הסתפרתי בגרנד ביקשתי שיעשה מה שנראה לו שמתאים לי ושלא מצריך התעסקות בבוקר, ויצא מעולה. רק טיפה יקר.
י ילדונט New member 9/5/04 #12 הסתפרתי בגרנד ביקשתי שיעשה מה שנראה לו שמתאים לי ושלא מצריך התעסקות בבוקר, ויצא מעולה. רק טיפה יקר.
ע עינבלית New member 9/5/04 #14 המלצה על ספרית בחיפה- שולחת לך מסר! וזה אכן קצר יותר ממה שהסתפרתי בפעם הקודמת.
י ילדונט New member 9/5/04 #13 תתחדשי ../images/Emo13.gif ויופי שהבעלול מרוצה. אצלנו הוא אומר שזה יפה, אבל עדיין באבל ומצטרפת לדרישת הקהל: רוצים תמונה
תתחדשי ../images/Emo13.gif ויופי שהבעלול מרוצה. אצלנו הוא אומר שזה יפה, אבל עדיין באבל ומצטרפת לדרישת הקהל: רוצים תמונה
D dorlim New member 9/5/04 #21 תודה ../images/Emo9.gif תמונה זה עסק קצת מסובך כי אין דיגיטלית והפילים במצלמה חדש לגמרי... וגם כי לאחרונה אני פחות מתלהבת מהחשיפה באינטרנט , אבל משוש תדווח לכם מהשטח ביום שישי
תודה ../images/Emo9.gif תמונה זה עסק קצת מסובך כי אין דיגיטלית והפילים במצלמה חדש לגמרי... וגם כי לאחרונה אני פחות מתלהבת מהחשיפה באינטרנט , אבל משוש תדווח לכם מהשטח ביום שישי
נ נעמושמוש New member 9/5/04 #23 ברוכה המצטרפת למועדון ../images/Emo13.gif אצלנו הבעל לא מרוצה (אבל עדיין חושב שאני יפה ) אני עוד לא לגמרי התרגלתי, אבל אין ספק שזה הרבה יותר נח
ברוכה המצטרפת למועדון ../images/Emo13.gif אצלנו הבעל לא מרוצה (אבל עדיין חושב שאני יפה ) אני עוד לא לגמרי התרגלתי, אבל אין ספק שזה הרבה יותר נח