../images/Emo222.gif../images/Emo207.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לי אני שנתיים ב.
פורום
D::.. ואי איך הזמן טסס O_O...אני ממש זוכרת שהשתלבתי די מהר...למרות שבהתחלה לא היו לי כ"כ הרבה בנות שאני מכירה ושהן חברות שלי..הייתי בערך באיזה 5 מפגשים??! והכרתי כאן מלא בנות מקסימות
..והיו פה כ"F הרבה שינווים ,בנות באו,בנות עזבו..אבל ממש כמעט כל הזמן הוא היה ממש פעיל..תכלס,זה הפרום שאני הכי נהנת בו הייתי בעוד איזה 5 פורומים ונישארתי רק בפורום הזה ולפעמים אני מגיבה בפורום של וונסנס ונירוונה >_<... אז...אני מקווה שאני ימשיך להיות כאן בפורום עוד הרבהה זמן ושהוא לא ישתנה..טוב לי כמו שהוא,והוא מעביר לי אחלה את הזמן וגם זה הוא המקור העיקרי שממנו אני מקבלת חדשות ועידכונים על מקפליי ותמונות חדשות שלהם ושירים וכו'...אז בהזדמנות חגיגית זאת אני גם מודה לכל הבנות שמעדכנות ומעלות חדשות ומידע
..אתן עושות עבודת קודש
... חח ואו חפרתי
...אבל מגיע לי XD..אווהה ועוד משו חשוובב.. אני רוצה להחליף כינוי....אני חייבת להחליף כינוי!!! אבל אינלי מושג לאיזה כינוי להחלייףף...ישלי שני רעיונות בראש.. -<<JustDorit>> אבל זה נישמע לי קצת מוזר =\ - Dorit182 יעני כמו בלינק... אוף הם ממש עלובים למישהו יש רעיונות יותר נורמאליים?אי ממש מיואשת וישלי כינוי ממש מכוער XDD.. תודה -_-, ושוב .. מזל טוב לי XD.