מתאזרחים לצורך איחוד משפחות

mike00

New member
מתאזרחים לצורך איחוד משפחות

לגבי ה"מתאזרחים" לצורך איחוד משפחות, 23 מהפיגועים שהיו בארץ בוצעו ע"י מתאזרחים שקיבלו אזרחותם במסגרת איחוד משפחות. המקרה הקשה ביותר היה בתחנת הרכבת בנהריה שם נהרגו 3 אזרחים ממטען שהניח מתאזרח כזה. אבל בעצם מה זה מעניין את אלה שטוענים שקיימת אפליה? מה איכפת להם אם יתפוצצו כאן מחבלים בשם האהבה שלהם ? למה אנחנו צריכים לקחת על עצמנו סיכון ולאשר לפלשתינים להתאזרח, או אפילו לקבל תעודת תושב, ולהסתכן גם מבחינה בטחונית וגם מהבחינה הדמוגרפית?אתם כל כך אוהבים? סבבה, האהבה מכסה על הכל, נכון ? אז למרות הקושי שבדבר, תוותרו על אזרחותכם הישראלית ותתאחדו עם בני זוגכם בשטחי הרשות. למה רק אצלנו יכולים כולם להתאחד ? אולי האשה תלך אחרי בעלה. כאשר הבעל הוא אזרח ישראלי והאשה פלשתינית הם יתאחדו כאן ואילו כאשר הבעל הוא פלשתיני יתאחדו בפלשתין. חצי חצי, לא הוגן ? אבל מה פתאום.הם רוצים להתאזרח במדינת ישראל, לחיות למרות שאנו גזעניים,החיים אצל "היהוד" יותר נוחים, יש ביטוח לאומי, יש ביטוח רפואי, וכו'. מצטער על פתיחת שרשור חדש,חשוב לי לקבל תגובה מונוס 2007... דרך אגב ונוס,האם יש לך קשר אישי לנושא?

ונוס2007

New member
במלחמה אין מנצחים

צר לי על הציניות שלך שאלת אם יש לי קשר אישי לנושא...אז כן אתה מוזמן לבקר גם בקומונה שלי הזכות לאהוב בה תימצא זוגות נוספים שבשבילם המילים שלום ודו קיום הם לא סיסמאות אלא דרך חיים. צר לי על המילחמה ומעגל השינאה שיש באיזורנו אני לא תומכת באף גורם שמפגע באזרחים חפים מפשע אך עדיין חושבת שהימנעות ואי מציאת פתרון הולם וצודק לאזרחים מסויימים בישראל לעומת אזרחים אחרים אינה צודקת. אגב לידיעתך הכללית בקשות איחוד המשפחות לא נעשו במטרה להנות מהטבות שמעניקה המדינה שהריי גם ללא הטבות אלו הוגשו הבקשות -המטרה לחיות בשלווה ולא במחתרת ככול משפחה . צר לי להזכירך שעולים רבים מחבר העמים ,מאתיופיה או הסודנים חלקם אינם יהודים (אבל נשאיר את זה לדיון אחר) ובכול זאת זכו להשתלב בצורה ליגיטימית. אני מקווה שיגיע מישהו שידע להוביל לפחות את ילדינו לעתיד שפוי יותר ויחזיר את התיקווה לחיים שלווים מתוך כבוד הדדי.

fifanowftw

New member
אבל עכשיו את לפחות יכולה להבין את התנגדותה

של המדינה לאזרוח הפלשתינאים?

הסכנה הבטחונית האמיתית

"מדינת" ישראל הוקמה מתוך המטרה להגן על היהודים מפני הרדיפות שהם חוו בעיקר במזרח אירופה. אולם בסופו של התהליך, לא קמה כאן ממש מדינה, אלא שיחזור בקנה מידה רחב של הגטו המזרח אירופאי הקלאסי: קהילה יהודית סגורה, מפוחדת ומוקפת בגדר, החרדה לקיומה ומוקפת בעמים עוינים. בימים אלה, אין שום דבר שמאיים יותר על הבטחון של הקהילה היהודית בפלסטין מאשר הריאקציה הציונית שמנצלת אותם. הציונות, כלומר, צורה של לאומנות גזענית שכופה על הקהילות הדתיות היהודיות החיות ברחבי העולם תבנית מלאכותית של "עם", שגאולתו תסתכם בהתיישבות קולוניאלית בפלסטין, הופכת את המתיישבים היהודים לנטע זר במזרח התיכון, שמגן על עצמו רק באמצעות עוצמה צבאית. אולם העוצמה הצבאית של הגטו הציוני נחלשת. עם כל מלחמה ועימות הצבא מתגלה יותר ויותר בקלקלתו. מה גם שנוצר אפקט של כדור שלג, כיוון שארצות הברית, אותה מדינה שמקיימת את הצבא הציוני, הולכת ומאבדת עניין במדינת החסות שלה, ישראל, ואפשר והיא תחפש מדינה אחרת שתשמש אותה כשוטר של המזרח התיכון. ארצות הברית עומדת בפתח מיתון. מיתון שידחוף אותה לקצץ בסיוע החוץ למדינות כמו ישראל. כל עסקאות הנשק, ההלוואות והמענקים שמקיימים את צה"ל הולכים לספוג קיצוצים משמעותיים ופירוש הדבר סכנה קיומית אמיתית לקהילה היהודית בפלסטין. קהילה זו, מזוהה בקרב העמים השכנים עם הכיבוש האימפריאלי השנוא. היא תגורש מהמזרח התיכון יותר מהר מכפי שהבריטים והצרפתים גורשו ממנו, אלא שבניגוד לבריטים ולצרפתים, ליהודים לא יהיה לאן לחזור. נוצר מצב שבו דווקא החרדה של היהודים החיים בפלסטין מפני המאזן הדמוגרפי באזור היא זו שמסכנת אותם יותר מכל. ככל שיהודים אלה יהיו יותר מבודדים, כך הם יהיו יותר בסכנה. יהודים אלה לא מעלים על דעתם שעליהם להתפייס עם שכניהם הערבים כמה שיותר מהר, לפני שלא יהיה לצדם צבא שיגן עליהם. החרדה מפני הפרת המאזן הדמוגרפי הופכת את הקהילה היהודית בפלסטין לגרועה לא פחות מאותם אנטישמים מהם אבותיה של קהילה זו ברחו. זה מעודד אותם להתעלם מכל שיקול מוסרי ואנושי ולהסתגר יותר ויותר בתוך חומות, אשליות גזעניות ותורות גזע אלו או אחרות. אולם שום דבר לא יגאל את היהודים בפלסטין מלבד הפסקת שיתוף הפעולה שלהם עם המדינה הכובשת. ככל שיתרבו הקשרים החברתיים בין יהודים לערבים באזור, כך היהודים יוכלו לחוש יותר בטחון בחייהם במזרח התיכון. הגזען הציוני המצוי לא יעלה פתרון זה על דעתו, אבל ההיסטוריה הוכיחה שזהו הפתרון היחיד: במשך למעלה מאלף שנים יהודים וערבים חיו זה בצד זה בשלום בעוד האנטישמיות השתוללה באירופה. בין הסיבות לכך היתה העובדה שהיהודים במזרח התיכון השכילו להשתלב בחברה הערבית ולא להסתגר מפניה בתוך קהילה מבודדת וגזענית כפי שעשו יהודי אירופה. גם הנסיון האירופאי העלה ששיתוף פעולה עם העמים האחרים צמצם משמעותית את האנטישמיות והפך אותה למבודדת. לכן, בשורה התחתונה, זוגות מעורבים זאת תופעה מבורכת שיש לעודד אותה. זהו הסיכוי היחיד לשלום אמיתי באזור והוכחה שהעמים השונים יכולים לחיות ביחד למרות ההיסטוריה העקובה מדם שהיתה ביניהם. וכל הבטחוניסטים למיניהם שחושבים שעוד ועוד הסתגרות וחלוקת הארץ לפי גבולות אתניים יבטיחו את בטחונה של הקהילה היהודית בפלסטין, למעשה ממיטים עליה את הסכנה הקיומית הגדולה ביותר שהיתה לקהילה יהודית כלשהי מאז עליית הנאצים לשלטון.

23 פיגועים?!

אין לי מושג אם המספר מדוייק או שזו עוד הנפצה של הבטחוניסטים והעיתונאים מוצצי הדם וזבי החוטם. אבל ממתי אנחנו מודדים אוכלוסיה של מאות אלפים ואולי מיליונים ע"פ כמה בודדים? האם כשהנאצים מדדו את היהודים על פי כמה בודדים / מאות והחליטו להיפטר מהבעיה הזו שנקראת יהודים בדרך לא אנושית זה נראה לנו? אז למה לנו מותר מותר ולאחרים אסור? ולמה לא להודות, אנחנו עם שמרן ומתועב. חטטן ומכוער. שכל מה שמעניין אותו זו מציצנות לתוך חדרי המיטות של אחרים במסווה של נימוקים דתיים ובטחוניים!!!

respecta1

New member
אני רואה יש התקפה של שוורצים :|

או שזה אותו אחד בכמה ניקים? בכל מקרה אנחנו עם ליבארלי וחם, פתוח ונחמד, שכל מה שמעניין אותו זה לחיות את חייו בשקט. ואל תגיד בכלל את השם נאצים ואל בכלל תגיד את השם יהודים, אין לך את הכבוד לזה.. פשוט צריך לראות את השימוש שלך בזה למען מטרות הכפשת היהודים שלך בשקרים שלך.. על מי בדיוק הגרמנים הכלילו, וואי תעשה טובה לעצמך שתוק.. יש גבול אדום לכל דבר ומצחיק וטיפשי שבאים פה כמה חברה וכותבים את ההזיות שלהם, אבל אל תגידו מילה של השואה, אתה אפילו לא יודע מה קרה שם (הגרמנים הכלילו על כמה יהודים שבאמת פעלו?אוייי הבורות).. ומה לעשות בנושא הזה, אם אתה לא יודע-שתוק!

מי/מה זה שוורץ

אתה כנראה לא מכיר את ההסטוריה של העם שלך, ילד, לך תלמד קצת מי העם שלך! ולא שאלת את עצמך למה אנחנו אוכלים אחד השני פה ועוד שניה שורפים את המדינה.

מIתר לי

New member
ריספקטה...

ממתי שוורץ כותב כל כך מעט?? (וזה לא אותו אחד בכמה ניקים...)

ונוס2007

New member
מיזה שוורץ?

רספקטה אנחנו יהודים כמוך תלמד לכבד דעות כשהן שונות משלך אני מאוד בספק אם אנחנו-....אנחנו עם ליבארלי וחם, פתוח ונחמד, שכל מה שמעניין אותו זה לחיות את חייו בשקט. אנחנו ליברליים כשזה לא נוגד את האינטרסים שלנו חמים ופתוחים-תיגש לעולים החדשים תברר אם זו ההרגשה שלהם. אנחנו נילחמים ביננו ומזמן הפסקנו להאמין במשפטיי מוסר כמו ואהבת לרעך כמוך. קח נשימה ארוכה ,ותבין שבמילה כמו שתוק אתה לא פותר ומתמודד אלא מנסה להדחיק את הבעייה והיא לא תעלם אלא רק תעמיק את הפערים בנינו.

respecta1

New member
את לא מוסלמיה?

אנחנו עם ליבארלי וחם, פתוח ונחמד, תמיד אני מכיר מספיק עולים בשביל להגיד לך שזה מדויק מה לעשות כשהתקשורת עושה כתבות הם הולכים לכאלה שהיו עניים בארצם והם באו לפה בשביל שהרמת חיים שלהם תעלה (מובן)..אבל התפלאו שלא קיבלו ווילה זה פחות או יותר כמו שאני אקבל גרין קארד אעבור לארצות הברית ואתפלא שאני לא מתעשר תוך כמה שבועות מי נלחם ביננו? דיי לחיות בסרט למשל היום עלה לי דוגמא מעולה שכן אחד שלי חולה נפש מחפש כל היום לריב עם מישהו אז בבוקר מישהו חסם תמכונית שלו הוא התחיל לצפור ב9 בבוקר יום שבת בכל השכונה אבל לעומת זה יש עוד 40 שכנים אחרים שאנשים טובים אחד אחד למה להסתכל על האחד שלא? למה יש מדינות שאין את האחד הזבל הזה? דיי לחיות בסרטים

אנחנו לא יהודים כמוהו

אנחנו יהודים ואנחנו מכבדים גם את מי שאינו יהודי מאחר ובדת שלנו כתוב "כי בצלם אלוהים ברא את האדם" כל אדם לא משנה מאיזה דת ובאיזה צבע. בשונה ממר ריספקטה שהחליט להיות אלוהים לעצמו ולהכריז על מיליוני בני אדם כמחוץ לתחום!

AdonAsda

New member
אז מה אם אתה סובל מתסמונת הכחשת מציאות

ומתסמונות הלקאה עצמית פוסט-מודרנית ואתה גם מעיר הערות גזעניות ואנטישמיות ומשווה משהו לנאצים ובכך שובר את חוקי האינטרנט, אז מה? באמת אין לי בעיה עם זה... אבל למה לעזאזל את משתמש במילה "הנפצה"?! זה לא יפה, זה לא יאה וזה ממש לא מגניב.

למעלה