../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifHOME SWEET HOME../images/Emo70.gif
אעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעא א נ י ב ב י ת
AT LASTTTTTTTTTT איזה כיףףףףףףףף אומג מחשבבבבבבבבב
ישר שיצאתי הביתה נסעתי לעזריאלי לפגוש את הבנות כי סיוון אמרה לי שיש מפגש.... וראיתי אותם וסיוון קצת עיצבנה אותי!! אבל אני עדיין
אותה. הטירונות הייתה אחת הקשות!!!!!!! יש לי שטד"ים בככככככל הגוףףףףף [ד"א שט"ד זה שטף דם, למדתי את זה בשיעור ע"ר, כלומר עזרה ראשונה] כי למדנו את זה כדי שבמקרה ונתקל במישהו שפצוע נדע איך לעזור לו... כי אנחנו החיילות צריכות לשמש דוגמא כי מצפים מאיתנו לדעת כאלה דברים.... פפפפפפפפפפפפפ בקיצור כל הגוף כואב לי כי עשיתי מאה אלף פזצטות על אבנים בשיעור שדאות! ועשיתי גלגוליםםם ומה שאתן לא רוצות כל מה שאתן רואות בטלוויזיה אימונים וכאלה... ככה!! ויענו דחסו לנו את זה בשבועיים שטירונות זה בין 3 שבועות לחודש.. והיה כל כך מצחיקקק ישר התחברתי לחבורת בנות שם והן כאלה מצחיקות אתן לא מבינות איזה מצחיק שם!! אנחנו צוחקות על המפקדות ומחקות אותן וזה כל כך מצחיק! יש לי מלא וידאוים כל כך מצחיקים על וידאוי אהבה למפקדת שלנו לרון [לירון
] אנחנו קוראות לה לרון.. התגעגעתי כל כך הביתההההההההה לטלוויזיהההההה אני הולכת להשלים כל כך הרבה סדרות!!!! המפקדת האישית שלי חמודה אבל היא קצת מעצבנת אותי! פתאום אני רואה את המפקדות צוחקות כזה וזה כל כך מוזר וברגע שהתקרבתי הן כזה נעשות רציניות.. וכל שניה "אתן לא מדברות!!!! מה לא מובן לכן!" "את נענשת על זה" "מיכל- חצי שעה ביציאה+תחקיר בטחוני" "מיכל! את לא יושבת בזמן נקיונות!! יש לך חצי שעה ביציאה!" "את לא עונה לי!" "זה נראה לך הגיוני?!?!" "תסדרו את עצמכן! תראו איך אתן נראות! אתן בנות 18! תתבגרו כבר!" "את לא מדברת!!!!!!!!!" XDDDDDD אין אין אני מכירה את המשפטים שלהן בעל פה כבר והנה מה שאומרים לבדיקת הנשק.. "נשק בעמידת מוצא, נשק 60 מעלות תעלי! [וצועקים אחרי המפקדות את המשפטים] 5 אצבעות על ידית האחיזה! נצרה ודאי באצבע ובעין! בדיקה בשותפת בצעי! אם יש מישהי שהנשק שלה לא פרוק, בדוק ונצור שתרים יד ותקרא כן המפקדת! לעמידת מוצא חזרי!" אחחחחחחח ויש כללים כאלה לנשק וזה "אצבע לעולם לא על ההדק" "אין להישען על הנשק ועל קדח הקנה בפרט" "נשק תמיד נצור" "אין לירות ללא פקודת אש" "אין לשבור קו יורים" "אין לטלטל לכוון לדרוך את הנשק שלא לצורך" "חוקים אלה נכתבו בדם! זכרו זאת!" XDDD וואי והמטווחים היו כאלה כיפים!! למרות שהתחלה ממש בכיתי במטווחים הראשונים, היום הראשון אבל אני הצטיינתי! פגעתי בול! ובלילה עוד יותר! עשיתי 8 מתוך 9 ובפעם השניה 5 מתוך 6! אני סוסה!! או מה?! XDDDD לאביו חמוודת התגעגעתי!!! ואני עפה להתקלח, לאכול, לנוח ולצאת למועדון עם כל הפלוגה שלי
לאביווווווווווווווו
[הו ו-מחר שיהיה לי קצת יותר זמן אני יעלה תמונות
של טנקים ושלי עם הנשקקק ומדי ב'! אחחחחח שכונה היה שכונה!]