מתאזרחים לצורך איחוד משפחות

mike00

New member
חחחחחחחחחחחחח....תלמד חשבון חבוב../images/Emo6.gif

ישנם כמה עשרות זוגות במצב הזה......זאת אומרת שאם לצורך העניין ישנם 100 זוגות בבעיה הזאת, אז 23% מהמתאזרחים האלה ביצעו פיגועים במדינת ישראל!!!אחוז גבוה מאוד לדעתי... ודרך אגב,אני בטוח שישנם פחות מ-70 זוגות כאלה בארץ,מה שמביא את האחוזים לרמה מפחידה......... ואולי אתה שמרן ומתועב. חטטן ומכוער. שכל מה שמעניין אותו זו מציצנות לתוך חדרי המיטות של אחרים במסווה של נימוקים דתיים ובטחוניים..... אותי לדוגמא מעניין רק להנות מהחיים,בכל דרך.....אם זה מה שמצאת לנכון לכתוב כפי הנראה זה תאור מושלם של עצמך.... אומרים שאנשים יכולים לזהות תכונות מסויימות אצל אחרים,תכונות שהם מכירים ולכן קל להם להבחין בהן... כנראה שזה מה שעובר לך בראש.......אני מצטער בשבילך שעם ההרגשה הזאת אתה צריך להעביר את הימים והלילות שלך...

מניין לך הסטטיסטיקה "המדוייקת" הזו?

ע"פ נתוני יד לאחים ישנם כמה אלפי זוגות כאלו! וכמות הפלסטינאים בארץ אינה כמה בודדים! אתה לא מבין עד כמה אתה חי בסרט, אבל לפי מה שקורה בירושלים וביחוד באוניברסיטה כ-50 אחוזים מבנות ישראל מזדיינות עם ערבים! צאו מהסרט ותפסיקו להכחיש והיתמם, אין הבדל בנינו לבינם אנחנו אותו דבר רק בעלי דת שונה. הלוואי והייתי שמרן וכו' כי אז חי היו הרבה יותר קלים... מה שכן מניסיוני, תתפלל שלא יהיו לך בנות, כל מי שמדבר כמוך מסיים עם בת נשואה או בזוגיות עם ערבי

mike00

New member
ארגון יש לאחים מדבר על פלשתינאים אזרחי ישראל

כדאי שתבדוק שוב את העובדות שלך ידידי.... 50% מבנות ישראל?האמת שאין לי בעיה עם זה......יש לך במקרה קישור שמוכיח את זה?כי אם לא אז אל תרשום לי פה השערות......אנחנו מדברים בעובדות שניתן להוכיח ולא בהשערות שכתבת שניה אחרי שהתרגזת מהתשובה שלי
ואני חייב שלא להסכים איתך,יש הבדל רציני ביננו לבינם..... אצלנו לא תמצא פרשנויות דתיות שנותנות לגיטימציה להרג של חפים מפשע רק בגלל האמונה הדתית שלהם. אצלנו לא תמצא אנשים שמתפוצצים במסעדות ואוטובוסים. אצלנו לא תמצא אמהות שחוגגות את ההתאבדות של בניהן. אצלנו לא תמצא בטלוויזיה החינוכית תוכניות שמלמדות על שנאה. אני יכול להמשיך ככה שעות שלמות.... דרך אגב,הנושא היה בני זוג פלסטינים שלא תושבי ישראל ככה שאל תנסה להסיט את הדיון בבקשה... לא מדובר באותם המקרים שיד לאחים מדבר עליהם,לא מדובר באותם המקרים שלדבריך קורים באוניבסיטה בירושלים...

ונוס2007

New member
וואו אתם מסיטים את הדיון../images/Emo3.gif

מספרים סטיסטיים על הזוגות המעורבים לא אוכל להציג לך אך אני יכולה לספר לך שיש יותר מ-70 זוגות וזה מהכרות אישית של הנושא. ואגב חברוס זוגיות מעורבת עם ערביי ישראל קיימת ובאחוזים גבוהים ממה שנידמה . יש לי שאלה אישית לשנייכם-כשאתם יוצאים עם בחורה יהודייה הכול פתוח ומקובל ויחסיי מין הם עניין שבשיגרה. אבל כשבחורה יהודייה יוצאת עם ערבי ופעמים רבות מתחתנת איתו ויחד הם מגדלים את ילדיהם פתאום ניפגע לכם האגו הגברי ואתם מזלזלים במשפטים כמו היא מזדיינת עם ערבי -תתבגרו לפחות תכבדו את עצמכם.

mike00

New member
את זאת שמסיטה את הדיון,אין לי שום בעיה עם

בחורות יהודיות שבוחרות לעצמן בני זוג ערבים/הודים/ניגרים וכו'... הבעיה שלי מתעוררת כשבן הזוג או בת הזוג הפלסטינים מבקשים אזרחות בישראל.... מבחינתי הם יכולים לחיות הרבה יותר טוב ברשות הפלסטינית,איפה שאין גזענות,אפליה ורמיסת זכויות אדם...

ונוס2007

New member
אז בוא תחתום לי על אישור

הסברתי והבאתי כתבה להמחשה שלא מאשרים ליהודיות לעבור לשטחים במידה והן נעצרות בשטחיי הרשות הן ניקנסות או צפויות למאסר בפועל. מתשובתך החוזרת אני מבינה שאתה מסכים שאנחנו הופכות לאזרחיות בדרגה שונה כי בחרנו להראות נורמה שונה והוכחנו שלא כול הפלסטינאים הם מחבלים פוטנצילים שכול היום מחפשים להזיק ולפגע יש בניהם כאלה שאין להם זיקה למאבקים הפוליטיים , והדאגה היחידה שלהם היא לחזור לחיק ילדייהם מידיי ערב . ואגב אי מציאת פתרון לא תעלים את העובדה שיש חיה כזו שניקראת זוגיות מעורבת, אך תגדל עוד דור של ילדים אזרחיי ישראל עם דעות דומות לשלי.

respecta1

New member
אין פה בעיה

אם ישראליה התחתנה עם פלשתיני ששהה בצורה לא חוקית או אם חס וחלילה ישראלי מתחתן עם פלשתינאית ששהתה באופן לא חוקית
והאמת לא קשור ממש פלשתנאי עם כל מהגר בלתי חוקי. הם לא יכולים להתפלאות שמחזירים את העבריין למאיפה שצץ. זה כמו שגנב יקח כמה מאות שקלים וכשהמשטרה תעצור אותו הוא יבכה אבל כבר בזבזתי אותם.

mike00

New member
ההודעה שלך שיכנעה אותי שאסור לתת גם אישורים

אם רצונם של אותם אנשים הוא רק לחזור לחיק ילדיהם,להביא אוכל הביתה וכו'... ואם לאותם אנשים גם אין זיקה למאבקים פוליטיים אז אנחנו צריכים אותם ברשות!! עוד כמה כאלה ואז אולי יהיה רוב לתומכי השלום ברשות הפלסטינית.... ואני חושב שצריך באמת למצוא פתרון לבעיה,אני תומך במאבק שלך.... לתת אישורים לזוגות המעורבים לעבור לחיות ברשות הפלסטינית.

ונוס2007

New member
צחוק צחוק אבל נטע גולן

עברה לשם ועשתה חיל היא פתחה את סניף אמנסטי בראמאללה.

למעלה