מתאימפחד
מהדורה2

The Sandman

New member
חחחחחחחחחחחחח

סבבבה של סיפור סיס אני מדמיין אותך כזה דופקת ריצה עם הידים באויר זזות מצד לצד וצורחת כל הדרך (על הבנק לא קשור בכלל אוף..)

SiS MaSiS

New member
תצחק תצחק

זה היה מפחיד רצח חח אני באה לעשות לחתולי חמודי קסס קסס פתאום אני רואה איזה משו יותר מדי גדול זז רצתי את כל השכונה שלי שימק רדף אחרי חח

מרב881

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגתם אותי!!!
ועכשיו לסיפורים קריפיים משלי: אני דיי משוכנעת שבבית שלי יש רוחות. ביום ההולדת שלי חברות שלי ישנו אצלי. שתיים מהחברות יצאו לעשות סיבוב בגינה ואני ועוד חברה נשארנו בבית וסתם דיברנו. אז חברה שלי אמרה לי שהיא מרגישה שיש עוד מישהו בחדר. אמרתי לה שגם אני מרגישה שאנחנו לא לבד ושאלתי אותה איפה היא מרגישה את הישות הנוספת. היא הצביעה לעבר חלון גדול, בדיוק אותו מקום שגם אני הרגשתי. כשהחברות שלי חזרו הם סיפרו לי בבהלה שהן עשו סיבוב בכל השכונה (שכונה די ענקית) ומהרגע שהן עזבו את הבית עד הרגע שהן חזרו חתול עקשן עקב אחריהן, אפילו שהן עשו כמיטב יכולתן לסלק את אותו מטרד. עוד סיפור חביב הוא סיפור על בית נטוש שיש ליד הרחוב שלי. החלונות של הבית שבורים, בגג חסרים רעפים והמראה של הבית בקאנטים. ליד הבית יש עץ שהגזע שלו כאילו מחולק לשתיים ושני החלקים כרוכים זה בזה. דודה שלי, שגרה במרחק אסימון וחצי מאותו בית, אמרה לי שכל מי שעבר לבית הזה- מת. דודה שלי, יש לציין, לא שקרנית. ממש לא.

Dracos girl

New member
אממ... אהבתי! ../images/Emo25.gif

תראו, אני גם לא ילדה שפוחת מדברים... יעני תשאלו אותי מה מפחיד אותי ואני לא אדע לענות לכם, אבל פעם אחת... *מוסיקה דרמטית* ישנתי אצל חברה שלי ביום ביצפר, כי לא היה לה אפאחד בבית, והיא רצתה שאני אבוא אליה... זה היה בשנה שעברה, היה איזה קטע עם הערבים (מעניין איזה!?) וקיצר, היא כזה הולכת להתקלח לה, ואני יושבת בבית החשוך אימים והענק (אההההה עמוסים אנחנו..
) וכזה מחכה, והיא בנתיים מתארגנת, ופתאום שומעים כזה רעש למטה, איפה שהסלון והמטבח, והיא כזה, אוי מה נעשה, ואני, קורע כמה שזה נשמע, הושטתי את היד כדי לתפוס משו, ואתם אשכרה רואים אותי מחפשת משו גדול כזה, בסוף לקחתי ספר
.... אנציקלופדיה או משו כזה, ושתינו עם פיג´מות כזה יורדות למטה בשקט, כאילו אנחנו באיזה פאקינג סרט אמריקאי, בסוף לומצאנו שומדבר... אבל ההתרגשות! זה היה כזה טוףףףףףףף

SiS MaSiS

New member
חחחחחחח

הלוואי היה עוקב אחרי חתול כל השכונה חתולים שולט! /m\ חחח קיי כיתה ח´ נראה לי חברה שלי התקשרה אלי כי לא היה לה אף אחד בבית והיא פחדנית כזאת וגרה 2 בניינים לידי אומרת לי בואי אלי לא רוצה להיות לבד קישקוש פיטפוט בלה בלה...באתי :) קיצר אנחנו יושבות רואות טלויזיה צוחקות וזה פתאום שומעות רעש מהחדר של אחיה עכשיו בעקרון החדר הזה נמצא במקביל לסלון אבל יש קיר בינהם וצריך להגיע אליו מהמזדרון כמה מפתיע חח וחברה שלי נכנסת לפאניקה מה נעשה זה רוצח בואי נברח הצילו עוד רגע בוכה לא יודעת מה לעשות עם עצמה היא מתקשרת להורים שלה מה לעשות ככה בלחץ והם צחקו עליה חח ואני כזה אדישה מה זה כבר יכול להיות רוח מהחלון או משו אני אומרת אני אלך לבדוק מזה רק תרגעי והיא בסדר תודה אבל קחי איתך משו אני כזה לא עזבי שטויות את בעצמך יודעת שאין שם אף אחד זה שטויות -לא לא קחי איתך את זה *מביאה לי מטאטא* טוב העיקר תהיה מרוצה הלכתי לחדר וזאת תקועה בתחת שלי לא עוזבת אותי לשניה אפילו והיא תפסה את המטאטא והתחילה להעיף אותו מצד לצד באויר ואני מתפוצצת מצחוק היא העיפה איזה תמונה גדולה שם וזה נשבר חחחח ומסתבר שלא היה שם כלום באמת החלון היה פתוח חחחחח

למעלה