מתאימפחד
מהדורה2

scooby4

New member
מתאימפחד../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo121.gifמהדורה2

*נ.ב של הלפני: עשיתי את מתאימפחד ביום חמישי בגלל שלא היה לי נעים שהייתם צריכים לחכות איזה שבועיים לו... (אז הקדמתי ביום
) וולכם טו מתאימפחד - מהדורה 2 - עונה 2 ! היום מתאימפחד יעסוק בנושא שיותר קרוב אליכם... מקומות מצמררים! הייתם פעם בבית רדוף רוחות ? חשבתם שיש רוצח בבית נטוש ? אם כן - ספרו
אז בוא נתחיל אם הסיפור שלי לדוגמא (או דוגמה... - עידן, אני קורא לך
) אז, למשל, אני מכיר גן, לא רחוק מהבית שלי, שאני חושב שיש שם רוחות, או גננות מטורפות שהורגות ילדים.
, באמת, אני רציני. (וזה סיפור אמיתי): למשל פעם אחת שעברתי ליד הגן באיזה 1:00 בלילה, אז אני שמעתי בכי של תינוק או ילד משמה, וראיתי את הנדנדה זזה, וגם קצת אור כחול אני חושב. וזה גם קרה לי כמה פעמים ששמעתי משם צרחות. וגם ד"א יש שם איזה קופסא בשער, שהיא סתם, אין שם כלום, אבל אי אפשר ממש לראות מה יש בתוכו, כי היא נשענת או תקועה על הרצפה או על הקיר... לא יודע איך להסביר, בכל מקרה... תמיד פיקפקתי במה שיש בתוכה. אקיצר..... אני לא אכניס את הסיפור לתוך המתאימפחד (לא נעים לי), גם אני רוצה לסמוך עליכם, אני בטוח שיש לך סיפורים טובים.
עכשיו - תכתבו !!! (איך אני אוהב להגיד את זה... ^^)

סוף סוף..../images/Emo13.gif

נושא שגם אני יכולה לכתוב ,כי אני גרה בשכונת הכי מפחידה בארץ!(טוב אז אני טיפה מגזימה...) השכונה שלי מלאה בתיפ פרטיים נטושים ואתרי בנייה.. ומול הבית שלי יש בית קטן כזה שנראה נטוש ויום אחד (יותר נכון לילה אחד) שהיו אצלי חברות,יצאנו לגינה של הבית (שלי,גאד אני מעולה בהסברים
) ושמענו מהבית ה"נטוש" צרחות איומות של תינוק...ומאזה נבהלנו
... ועוד סיפור..לפעמים שאני הולכת ברחוב שלי בלילה עם חברה אנחנו רואות כלב ע-נ-ק שחור כזה (זה קרה יותר מפעם אחת) ומתחילות לרוץ ...זה מפיד
ולא שזה מפחיד,זה פשוט מוזר יש לנו בשכונה שיחים כאלה ובין השיחים יש שרקנים וארנבות

הכלב הפחיד הזה..

סתם נבח עלי אבל הוא פשוט ענק כמו סוס.....אבל יש עוד מלא כלבים משוטטים בשכונה ואחד פעם נשך אותי
(רואים שיש לי מלא סיפורים "מהשכונה")

Idan91

New member
אולי ../images/Emo187.gif

אלו היו יללות של חתול? את יודעת, יללות של חתולים לפעמים נשמעים כמו בכי חולני במיוחד..

לא....

אני יודעת לזהות בכי של חתול..יש לי חתולים משלי,אבל זה היה תינוק אני בטוחה במיליון אחוז

עמיתוש

New member
אוי ווי...

למה הזכרת לי? יש לי שתי בתי כנסת בשכונה, אחד יותר מוכר ושגם בלילות ברחוב שלו יש אנשים, ואחד שתקוע באיסה רחוב מעפאן, ליד איזה גינה שכשעוברים בה אתה כמעט משתין במכנסיים מרוב פחד (באמת שאנ´לא צוחק)... אבל הכי מפחיד זה הבית כנסת עצמו בלילה יום שישי. והיה סיפור פעם אחת שאני וחברים שלי יצאנו ממסיבה ב2 בלילה, וראינו אור בבית הכנסת, וכמה חברים שלי (טיזרים כאלה, אוהבים ללכת על סיכונים) אמרו שנלך לשם, כשהתקרבנו שמענו כל מיני צלילים, ומשם אנ´לא כ"כ זוכר (זה בא עם הגיל
). חבר שלי אומר שהיינו שם ואחד מהילדים (יותר נכון ילדה אחת) נפלה ואז ברחנו, אבל את זה אנ´לא כ"כ זוכר, אבל הקיצר, הבית כנסת הזה ממש מפוקפק בלילות..

../images/Emo4.gif....

גם לנו יש בית כנסת מפחיד בשכונה...נמצא ליד בית נטוש עוד יותר מפחיד... ולפני המון זמן הלכתי עם אח שלי ליד הבית כנסת ושמענו רעשים וראינו נחש..

scooby4

New member
לי...

אין בית כנסת קרוב, ובמיוחד לא נטוש... :/ אבל יש לי איזה בית נטוש ליד הבית שלי, וקולנוע נטוש ליד הבי"ס היסודי שלי... - יותר מפחיד... כל יום שבת באים לשם אנשים להשתגל ולקחת לריאות.
באמת, לפעמים הקונדומים הגיעו ישירות לבי"ס, ואז כל הילדים ככה מתאספים במעגל ובאים עם מקל ככה מזיזים את זה.
אבל באמת, הבית מפחיד... כי יש שם מלא כיסאות וחדרים (של הקולנוע), ויש גם ומה, ועלינו לשמה, ומישהו נפל שם מהמדרגות, הם נשברו... כל מיני דברים מפחידים קרו שם, הייתי מתי שהדברים קרו, אני יודע.

פחחח...

פחח אני מדיינת לי ת´מורות קולטות ילדים מסביב לקונדום משומש
גאד השירשור הזה מעלה לי מיליון זיכרונות...(דבר אחרון,מבטיחה) הלכתי פעם בגן ליד הביצפר היסודי שלי והיו שם מלא בגדים זרוקים על הנדנדות ,המגלשה וכל המתקנים האחרים
...זה היה כזה מפחיד..

y s h

New member
מישהו היה פעם בקטקומבות?

זה מקום מתחת לאדמה בפריז שהייתי בו בחנוכה ויש שמה מיליוני שלדים שהצרפתים הוציאו מבתי הקברות שלהם ושמו שמה. וגם רוב השלדים מסודרים בכל מיני צורות והאור שמה הוא אפלולי, ומספרים שאצילים חולניים עשו שמה אורגיות וכל מיני דברים כאלה. אז בקיצור זה מקום נורא מפחיד שאפשר לכתוב עליו מתאימפחיד

¥EleVatioN¥

New member
יאאאאא../images/Emo129.gif

באמת יש דבר כזה?!?! ויש שם שלדים????
אני הייתי בפאריז ובחיים שלי לא שמעתי על זה... אני חייבת להיות שם

אולי הרעשים הם תנשמות???

כאילו גם הרבה פעמים אני שומע רעשים... ואז קלטתי שאלו תנשמות!!! שד"א חיות מדהימות
הנה ציור של תנשמת שציירתי... תהנו:

וואו מדהים ../images/Emo99.gif

תנשמות=הדוויג מהארי פוטר?...נחמד
...(לא סתם זאת מהארי מדהימה כזאת,לבנה
)

SiS MaSiS

New member
אהאהאה!!

חחח זה ישמע לכם דפוק אבל חפיף אני לא אחת שמפחדת ממש לא בדרך כלל לפחות קיצר השכונה שלי כזה ישנה ויש כזה גן שעשועים בחול כזה ומאחורי יש גבעת דשא לא גדולה במיוחד אבל גם לא קטנה קיצקץ נפגשתי שם עם ידיד שלי וזה הגיעה השעה 2 בלילה ככה והייתי צריכה ללמוד יום אחרי אז יאללה נפרדים והבניין שלי היהי יחסית קרוב איזה 50 מטר משם טוב הולכים וזה יוצאים מהגינה ההיא ויש שם את הפחי זבל הגדולים הירוקים האלה והוא היה פתוח וראיתי אותו עוד מרחוק וראיתי משו שחור זז מעליו חשבתי סתם חתול ורציתי לבוא לשחק איתו (יש לי מן אובססיה לחתולים יש לי בעצמי חתול קוראים לו גרישה והוא שמן ולבן אבל אני גלשתי מהנושא...)אז אנחנו מתקרבים לפח זבל ואני מסתכלת עליו על הדבר הזה שזז ואני קולטת שזה לא איזה חיה אז חשבתי בטח סתם שקית שזזה ברוח אבל ככל שהתקרבנו זה גם לא נראה כמו שקית בכלל ואני עם הדמיון הדפוק שלי הייתי בטוחה זה איזה גופה או מישו מנסה לצאת מהפח ודפקתי את הריצה של החיים שלי אחורה וצרחתי כל כך צרחתי עקפתי את כל השכונה שלי בריצה לצד השני של השכונה כדי ללכת לבית שלי מצד אחר עם המזל שלי בטח סתם רצתי וזה היה בטח איזה חתול שנכנס לשקית וניסה לצאת או משו כזה חחחח

למעלה