מתאימפחד

r o n i1

New member
נחמד......

במיוחד בגלל שלפני שבוע היה לי טיול שנתי ביער והיו גם שם נדנדות אבל קרועות...........

Idan91

New member
זה נחמד,

אבל הכתיבה לא כ"כ זורמת, היו כמה שגיאות בעברית שממש הפריעו במקרה זה, והיו כמה קטעים שנראו לי מיותרים. אני מבינה שזה מבוסס על החלומות של האנשים כאן, אבל היו קטעים שפשוט בלבלו את הסיפור והפכו אותו ללא רציף. אבל עדיין, בהחלט נחמד.

scooby4

New member
אני בכל אופן...

נורא אהבתי אותו, אבל אני רואה שאתם אוהב סיפורים "סתמיים" כמו הסיפור הקודם שלי אז אני אמשיך אם הסטייל הקודם.

ghony

New member
קודם כל הסבר ואח"כ החלום.

בהתחלה, קמתי לשירותים באמצע הלילה, (בערך 4 בלילה) ופתחתי את התריסים כדי לראות אם חשוך או שכבר יש זריחה, סגרתי את התריסים והלכתי לישון. ועכשיו החלום, שהתוצאה ממנו הראתה שהוא היה מפחיד ביותר: אני חולם שעוד פעם אני קם לשירותים שלפתע מתברר שלא סגרתי את התריסים ואני רואה באמצע הלילה אדם בחלון (אדם נורמלי ולא מפלצת) שאומר: או, סוף סוף מישהו הגיע! עכשיו אם תואיל בבקשה לחתום על המסמכים האלה כי יש לי מבצע טוב בשבילך! קמתי ולא יכולתי לצרוח עד שהצלחתי. טיפ: אם אתם לא מצליחים לצרוח פשוט אמרו בשקט מילה (לדוגמה: כלב) ואז תוכלו לצרוח בקלות (עם החלום שלי זה עבד ומזל, כי פשוט הייתי משותק, פתחתי את הפה ולא יצא לי קול.

ghony

New member
קודם כל הסבר ואח"כ החלום.

בהתחלה, קמתי לשירותים באמצע הלילה, (בערך 4 בלילה) ופתחתי את התריסים כדי לראות אם חשוך או שכבר יש זריחה, סגרתי את התריסים והלכתי לישון. ועכשיו החלום, שהתוצאה ממנו הראתה שהוא היה מפחיד ביותר: אני חולם שעוד פעם אני קם לשירותים שלפתע מתברר שלא סגרתי את התריסים ואני רואה באמצע הלילה אדם בחלון (אדם נורמלי ולא מפלצת) שאומר: או, סוף סוף מישהו הגיע! עכשיו אם תואיל בבקשה לחתום על המסמכים האלה כי יש לי מבצע טוב בשבילך! קמתי ולא יכולתי לצרוח עד שהצלחתי. טיפ: אם אתם לא מצליחים לצרוח פשוט אמרו בשקט מילה (לדוגמה: כלב) ואז תוכלו לצרוח בקלות (עם החלום שלי זה עבד ומזל, כי פשוט הייתי משותק, פתחתי את הפה ולא יצא לי קול.

1Tomb Raider1

New member
שלד ´שחור../images/Emo5.gif

דבר ראשון הדבר שאני מפחד ממנו הוא שלדים(הקטע עם החלון היה קשור לשלדים כי אני פוחד שאיזה מישו שדומה לשלד או שלד יסתכל)! אז כשהייתי קטן חלמתי שאני ואחותי יושנים באותו חדר עם מיטה נפתחת ואני ישנתי למעלה! אז ישנו(בחלום, גם ככה היה במציאות שישנו באותו חדר הייתי קטן) אז אני קם ומסתכל על הדלת ורואה שלד שחור!!! נבהלתי ופתחתי מהר את האור והוא יצא מהחלון! והייתי ילד קטן רצתי מהר לאמא!

למעלה