מתאימפחד

scooby4

New member
מתאימפחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo129.gif

כשהעניינים מתחילים להתייבש, אני בא להציל את המצב ! איפה אתם ? מה קרה לכם, יש היום מתאימפחד !!! טוב, קלטנו. עכשיו, מה יהיה הנושא היום אתם שואלים ? אז, הנושא היום יהיה על............................... פחד מדברים / מקומות / מספרים / אותיות וכל מיני!! פוביה אני חושב שקוראים לזה........... יש לכם פחד ממקומות סגורים ? יש לכם פחד מחושך ? יש לכם פחד מ..... ? תכתבו !!! עעעעעעעעעעעעעככשששיו!!!!

SiS MaSiS

New member
יאא יש לי פחד ממראות

:) או שאני מכוערת חח סתם אני תמיד מפחדת שאני פתאום אראה שם מישהו במראה ואסתכל אחורה ולא אראה כלום

Idan91

New member
עכבישים! ../images/Emo187.gif

ללא ספק. פעם קראתי שזה נקרא "ארכנופוביה"..

StooSh²°°³

New member
אני פוחדת מ....

חורשות
,בלילה בעיקר,לא יודעת זה מפחיד כזה...אני שונאת להתעורר באמצע הלילה ולשמוע את כל הכלבים של השכונה נובחים זה מפחיד כאילו יש פורץ או משהו. יש לנו חלונות גדולים+דלת לגינה בסלון,אני מפחדת לראות שם פורץ או משהו
כבר קרה כמה פעמים שפרצו לנו משם (איזה 3 פעמים
) בהצלחה בכתיבה

scooby4

New member
ואני פוחד מ...

מקומות סגורים וקטנים, ומקום גדול שהוא חשוך, כמו הבית שלי, חשוך..... אני מפתלא איך אתם לא מפחדים ממקומות סגורים וקטנים בכלל... :/

האמת...

מקומות קטנים..אפ´פעם לא פחדתי ממקומות קטנים,אפילו שהייתי קטנה הייתי מסתתרת בתוך ארונות וקופסאות מאח שלי
אבל עם כבר הזכרתם מטוסים...אני שונאת מטוסים,בעיקר את השירותים . בכלל אני שונאת שירותים ציבוריים במסעדות ובקולנוע..

SiS MaSiS

New member
לאיזה חברה שלי יש פחד מציפורים

בעיקר מתרנגולות אפילו מנוצות חח פיגור :)

ej for all

New member
חח......ציפורים

לי הייתי תקופה מאד מאד מאד ארוכה שפחדתי ממספרים, ושיער ארוך ושחור.....שניהם תוצאה של לראות המספריים של אדוארד ב-2 וחצי בלילה כשההורים היו בחו"ל בכיתה ב´.....טעות ענק, ששילמתי עליה עד גיל 10 בערך....

SiS MaSiS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה גם אני ראיתי אותו בסביבות כיתה ב´ זה ממש אחלה סרט אהבתי אותו מאוד ג´וני דפ ענוג ביותר פרררר :)

y s h

New member
לסקובי

לפחד שלך קוראים קלסטרופוביה אגב, אני פוחד מטיסות

Meijen Shaggy

New member
גם לי היתה תקופה של פחד במה ../images/Emo15.gif

אבל היום כבר אין לי לגמרי.. (כמעט
)

עמיתוש

New member
וואוו

יש לי לא מעט - יש לי פחד מאוד דפוק קלטו: מאווררים וחורים שיוצאים מהם אוויר/נוזלים (ולא במובן הזה, סוטים!
) אני פוחד ממקומות קטנים עם מאווררים אני פוחד מהחלק של הבריכה ששם יוצא המים (עם החורים) אבל הפוביה הכי גדולה והכי מוזרה שלי היא תאמינו או לא: חדרים גדולים ולבנים עם מאווררים! מוזר, לא?! אבל מאז ומתמיד היו לי סיוטים על חדרים כאלו, מעניין למה

Me 4eVer

New member
יש לי קצת פחד גבהים..../images/Emo3.gif

רק שאצלי זה הפוך, פעם לא היה לי.. הוא התחיל להתפתח לא מזמן..

למעלה