך, האם אתה כ"כ נהנה להיות שנוא כ"כ?ואם אין לך דיבור איתו? אני אמשיך לפגוע שאריות החורבן שאבישג הותיר אחריו.
כי אתה סתום ובזוי,ולמה חסמתי גם את הגמדון ההונגרי?
כי לו מגיעה חסימה יותר מאשר לכל אחד אחר שמשתתף בפורום הדלוח וחסר הערך ומלא הסטיות מלאות הזימה של הקשיש.
כי גם הוא כתב וכותב שם כחבריו לעט ואחרי כל ניסיונותיו לבלבל לי את המוח ולהסיח את דעתי מהסניל? אז חלאס. הוא בילבל סתם את המוח ומיצה את עצמו אינספור פעמים.
אתה באמת מתפלא?מתפלא עליך שעוד לא הבנתי מיהו הגמד ההונגרי, והוא בכלל לא קשור לקשיש.
צר לי לאכזב אותו, הוא יכול לחסום אותי כמה שהוא רוצה, שירגיש גבר ליום אחד, הוא חי על זה כי אין לו משהו אחר שירים אותו.אבל אם כבר מצאת דרך שיפרסמו דרכך מתקפות אישיות על אותו מנהל חסר אחראיות, אז למה לך לחסום, כל פעם שהוא ייכנס לפורום או אולי אפילו לפורום ציפורי לילה הוא יראה מתקפות אישיות עליו והשמצות אישיות הגובלות בהוצאת דיבה ויבין איך אתה מרגיש עם מ.ח.פ. ולמה לך להמשיך לחסום גולשים לא מעורבים? מה גם שאם פורום הליכוד יתרוקן עדיין למעלה יהיו אלה שכתבו אחרונים ואז הם ייחסמו כל פעם מחדש גם אם הם יפסיקו לכתוב בפורום הליכוד.
מאז שעזבתי אתכם לא התאוששתם מהמכה.המצב כעת הוא כזה:
יש בפרדס אדם שלקח על עצמו משימה, לפגוע בי ולשחרר את נפיחותיו כנגדי בפורומים שונים.
גם כשהוא נחסם, הוא מצליח לפתוח לעצמו משתמשים חדשים, כשהוא ממשיך כך בדרכו ללא גבולות וללא קץ.
בעבר הוא הבטיח לי, שאם אשחרר אותו, הוא יחדל מדרכיו העקומות. ניסיתי זאת מספר פעמים, אבל תוך זמן קצרצר, הוא שב להתנהל כדרכו, כך שאין כל סיבה שבעולם לסמוך על הבטחותיו.
בנוסף לכך, יושב כאן מנהל עלוב נפש ומשועמם, קשיש וסוטה, שמשחרר כל הזמן את החסימות שאני מצליח לחסום את אותו משתמש.
מכיוון שלפרדס אין כעת הנהלה פעילה, שיש בכוחה לשים קץ להתהוללות הקשיש, החלטתי שברומא יש לנהוג כרומאי.
בעבר, הקשיש עלוב הנפש הזה ניסה לפרק לנו את פורום האקטואליה, ועל כן, הוא חסם את משתתפי הפורום (בעיקר את השמאלניים שביניהם כי הוא מתעב את השמאל),
והוא חשב, שכך הוא יבריח את כל משתתפי פורום האקטואליה אל הפורום הדל והריקני שלו.
זה לא ממש עבד לו ובסוף הוא חדל ממעשי הזוועה הללו שלו.
אבל כעת, הוא מתנהל בפראות מול מנהל ועושה את האסור מכל: הוא מתערב בחסימות שאינן קשורות בו או אליו, אלא אך ורק לפגיעה אישית בכותב שהוא שונא.
האם זה חוקי? האם זה תקין? האם זה תואם את חוקי האתר? לא ולא. אבל היות שלאתר הזה אין ניהול תקין, הוא מרשה זאת לעצמו.
הוא הירשה זאת עד כדי כך, שביום בהיר אחד, הופיע משתמש אחד והחל לנהל נגדו "בלוג" חיצוני = בלוג שיש להיכנס אליו באמצעות קישור שכולם כאן מכירים אותו.
ואז, הקשיש הזה החליט שהוא "יודע" מיהו האשם ביצירת הבלוג, והוא החל לחסום 2 משתמשים חפים מפשע, שאותם אני משחרר לעתים.
ואז, הופיע 'גמד הונגרי' (שלדעתי הוא בכלל פרי יצירת כפיו של הקשיש), והוא החל להציע לי הצעות, שאחדל לשחרר את שנוא נפשו של הקשיש ואז הקשיש יחדל לשחרר את המנאץ האישי שלי.
ניסיתי. באמת שניסיתי. לא חסמתי את שנואי נפשו של הקשיש אבל הוא המשיך בשלו. הוא שקרן. הוא משועמם והוא אדם נקלה. עובדה!
אז ככה.
הצעתי היא, שכל מי שרוצה לנאץ את סבא ולרשום עליו פוסט, שיפנה את הפוסט אלי. אני אפרסם אותו תחת הכותרת "יש אומרים" ואת הדברים שאני אפרסם, סבא לא יוכל למחוק וסבא גם לא יוכל לחסום אותי. סבא לעולם לא יידע מי כתב מה, אבל הדברים ייוותרו כתובים, מבלי שסבא יוכל לחסום משתמש זה או אחר רק בשל פרסום דברי הקלס נגדו..
אז אתם מוזמנים לכתוב ככל העולה על רוחכם וככל שאתם באמת מכירים את שוטה הכפר ויש ביכולתכם לספר עליו סיפורים מתוך ידע אישי.
ועד אז? ועד שיקום מישהו מההנהלה וישים קץ לכל המסכת העלובה הזו?
כל מי שיכתוב בפורום הדלוח של הקשיש, ייחסם, ולא כי אני כועס עליו ולא כי אני נגד ימנון או 0מולן, אלא כי חייבים לייבש את הפורום ההוא, שזוג בני בליעל מנהלים אותו.
ואגב, אם יש לקשיש הדביל יכולת להסביר את תכלית דרכי פעולתו הפסולות, הוא מוזמן לעשות זאת. כדאי שעם הכותבים יידע מהי עמדת המנהל השוטה והסוטה.
תודה על תשומת הלב.
בקיצור כולכם ערמה של קקותהמצב כעת הוא כזה:
יש בפרדס אדם שלקח על עצמו משימה, לפגוע בי ולשחרר את נפיחותיו כנגדי בפורומים שונים.
גם כשהוא נחסם, הוא מצליח לפתוח לעצמו משתמשים חדשים, כשהוא ממשיך כך בדרכו ללא גבולות וללא קץ.
בעבר הוא הבטיח לי, שאם אשחרר אותו, הוא יחדל מדרכיו העקומות. ניסיתי זאת מספר פעמים, אבל תוך זמן קצרצר, הוא שב להתנהל כדרכו, כך שאין כל סיבה שבעולם לסמוך על הבטחותיו.
בנוסף לכך, יושב כאן מנהל עלוב נפש ומשועמם, קשיש וסוטה, שמשחרר כל הזמן את החסימות שאני מצליח לחסום את אותו משתמש.
מכיוון שלפרדס אין כעת הנהלה פעילה, שיש בכוחה לשים קץ להתהוללות הקשיש, החלטתי שברומא יש לנהוג כרומאי.
בעבר, הקשיש עלוב הנפש הזה ניסה לפרק לנו את פורום האקטואליה, ועל כן, הוא חסם את משתתפי הפורום (בעיקר את השמאלניים שביניהם כי הוא מתעב את השמאל),
אבל כעת, הוא מתנהל בפראות מול מנהל ועושה את האסור מכל: הוא מתערב בחסימות שאינן קשורות בו או אליו, אלא אך ורק לפגיעה אישית בכותב שהוא שונא.
האם זה חוקי? האם זה תקין? האם זה תואם את חוקי האתר? לא ולא. אבל היות שלאתר הזה אין ניהול תקין, הוא מרשה זאת לעצמו.
הוא הירשה זאת עד כדי כך, שביום בהיר אחד, הופיע משתמש אחד והחל לנהל נגדו "בלוג" חיצוני = בלוג שיש להיכנס אליו באמצעות קישור שכולם כאן מכירים אותו.
ואז, הקשיש הזה החליט שהוא "יודע" מיהו האשם ביצירת הבלוג, והוא החל לחסום 2 משתמשים חפים מפשע, שאותם אני משחרר לעתים.
ואז, הופיע 'גמד הונגרי' (שלדעתי הוא בכלל פרי יצירת כפיו של הקשיש), והוא החל להציע לי הצעות, שאחדל לשחרר את שנוא נפשו של הקשיש ואז הקשיש יחדל לשחרר את המנאץ האישי שלי.
ניסיתי. באמת שניסיתי. לא חסמתי את שנואי נפשו של הקשיש אבל הוא המשיך בשלו. הוא שקרן. הוא משועמם והוא אדם נקלה. עובדה!
אז ככה.
הצעתי היא, שכל מי שרוצה לנאץ את סבא ולרשום עליו פוסט, שיפנה את הפוסט אלי. אני אפרסם אותו תחת הכותרת "יש אומרים" ואת הדברים שאני אפרסם, סבא לא יוכל למחוק וסבא גם לא יוכל לחסום אותי. סבא לעולם לא יידע מי כתב מה, אבל הדברים ייוותרו כתובים, מבלי שסבא יוכל לחסום משתמש זה או אחר רק בשל פרסום דברי הקלס נגדו..
אז אתם מוזמנים לכתוב ככל העולה על רוחכם וככל שאתם באמת מכירים את שוטה הכפר ויש ביכולתכם לספר עליו סיפורים מתוך ידע אישי.
כל מי שיכתוב בפורום הדלוח של הקשיש, ייחסם, ולא כי אני כועס עליו ולא כי אני נגד ימנון או 0מולן, אלא כי חייבים לייבש את הפורום ההוא, שזוג בני בליעל מנהלים אותו.
ואגב, אם יש לקשיש הדביל יכולת להסביר את תכלית דרכי פעולתו הפסולות, הוא מוזמן לעשות זאת. כדאי שעם הכותבים יידע מהי עמדת המנהל השוטה והסוטה.
תודה על תשומת הלב.
העיקר שהפועל עכו נצחה ומנצור נביל הבקיע ממסירה של דוניה שינהולץמאז שעזבתי אתכם לא התאוששתם מהמכה.
לא הבנתי למה אתה חוסם אותי ואחרים שלא קשורים לסכסוך שלכם. מה אנחנו קשורים לריב ביניכם או למשתמש שפוגע בך אישית? אני פגעתי בך פעם שאתה חוסם אותי נון סטופ? אם סבל'ה לא היה משחרר אותי לא הייתי יכול בכלל להיכנס לשום פורום באתר בגלל החסימות הלא מוצדקות שלך. ומילא אם היית חוסם רק בפורום שאותו אתה מנהל, אבל אתה חוסם את כל האתר, ואם אותך היו חוסמים תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן. אז בבקשה תפסיק עם החסימות הלא מוצדקות לגולשים באתר ותמצא דרכים אחרות ויותר מוצדקות לפתור את הבעיה ביניכם.המצב כעת הוא כזה:
אז ככה.
תודה על תשומת הלב.
סבא נותן דוגמה אישית איך לחסום בלתי מעורבים.לא הבנתי למה אתה חוסם אותי ואחרים שלא קשורים לסכסוך שלכם. מה אנחנו קשורים לריב ביניכם או למשתמש שפוגע בך אישית? אני פגעתי בך פעם שאתה חוסם אותי נון סטופ? אם סבל'ה לא היה משחרר אותי לא הייתי יכול בכלל להיכנס לשום פורום באתר בגלל החסימות הלא מוצדקות שלך. ומילא אם היית חוסם רק בפורום שאותו אתה מנהל, אבל אתה חוסם את כל האתר, ואם אותך היו חוסמים תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן. אז בבקשה תפסיק עם החסימות הלא מוצדקות לגולשים באתר ותמצא דרכים אחרות ויותר מוצדקות לפתור את הבעיה ביניכם.
לא הבנתי למה אתה חוסם אותי ואחרים שלא קשורים לסכסוך שלכם.
אין ברירה,
עוד פעם נחסמתי ליומיים ללא שום סיבה .
מלחמת עולם בין מנהלים זאת אינה סיבה לחסימה... זה גנון .
לדעתי זאת עברה על חוקי תפוז .
מי זה מח"פ,אין ברירה,
חייבים לדרוש ממח"פ להתרפס בפני משה.
זה אחד שמנסה (בהצלחה יתרה) להוציא את המנהל משה53 מדעתומי זה מח"פ,
זה אחד שמתמחה להוציא פורומים מהגנון ?
זה אחד שחושב שהוא יהיה האיינשטיין של המאה ה-21 והכריז מלחמת עולם על משה ותוקף את משה בפורום לא מנוהל של ציפורי לילה שבו רק הגולשים עצמם יכולים למחוק את מה שכתבו ואין מנהל שיכול למחוק.מי זה מח"פ,
זה אחד שמתמחה להוציא פורומים מהגנון ?
גם אם יתרפס לא נראה שמשה יקנה את זה, הוא לא שמעון פרס ז"ל שנתן לערפאת מיליוני הזדמנויות לאחר שתקע לו סכין בגב פעם אחר פעם.אין ברירה,
חייבים לדרוש ממח"פ להתרפס בפני משה.
זה עוד חיסרון של המערכת שכל מנהל חסין בפני כל חסימה ומנהלים יכולים לקלל ולגדף גולשים ועכשיו כשמנהלים בכירים לא מתערבים גם לחסום ללא סיבה ואין שום סנקציה נגדם. לפחות בפורמט הישן אפשר היה לחסום מנהל בפורום שהוא לא מנהל ומנהלים יכלו להשתולל רק בפורומים שלהם. בעצם זה גרם מזה אפשר לחסום בכל פורום, כלומר מנהל בפורום שהוא אפילו לא יכול למחוק תכנים שהוא רואה כלא ראויים הוא יכול לחסום כל מי שהוא רוצה ולא נושא בתור מנהל. כך שעד שמנהל לא ייעשה עבירות על החוק שיאפשרו לגולשים להתלונן עליו במשטרה, הוא יכול לעשות כל מה שהוא רוצה ללא הגבלה ולכתוב בשפה הכי נמוכה, אפילו נמוכה מזו של דודי אמסלם.לא הבנתי למה אתה חוסם אותי ואחרים שלא קשורים לסכסוך שלכם. מה אנחנו קשורים לריב ביניכם או למשתמש שפוגע בך אישית? אני פגעתי בך פעם שאתה חוסם אותי נון סטופ? אם סבל'ה לא היה משחרר אותי לא הייתי יכול בכלל להיכנס לשום פורום באתר בגלל החסימות הלא מוצדקות שלך. ומילא אם היית חוסם רק בפורום שאותו אתה מנהל, אבל אתה חוסם את כל האתר, ואם אותך היו חוסמים תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן. אז בבקשה תפסיק עם החסימות הלא מוצדקות לגולשים באתר ותמצא דרכים אחרות ויותר מוצדקות לפתור את הבעיה ביניכם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.