מתאבקים וזוכים בתפוז
אנשים

מתאבקים וזוכים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פורום היאבקות WWE מזמין אתכם להתרגש, להילחץ ולהיאבק בקרב נגד הזמן... על הזכות לזכות בפרסים שווים! בשעה 20:00 הערב תתקיים בפורום תחרות "המירוץ לארכיון", במסגרתה תוכלו לזכות בסרטי DVD ומשחקי פלייסטיישן! לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=13&MessageId=125136283
מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים? אם אתם מתאפיינים באכפתיות, באהבת אדם, ברצון לעזור לזולת, ברגישות ובסבלנות ובנוסף אתם חיית אינטרנט, אם אתם רוצים להצטרף להכשרת מתנדבים מרתקת, ליהנות מליווי של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש ולהשתייך לנבחרת מגובשת של מתנדבים, אנו מציעים לך מקום התנדבות לא שיגרתי, מאתגר ומציל חיים. סהר – סיוע והקשבה ברשת היא עמותה המעניקה תמיכה נפשית ראשונית לאנשים במצוקה, הפונים דרך רשת האינטרנט ההכשרה להתנדבות כוללת קורס מעשיר עם נגיעות בנושאים הנוגעים לבריאות הנפש, גיל ההתבגרות ומצוקותיו, אובדנות, אמפתיה ותקשורת בין אישית ברשת. ההתנדבות עצמה נעשית בשעות הערב מהבית. פרטים ומילוי טופס התנדבות באתר סהר.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לשיר הזה לא קוראים slideshow !! הפירוש של slideshow זה מצגת תמונות, ולסרטון קוראים ככה כי יש בו תמונות של מקפליי עם שיר שלהם ברקע XDDDD יש הרבה כאלה ביוטיוב. לשיר שאת מדברת עליו קוראים No Worries וגם בסוף הסירטון כתוב שזה השיר שמתנגן ברקע
אבל חפיף :) בכל מקרה, הנה השיר
http://www.sendspace.com/file/iel405 תהני

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifHOME SWEET HOME../images/Emo70.gif

אעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעא א נ י ב ב י ת
AT LASTTTTTTTTTT איזה כיףףףףףףףף אומג מחשבבבבבבבבב
ישר שיצאתי הביתה נסעתי לעזריאלי לפגוש את הבנות כי סיוון אמרה לי שיש מפגש.... וראיתי אותם וסיוון קצת עיצבנה אותי!! אבל אני עדיין
אותה. הטירונות הייתה אחת הקשות!!!!!!! יש לי שטד"ים בככככככל הגוףףףףף [ד"א שט"ד זה שטף דם, למדתי את זה בשיעור ע"ר, כלומר עזרה ראשונה] כי למדנו את זה כדי שבמקרה ונתקל במישהו שפצוע נדע איך לעזור לו... כי אנחנו החיילות צריכות לשמש דוגמא כי מצפים מאיתנו לדעת כאלה דברים.... פפפפפפפפפפפפפ בקיצור כל הגוף כואב לי כי עשיתי מאה אלף פזצטות על אבנים בשיעור שדאות! ועשיתי גלגוליםםם ומה שאתן לא רוצות כל מה שאתן רואות בטלוויזיה אימונים וכאלה... ככה!! ויענו דחסו לנו את זה בשבועיים שטירונות זה בין 3 שבועות לחודש.. והיה כל כך מצחיקקק ישר התחברתי לחבורת בנות שם והן כאלה מצחיקות אתן לא מבינות איזה מצחיק שם!! אנחנו צוחקות על המפקדות ומחקות אותן וזה כל כך מצחיק! יש לי מלא וידאוים כל כך מצחיקים על וידאוי אהבה למפקדת שלנו לרון [לירון
] אנחנו קוראות לה לרון.. התגעגעתי כל כך הביתההההההההה לטלוויזיהההההה אני הולכת להשלים כל כך הרבה סדרות!!!! המפקדת האישית שלי חמודה אבל היא קצת מעצבנת אותי! פתאום אני רואה את המפקדות צוחקות כזה וזה כל כך מוזר וברגע שהתקרבתי הן כזה נעשות רציניות.. וכל שניה "אתן לא מדברות!!!! מה לא מובן לכן!" "את נענשת על זה" "מיכל- חצי שעה ביציאה+תחקיר בטחוני" "מיכל! את לא יושבת בזמן נקיונות!! יש לך חצי שעה ביציאה!" "את לא עונה לי!" "זה נראה לך הגיוני?!?!" "תסדרו את עצמכן! תראו איך אתן נראות! אתן בנות 18! תתבגרו כבר!" "את לא מדברת!!!!!!!!!" XDDDDDD אין אין אני מכירה את המשפטים שלהן בעל פה כבר והנה מה שאומרים לבדיקת הנשק.. "נשק בעמידת מוצא, נשק 60 מעלות תעלי! [וצועקים אחרי המפקדות את המשפטים] 5 אצבעות על ידית האחיזה! נצרה ודאי באצבע ובעין! בדיקה בשותפת בצעי! אם יש מישהי שהנשק שלה לא פרוק, בדוק ונצור שתרים יד ותקרא כן המפקדת! לעמידת מוצא חזרי!" אחחחחחחח ויש כללים כאלה לנשק וזה "אצבע לעולם לא על ההדק" "אין להישען על הנשק ועל קדח הקנה בפרט" "נשק תמיד נצור" "אין לירות ללא פקודת אש" "אין לשבור קו יורים" "אין לטלטל לכוון לדרוך את הנשק שלא לצורך" "חוקים אלה נכתבו בדם! זכרו זאת!" XDDD וואי והמטווחים היו כאלה כיפים!! למרות שהתחלה ממש בכיתי במטווחים הראשונים, היום הראשון אבל אני הצטיינתי! פגעתי בול! ובלילה עוד יותר! עשיתי 8 מתוך 9 ובפעם השניה 5 מתוך 6! אני סוסה!! או מה?! XDDDD לאביו חמוודת התגעגעתי!!! ואני עפה להתקלח, לאכול, לנוח ולצאת למועדון עם כל הפלוגה שלי
לאביווווווווווווווו
[הו ו-מחר שיהיה לי קצת יותר זמן אני יעלה תמונות
של טנקים ושלי עם הנשקקק ומדי ב'! אחחחחח שכונה היה שכונה!]

Bleed for Me

New member
חחחח ככה זה טירונות..

חכי לשמירות ולאבט"שים
העיקר שחזרת בחיים, ובאמת תראי את זה בתור חוויה כי בתכלס זה הכי הרבה אקשן שיהיה לך בשירות חח.. איפה עושה טירונות?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבג'וליס עשיתי... הטקס השסעה היה כל

כך מרגש! כמעט ובכיתי! העיקר שזה מאוחרי

Bleed for Me

New member
חח כן..עם הספר תנ"ך צורחת "אני נשבעת"

בקולי קולות.. כן, העיקר שמאחורייך..איפה הולכת לשרת?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני עדיין לא יודעת, רק יום ראשון א

אני מתחילה את הקורס סמבציות.. ורק אחרי סיום הקורס יש בקשות שיבוץ ואז יום אחרי אומרים לנו איפה אנחנו משובצות.. אם התפקיד יהיה לי קל ואני יבין אותו בקלות אני ארצה מקום אתגרי משהו שיש בו הרבה מה לעשות.. אם יהיה לי קשה אני אבקש מקום משעמם.. XDD

Maddie

New member
וואי שמעי אחותי הייתה סמבצית../images/Emo118.gif

זה אחד התפקידים, היא נהנתה. היא כמובן חזרה לאוגדה שלה כי היא לא התקבלה לקורס קצינות [היא תנסה שוב] אבל היא נורא נהנתה! איזה כיף לךךךךךךך תהני ובהצלחה
[מעניין אם תיפלי על אחותי XD]

Maddie

New member
גם אחותי עשתה שם../images/Emo118.gif

^^ אני שמחה שנהנת
צבא זה כיף

T a l14

New member
נצל"ש -אח של האקסית של האריP:

0אוקיי..וואי שנים מאז שכתבתי תגובה פה ...D: קיצר... אני בתנועת נוער ולפני כמה ימים היה לנו איזה אירוע והיו שם קבוצה של ילדים-כולם היו מארצות הברית חוץ מאחד-שהוא היה מבריטניה, ממנצ'סטרP: ישר אני וחברה שלי התלבשנו עליוD: סיפרנו לו שאנחנו הולכות לראות הופעה של מקפליי בסוף השנה והוא עשה פרצוץ נגעל כזה והוא צחק עלינו בקטנה (ואז קצת כאב לי על הדימוי של מקפליי) אבל הוא היה חמוד אעש אז לא נוראP: ואז הוא סיפר לנו ש "my sister used to go out with their drummer" ואנחנו נראנו ככה בערך
ואיכשהוא לא חשבתי על האפשרות שזה שקר, כי הוא היה כ"כ חמוד והוא נורא הזכיר לי את טום הוא היה צ'אבי כזה וגבוה אז שאלנו איך קוראים לה והוא אמר שסטפני. אז כן, התגובה גם כדי להתלהב שבואנה, זה בנתיים הכי קרוב שהגעתי למקפלי חח על זה שהארי יצא עם יהודיהP:... וגם-אתן יודעות משו על סטפני? כי חוץ מהחברות הנוכחיות שלהם אני לא שמעתי על אףף חברה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif נראלי הוא עבד עליכן=\

אב לישמצב..באקסיות של הארי אני לא כ"כ בקיעה..אז אני לא ממש יכולה לעזור לך אבל אני די חושבת שהוא עבד עליכן..לא רוצה לבאס אבל כככה אני חושבת..ימשצב שנאי טועה לא יודעת

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח וואו זה מספיק קרוב

בין אם זה נכון ובין אם לא:]

Lex 1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo202.gif אני מזכירה לכולן שנותרו כמה שעות

להצביע ל-McFly Awards של השנה! אז כל מי שעדיין לא הצביעה, הקטגוריות עברו לעמוד הבא ויש לכן זמן עד היום בחצות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo124.gif** ../images/Emo122.gif

Maddie

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה להעלות לי../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif

Leona lewis-Forgive me Will i am-I like to move it
אני מתה על השיר הזה XD

למעלה