מתאימפחד

scooby4

New member
מתאימפחד../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

זוכרים ביום שישי שעבר שכתבתי סיפור על הדברים שאתם הכי מפחדים מהם? אז היום, במסגרת "מתאימפחד" - אני אעשה סיפור על............. החלומות הכי מצמררים שלכם!! כל מה שלא רציתם שיקרה ,כל מה שחשבתם שלא יכול להיות, חי וקיים בסיפורי! עכשיו - נא לכתוב את החלומות הכי מצממררים, מפחידים, חשוכים, אפלים וכל מה שיכול לגרום לי לא לישון בלילה! :) התחילו - עכשיו!!

r o n i1

New member
חלום מפחיד הא... אני אחשוב על זה

אה נזכרתי.. הלכתי לחברה שלי ואז פתאום אמרו לי שהיא התאבדה לא האמנתי להם ואז נכנסתי לחדר והיא הייתה תלויה בפתח ונתקעתי בגופה שלה התחלתי לצרוח ואז פתאום היא פתחה את העיניים ככה ממש גדולות ואז נפל לה הראש... אחר לא חזרתי לישון יומיים. מפחיד....

עמיתוש

New member
החלום הכי מפחיד -

(חלמתי את זה הלילה, בין החלומות הכי מפחידים שלי...): אני יושב מול הטלוויזיה בלילה, ומתחתיי לספה יש את הצל שלי, פתאום אני מסתכל על הצל הזה ואני רואה פתאום שמאחוריי נוצר משהו של מכשפה/שד כזה, אני צורח צעקה ענקית!!!!. ואז התעוררתי
וואי, זה היה מפחיד...

zViper

New member
בנוגע לחלום שלך...

לא אתפלא אם תאמר לי לאחר מכן: וואלה, כמה שאתה צודק
נראה כי בחלום אתה עוצר לא מעט מההחלטות שלך בחיים, מפני שנראים לך יותר מדי חוסר-מצפוניים בעינייך. האם יש משהו בכך?! הצפע.

עמיתוש

New member
וואלה, כמה שאתה צודק ../images/Emo13.gif

עכשיו ברצינות, יפה... באמת הרבה פעמים אני עוצר החלטות בגלל שאני חושש שאין לי מצפון ואני איש רע וקר, איך הגעת לכך?

zViper

New member
במקרה, אני "פותר-חלומות"../images/Emo8.gif

אגב, האם בכוונה הפכת את מה שאמרתי?
הצפע.

HoNeY14

New member
זה מטומטם אבל אני זוכרת ש...

כשהייתי יותר קטנה חלמתי שיש כזה קוברה ענקי על במה נמוכה יחסית ואני מנסה לברוח ממנו וכל הזמן רצה מסביב לבמה הזאת ולא מצליחה לברוח אני לא זוכרת שהוא אכל אותי או משהו...

Idan91

New member
אתם לא רוצים לדעת..

כל מי ששומע על החלומות שלי (לאו דווקא הרעים), מסכים איתי שיש לי את החלומות הכי מוזרים בעולם. ובכן, על החלום הכי מצמרר שהיה לי אני ממש לא מתכוונת לספר, אבל אני אספר על חלום אחר. חלמתי שאני נמצאת עם עוד כל מיני ילדים על איזה דשא, וליד יש בית כלשהו, זה היה בערב והיה די חשוך. שמרתי על הפלאפון של ילדה אחת, ואז הוא צלצל, ביקשו אותה.. ראיתי שהיא הלכה לכיוון הבית, הלכתי לשם... היה די חשוך וכל הילדים היו בצד השני של הבית, המשכתי ללכת לאורך הבית, עד שראיתי מדרגות שמובילות לתוך הבניין, יכולתי לעלות בהן ויכולתי להמשיך ישר... אבל אז... שמעתי רחש ממעלה המדרגות, ופתאום ראיתי שמישהו עומד שם. ברגע שראיתי אותו, הבנתי שנאי צריכה לברוח, התחלתי לברוח (התקשיתי לרוץ), והוא אחריי. לא לקח הרבה זמן עד שהוא השיג אותי, הפיל אותי על הרצפה (שכבתי על הבטן), התיישב לי על הגב והתחיל לספר לי סיפור בצורה מותחת שכזאת. הוא סיפר בטון אפל שכזה על מין מנהג שקשור לעקרביות (החיה, לא המזל, אני חושבת..) ולביצים שהן כביכול מטילות. אני לא כ"כ זוכרת מה הוא בדיוק סיפר, אבל הוא הגיע לקטע שקשור לאיזה גבעול של צמח, ומסתבר שהוא באותו הזמן החזיק את הגבעול של הצמח הזה ביד. ואז, ברגע שהוא דיבר על הגבעול הזה, הוא תקע לי אותו בגב ח-ז-ק, ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.. זה היה מ-מ-ש כואב! בשלב הזה עשיתי מה שנאי תמיד עושה במקרים של חוסר אונים בחלומות, התחלתי לחשוב מה אני יכולה לעשות: לברוח? לא.. ואז, כמו תמיד, זה היכה בי: "אני בעצם חולמת.. אני יכולה פשוט לפתוח את העיניים ולהתעורר", וזה מה שעשיתי, ועדיין כאב לי בגב. יש לציין שהגב שלי היה תפוס לחלוטין לפני אותו לילה עקב תרגילים שעשינו בשיעור ספורט, ולאחר הלילה שחלמתי את החולם הזה אח שלי עשה לי מסאז´ לשחרר לי את הגב, והנקודה בה האיש מהחלום תקע את המקל הייתה הנק´ הכי כואבת.

BinNs

New member
חלמתי...../images/Emo72.gif

שחירבנתי בבית שימוש מפואר.

הממ

יש לע כמה חלומות שתמיד חוזרים על עצמם... -אני מתעורר מתוך שינה ורואה צללית אדם בחדר...ואני לא יכול לזוז מהמקום,משותק, והצללית כזה עומדת מעליי ומסתכלת לי ישר בעניים, ואז נאי מתעורר, תמיד באותו קטע. -יש גם חלום שאני חוזר מהביצפר כמו תמיד, פתאום אני שם לב שאין את הבניין שלי, וכל העיר שונה כזאת...אז אני מתחיל להסתובב ברחובות כמו איזה חסר בית , ואז אני מתעורר. -יש לי לפעמים חולומות של "איזה צבא\חייזרים" השתלטו על העיר שלי , ואני כל הזמן בורח מהם. קשה לתאר בפרטים...מה שכן, תמיד החלומות האלה מאוד דומים אחד לשני וחלמתי כל אחד מהם לפחות איזה 20 פעם.

max2k

New member
זה הי מוזר

היו לי שניים טובים שאני זוכר (ולא הדחקתי.) אז רשמתי פה את שניהם כשהייתי בן 6 בערך. חלמתי חלום כל שהוא ותמיד רציתי להתעורר אז היה לי מבחן, אם אני יכול לעוף (דבר שתמיד רציתי) אז זה חלום. יום אחד עשיתי את המבחן והבנתי שאני בחלום וניסיתי לפתוח את העינים אבל לא קלטתי איך עושים את זה. אחרי כמה זמן (אבל עדין בחלום) כשקיבלתי התקף קלסטורופוביה רציני (מה קורה אם אני לעולם לא אקום ואני תקוע בגוף שלי לתמיד וההורים של מנסים להעיר אותי כבר עכשיו) קלטתי שאני יכול לעשות כל מה שאני רוצה אז המצאתי לעצמי כל מני מתקנים ורולבליידס. כשגמרתי לשחק בזה כבר שכחתי שזה היה חלום אז המשכתי למן יריד שהיה בחצר האחורי שלי וכשהגעתי לחניה של אבא שלי בין הצללים היה מן ארון קבורה מוזר שנפתח ומתוכו יצאה אשה מדהימה מיופייה. היא אמרה לי "אתה יודע מי אני?" בזמן שהיא מניפה אותי באויר מהגרון. העור שלה התהדק. היא המשיכה לשאול וכשהיא הייתה כבר עצמות היא הפסיקה לשאול ואמרה "אני רחל" יעני רחל אימנו. זה היה אחד יותר עדכני: נכנסתי לשיעור אנגלית בבית ספר, זה היה יום, כל הזמן הייתה ילדה שהציקה לי, ישבתי ליד חבר שלי ולקראת סוף השיעור היא לקחה לי ת´מספריים הפעמון צלצל אבל לא יצאתי דרשתי שתתן לי את המספריים, בינתים כיתה י´ נכנסה אבל לא הייתי מוכן לעזוב. בסוף השיעור הזה היא נתנה לי אותם אבל ראיתי שהמורה כעסה עלי וגם החבר שלי, יצאנו וכבר היה חושך ובמקום שהיה אמור להיות כתוב יציאת חרום זהרה בירוק ההזהרה " זהירות, ערפדים בלילה" באנו לצאת אבל זה לא היה נראה לי רעיון טוב בגלל כל הערפדים חבר שלי עוד יותר התעצבן עלי ויצא, פחדתי ולא ידעתי אם להכנס פנימה או לצאת החוצה. חזרתי לשיעור אנגלית אבל הכל היה כבר חשוך,ומשהו חלף מאחורי, למזלי פתאום באה המורה ואירגנה את התלמידים לאור נרות בחדר אומנות ישן. בשני המקרים התעוררתי מפחד.

scooby4

New member
וואו... :0

הרבה חומר!!
- ואם חלק מהחלומות לא יופיעו בסיפור, אני צריך שתבינו שאני צריך שהסיפור יהיה הגיוני, לא מבולגן, רק על קצה המציאות והדימיון. נא לא לקחת אישית
עכשיו...לחלום הכי מפחיד שלי... :) הוא לא ממש מפחיד או רק נורא מלחיץ. אני חלמתי על זה שאני חוזר מבי"ס ואז אני נופל לא מרצוני לקצה המדרכה והכביש. אני מתגלגל קצת יותר לכביש ומכונית באה. אני מנסה לקום אבל אני לא מצליח! אני לא יודע למה!! המכונית לא מאיטה, אבל לא מתקרבת! רק כשאני מסתכל הדימיון מתעתע בי!! אני מנסה לקום, לזוז ואני לא מצליח! אני פשוט מחובר לכביש! אני מתחיל להיות בלחץ! וככה החלום נמשך איזה 20 דקות עד שהתעוררתי מרב לחץ וחרדה. אני ראיתי תוכנית ב"יס פלוס" על חלומות ועל איך לנתח אותם. אז חלום מסוג כזה מתאר שאני לא מצליח לזרום עם החיים ואני מרגיש שנתקעתי באיזשהי נקודה. אותו גבר גם עם חלומות שאתה הולך ואתה רואה מחסום, או שאתה מנסה לרוץ ממישהו שרודף אחריך ולא מצליח. אני אתחיל לעבוד על הסיפור וזה עדיין לא מאוחר לכתוב חלומות, אם הם יהו שימושיים בשבילי אני אכניס אותם!

Idan91

New member
בנוגע לריצה בחלומות,

שמתי לב שאני ת-מ-י-ד מתקשה לרוץ בחלומות, ובכן... מצאתי שיטה שעוזרת לי לרוץ.. זה די משעשע... אני נעזרת עם הידיים ברצפה.. כלומר נותנת תנופות כאלה.. רצה מכופפת כשהידיים חובטות ברצפה כדי לתת לי תנופה.. זה ממש מוזר, וכמובן לא סיטואציה הגיונית במציאות, אבל ככה אני עושה כשאני אל מצליחה לרוץ כמו שצריך בחלומות..

Dragon Lord

New member
אויי אם היית אומרת לי את זה לפני

שבועיים:)) זה כל כך מתסכל ומפחיד.

BinNs

New member
!!!!!!!!../images/Emo72.gif

היה לי איזה חלום פעם, שרכבתי עם חברים בשכונה עם אופניים, אז התפצלנו. השרוכים שלי נפתחו. (איך אומרים את זה עם שרוכים?) אז ירדתי מאופניים, וישבתי על המדרכה ובאתי לשרוך ת´שרוכים. כשאני מתכופף אני רואה מכונית מימיני נוסעת, אז ניסיתי להזיז את הרגל, כדי לא לעמוד בדרכה. ולא יכלתי! אז נלחצתי! ניסיתי, ניסיתי, לא עזר. ואז ראיתי שהמכונית ככה סוטה מהדרך לרגל שלי. אז נרגעתי. ופתאום היא הייתה ממש לידי ו... התעוררתי! והרגשתי כאב ברגל! נראה לי שהרגל שלי נרדמה. אבל זה היה מאוווד קריפי.

עמיתוש

New member
קודם כל, השרוכים נפרמו...

(נראה לי), דבר שני, זה קרה לי המון פעמים, הקטע הזה של התקעות בנקודה מסוימת, בהמון חלומות אני או - לא מצליח לברוח מסכנה/דברים שחוזרים על עצמם. אגב, שמתם לב כמה פעמים בחלום הדברים כ"כ לא הגיוניים כשאתה חושב עליהם באמת, אבל בחלום הכל כ"כ הגיוני? אני זוכר שהיה לי חלום לפני כמה שבועות ששיחקתי עם הכיתה שלי משחק של מי שאוסף כמה יותר חפצים בדוכן אוכל, והם ניצחו אותי. כל פעם שאני חושב על החלום הזה אני מתפוצץ מצחוק, אבל זה בחלום נראה כ"כ נכון... היה לי גם חלום בכיתה א´, שאני זוכר שהוא היה הסיוט הכי גדול שלי אי פעם, ואתם יודעים מה זה היה? - מכשפה תקעה אותי כריבוע על הרצפה, חחחח, איזה ענק זה כשחושבים על זה..

החלום שלי..

חלמתי שאני וחברים שלי קוראים ספר של מפלצת שהורגת אנשים בלייזר ואז אמא שלי קראה לנו לאכול... והלכנו לאכול ובאמצע האוכל באה המפלצת.. והרגה את כולם ורק אני נשארתי והיתחבאתי מתחת לשולחן ואז התעוררתי...

scooby4

New member
מתאימפחד../images/Emo70.gif - מס´ 2

הסיפור שלנו היום הוא על מתבגרת, שמה שיר. שיר אוהבת להיות לבד, זה לא אומר שהיא לא מקובלת, אבל היא אוהבת להיות עם עצמה, לחשוב מחשבות, ולנתח את חיי היומיום. אבל כמובן, בגלל ששיר מקובלת, יש לה הרבה חברות. איתן היא תלך לטיול השנתי, היערך בעוד שבוע. אבל רק שתדעו, שאפילו עם הסיפור הזה שקרה באמת מלפני שנה, לא נשמע הגיוני, אתם צריכים לדעת, שזה סיפור - על גבול דימיון ומציאות. "אני רצה!! אני צריכה לברוח ממנו!! יותר מהר היא שומעת צרחה!!... אני צריכה להמשיך לרוץ!!! מור?? איפה מור??"מתנשמת שיר. "אל תיגע בי!! לאא!! מה אתה רוצה ??... להמשיך לרוץ!! לברוח!!" אאאאאאההה!!!! שיר בולעת רוק ומזיעה. 1 בלילה, שיר יורדת למטה אחרי שחלמה את החלום, שחוזר וחוזר על עצמו כבר שבוע. היא מילאה לעצמה כוס מים, ועוד כוס, ועוד אחת. היא נרגעה קצת יותר, והלכה לשבת לנוח על הספה. 2 מטר ממנה, שם נמצא חלון הזכוכית הגדול של הסלון/גינה, נשמעה דפיקה על הזכוכית! שיר נבהלה לרגע, והסתכלה על הגינה, בדקה שהחלון זכוכית נעול והתקרבה להסתכל. היא לא ראתה כלום בגלל שבגינה לא היה אור, אז הדליקה את האור בגינה. לקח לו כמה שניות להידלק, אבל לא ראתה שום דבר חשוד, מוזר או שונה חוץ מהצל של עצמה. אבל אחרי שניה של מחשבה, בעצם לא הבינה למה רואים את הצל שלה, הרי בבית אין שום אור שמאיר מאחורייה. היא לקחה סיכון, והרימה יד. - הצל לא זז. היא צרחה ועלתה לאביה למעלה, ולא, זה לא היה חלום! אביה ירד הישר למטה, אבל הצל כבר נעלם, ואפילו גם האזעקה לא נשמעה. יום למחרת שיר סיפרה לחברותיה בתיכון על הלילה הקשה שעברה. היא עדיין לא הבינה מה זה היה, או שזה היה פשוט תעתוע של לילה. החבר של שיר, דור, לא הגיע לבי"ס באותו יום. אף אחד לא ידע למה, אפילו לא שיר. כך עברו יום, יומיים, ואף אחד לא ידע מה קרה לדור. - אולי זה נשמע קצת מוזר למה פתאום דאגו לו כל כך, אבל זה היה משהו שאי אפשר להסביר. באותו יום, 3 ימים לפני הטיול השנתי, שיר באה לבקר בביתו. היא דפקה בדלת, ואמא שלה פתחה לה את הדלת. בלי מילה שהוציאה שיר, אמו אמרה לה, "תכנסי". שיר הרגישה מוזר ממה שהולך שם, במיוחד שראתה את נר הזיכרון על המדף. ושיר היא לא ילדה תמימה, ישר עצרה ושאלה: "מה קרה לו?" "הוא התאבד". "הוא פשוט, התאבד". "ביום הכי שמח בחיו, בלי שום סיבה מוצדקת, בלי שום תירוץ לא מוצדק, הוא התאבד". האם התחילה לבכות בחזרה. שיר יצאה במהירות מהבית וחזרה לביתה כאשר דמעות בעייניה. לפתע בלי שום דחף עצמי, שיר התמוטטה על הכביש! עצמה עיינים ודמיינה ילדה על הנדנדה ושיח מאחוריה. ובשיח יש צללית נורא לא ברורה, שרואים רק מקרוב, שדחפה את הנדנדה קדימה ואחורה, קדימה ואחורה. שיר התעוררה לאחר זמן קצר, הרי היא שוכבת באמצע הכביש, והיא רואה מכונית מתקרבת אליה מרחוק. שיר מנסה לקום אך לא מצליחה. כאילו מישהו מכריח אותה להישאר לשכב שם! היא מנסה שוב אך ללא הצלחה, היא נאבקת בעצמה, המכונית מתקרבת, שיר שומעת את ציצוף המכונית אבל היא לא מצליחה לקום חוץ מלזחול באיטיות. היא צועקת לעזרה , צורחת את נשמתה, המכונית עדיין מצפצת מקרוב מאוד, שיר מצליחה לקום, זזה מהר, נופלת על המדרכה והמכונית עוברת על פנייה במהירות. שיר הרגישה שמשהו קורה לה, הרגישה שמישהו רוצה משהו ממנה, אבל לא ידעה למה, מה, מי, וכל דבר אחר. יום לאחר מכן, ערב לפני היציאה מחר לטיול השנתי, שיר התלבטה אם ללכת או לא. זאת הייתה החלטה קשה ובחירה מסוכנת, אבל שיר בחרה ללכת לטיול השנתי. הטיול תוכנן ליומיים אבל מסיבה לא ידועה, כל האנשים בכתה ובוועד הורים הצביעו על שלושה ימים. וכך היה. האוטובוס בו שירי הייתה עם כל חבורתייה הגיע ליער. כשכולם הגיעו ליער, אמרו להם שבגלל שהיער גדול, ואתם בוגרים, אנחנו נותנים מפה לכל אחד כאן, והוא צריך להתמאצות ביער בכל נקודה שונה, עם חבריו. לפי המפה תוכלו לדעת איפה תרצו להקים אוהל, ולאן ללכת כשנגמר הטיול. כולם קיבלו מפות, ושוחררו לטייל ביער. אחרי האוכל, ואחרי הטיול וההתמצאות ביער, שיר ו-2 חברותייה הקימו אוהל. זה היה בשעה 9 בלילה. כבר החשיך, כולם היו עייפות וטרודות, והלכו לישון. שיר פחדה, ואז נזכרה בחלום שלה, על האיש שרודף אחריה ביער. וכמובן, חלמה את אותו חלום שוב. היא התחילה לצרוח באוהל, חברותייה נבהלו והעירו אותה מהסיוט. שיר קמה מזיעה וסיפרה להן מה קרה לה בימים האחרונים. ובאמצע ששיר מסבירה להם על החלום, הם שומעות רעש של אבנים קופצים מסביב לאוהל. הם שומעות דריכות של בן אדם ורואות צללים של איש מסביב לאוהל. הם כולם לחשו לעצמם שזה בטח איזה פריק מהכתה שרוצה להבהיל אותם, אבל אף אחת לא יצאה. כולם ניסו להישאר רגועות עד הבוקר. יום 2 בטיול השנתי וכולן קמו מוקדם לטיול נחמד מסביב ליער. אבל קבוצת מתבגרות לא תעשה כזה דבר אז מסביב לכל הטיול נחמד שלהם הם הלכו להסתובב עם אנשים אחרים. בשעה 6 בערב כולם נאספו יחד, וגילו שהמפות של כולם נעלמו. הם החליטו ללכת לכיוון שכל אחת באה ממנו, אז התפצלו וכל אחת הלכה לכיוון אחר. אחרי חצי שעה כולם נפגשו באותה נקודה. הם היו מבולבלות. לא הבינו מה הולך כאן מסביב והחליטו להקים אוהל במקום הזה לפני שיחשיך. שיר אמרה להם שזה הלילה האחרון כאן, ומחר הם חוזרים הביתה, ומקסימום אם הם יאבדו ביער הם יכולים להתקשר למישהו, יש להם פלאפון. הם הלכו לישון ב10 בלילה, אז נשמעו קולות מן היער. הם לא ראו צללית פשוט שמעו קולות. לשירי כבר מאוד נמאס ממה שקורה, אז היא קמה, ואומרת לחברותיה שאם היא לא חוזרת עוד שעה שיתקשרו למרכזת. אף אחת לא רצתה ללכת איתה, אז כולן שתקו. שירי יצאה החוצה והתחילה להסתובב מסביב לאוהל, כדי שלא תלך לאיבוד. היא קראה: "הלו?" - "אורי אם זה אתה אני אכסח לך את התחת!!" והיה הד בכל המקום. לאחר 5 דקות של סיבובים סביב האוהל שירי שמה לב שהאוהל נעלם. היא התחילה להיכנס ללחץ והחליטה לחזור על עקבותיה. היא ראתה שזה לא עובד, והחליטה ללכת לאן שהיא מרגישה. היא התחילה להיות בלחץ, זה אף פעם לא קרה לה. היא התחילה לרוץ כשהיא ממש רצתה להגיע למישהו שיעזור לה ובלי ששמה לב התנגשה באחת החברות שלה. חברה שלה אמרה לה שמישהו רודף אחריהם כבר חצי שעה ונאבד להם הפלאפון. היא אמרה לשיר, "מהר!! רוצי איתנו" והעבירה לה פנס ליד בלי שום סיבה. שיר שמעה את הצעדים הכבדים והתחילה לרוץ בבהלה מוחלטת. הם כבר רצו יותר מעשר דקות. הן לא ידעו איך יוכלו לצאת מכל העניין. שיר צועקת למור להמשיך לרוץ שכבר לא רואה אותה בצל, העניינים התחילו להתחמם ובאמת. ואז שירי נזכרה בחלום שלה ואמרה לעצמה, "זה היה אמור לקרות" "זה היה אמור לקרות". לפתע הרגישה מישהו נוגע בה וצרחה: "אל תגיע בי!!" "לאא!!!" מה אתה רוצה...??" היא הייתה נואשת. שיר פנתה הצידה והתחילה לרוץ נגד הזרם. התחיל להיות יותר שקט באיזור שבו היא נמצאת והיא הפסיקה לרוץ. שיר לא רצתה לשבת לנוח לפני שהזר יתפוס אותה. אז המשיכה ללכת מתנשמת. בלי שום ציפייה לדבר כזה שהיא תראה, היא ראתה נדנדה. ככה סתם באמצע היער. היא בחנה את הנדנדה, מרחוק ומקרוב. והחליטה לשבת עליה. אפילו שאין שום סיבות לזה שהיא תשב על הנדנדה אבל היה לה דחף לעשות את זה. הנדנדה התחילה להתנדנד מעצמה. ואז שירי נזכרה בחלום שלה, החלום שחלמה בזמן שהיא שכבה על הכביש, על הילדה והנדנדה, והצל שמזיז את הנדנדה קדימה, ואחורה. קדימה, ואחורה. שיר נפלה מדחיפות הנדנדה וצרחה! היא הדליקה את הפנס שהיה בידה והדליקה אותו לכיוון השיח מאחורי הנדנדה. אז ראתה צל של בן אדם המתקרב אליה. שיר זוחלת לאחור, לא מצליחה לקום, כמו באותו יום ששכבה על הכביש, והאיש תקף אותה. החברות שמעו צרחות. הם ידעו שזאת שירי, אבל לא היו בטוחות שהיא מתה, זה לא היה נראה הגיוני, במיוחד אחרי שמצאו את האוהל. בבוקר שאחרי, החברות מצאו את הפלאפונים שלהן מסודרים בשורה על סלע ליד האוהל, ואז ראו שכתוב על הפלאפון הימיני "שיר", ועל הפלאפון השמאלי "מתה." החברות מצאו את נקודת המפגש ודיווחו על מה שקרה להן אתמול בלילה. שוטרים באו, ועשו חיפושים בכל היער, וראו את שיר מתה, תלויה על הנדנדה. "זה היה אמור לקרות" "זה פשוט היה אמור לקרות."

לא משו...

הוא לא ברור... וה"זה היה אמור לקרות" לא ברור... בזה אין מתח... והדרך שהוא הרג אותה הייתה יותר יפה עם זה היה דרך מזעזעת... אני לא אהבתי... הקודם היה יותר יפה...

למעלה