מתאפרים מהאגדות ב-
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיפה מוצאים את כל החתיכים האלה];

אני עושה ימי שיטוט שלמים במייספייס ואני לא מוצאת חתיכים >:

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כנסי ל"חברים"שלי ותקחי משם LOL

יש לי שם כמה מאות בנים כאלו><"

גרבע

New member
../images/Emo207.gif חזרתי ../images/Emo6.gif קלולולולולולו../images/Emo9.gif

כל הרגליים שלי מלאות שריטות,כואבות לי הכתפיים והברכיים שלי אומללות ): חזרתי מהטיול
היה כל כך נורא!!!!!!!!!!! אוך הייתי צריכה לקום בשש,ועלניו למצדה
ואז חיכינו שעות בתור לרכבל,ונסענו לנחל בגול שלולית,,וביטלו לנו את נחל דוד,והייתי צריכה ללכת יחפה באבנים XD כי הבאתי בטעות את האולסטאר,ונתקעתי 4 פעמים בעץ
ופעם אחת קפצתי מעל אבן ענקית [לא הייתה ברירה] והברך נתקעה לי בה,ויש לי שם שריטה ענקית
ואז היינו צריכים לחזור את כל זה חזרה. והלכנו לאכסנייה XD והתנחלנו אצל החדר המסריח של הבנים.ומרחנו להם לק [יש מצב שיש תמונות של זה] XDD וב-12 כיבוי אורות,אז היינו צריכים להיות בחדר,ופתחתי את המקרר,ונפל לי על הרגל בקבוק קולה[זה קרה 3 פעמים] ואז באתי לתוח אותו והוא התפוצץ XDDDDDDDDD ואכלנו מנה חמה בטעם פירה,עם צ'יטוס גבינה בחושך כי ילנה כיבתה לנו את האור XD ואז זרקנו עליה צ'יטוס,והלכנו לישון בשלוש XD והיום הלכנו לירקון המסריח,ולעוד מקום לא מוכר.ואני מתה XD כל כך התגעגעתי הביתה
חפירה~חפירה~חפירה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאל תשכחו להחליץ לשעון קיץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

ועכשיו אמא שלי כזה... מיכל! 12 בלילה! לכי לישוון! ואני כזה אבל רק 11 XDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo73.gif../images/Emo99.gif../images/Emo218.gif../images/Emo13.gif

חחחח אז חזרתי אתמול מהטיול עם כאבי רגלים נוראיים ובכלל הייתי סחוטה מעייפות! אז מי שרוצה לשמוע חפירה[ואני לא בטוחה שיש מישי כזאת] הנה: יום ראשון
יצאנו בשש מהבית כדי להיות בבצפר בשש וחצי...והגענו ראשונים... אחרי זה תפילה והכל ולאטובוס!D: חחח ובדרך לאוטובוס חברה שלי קולטת שיש 2 מלווי נשק
שהם יפים חתיכם והכל והיא צדקה
היה אחד תימני כזה גבוה הוא לא ההי כזה יפה אבל בהמשך הוא היה ממש חמווווד והשני היה כזה יפהההה! הוא היה בגובה סביר עם עיניים כחולות שטני ורוסי נראלי חחח והוא היה נראה כאילו הוא בכלל לא רצה להיות בטיולXD והגענו למסלול של נחל כזיב...[הייתי שם בכיתה ו' ואז היה יותר כיף
] המסלול היה די קשה
והיו שם מלאאא קבוצות של ילדים חחח קיצר אחרי המסלול המעצבן שכולן החליקו נפלו החליקו ונפלו [גם המורה שלי תפסה חליקה לתוך המים זה היה כזה מצחיק
] הגענו לאוטובוס!!!לנהג הערבי שהיה דומה למייקל לואיסXDD ואז הלכנו לראש הנקרה..ירדנו ברכבל חחח חשבנו שזה מפחיד אבל ממש לא
ומי שהיתה שם אז יש כזה גדר מעל הים שעומדים שם והמיים מתיזים חזקקקק ונרטבים לגמרי!!!
אז חברות שלי לקחו אותי לזה וחיכינו שהגיע גל ענק ואיך שראיתי את זה הלכתי אחורה!!זה היה מפחייייד
ומי שהיתה מקודם יבשה היתה רטובהXDDDD לא רציתי להתרטב כי זה היה מי מלח והיה קרר...
ואז הגענו לאכסנייה!!!!!DDDD: הלכנו לאכולללל היתי כזאת רעבה><" אחרי האוכל הלכנו לחדרים שהיו ממש יפים דווקא...
התקלחתי רביעיתXDובנתיים כזה יצאתי מהחדר עם גופייה וטייץ ומישי סתומה מטומטמת מח'2 ראתה אותי עם זה והיא עושה מרחוק-אעעע אומגאד חחחחחחחח ואני כזה עושה לה פרצוף של כאילו נבהלת ונכנסתי>< ואחרי שניה היא באה עם חברה שלה שאת שתיהן אני לא סובלת!!!וראו אותי שוכבת על המיטה ועשו לי : את לא מתביישת?! אני:מה הביג דיל?![באנגלית] הן:לא מספיק שהיא מפקירה את עצמה היא מדברת באנגלית והן יצאו ואני לעצמי:גאד...>< חחחחחחחחחחחחח איזה סתומות
אניוואי התקלחתי להנאתיייי
ואז עשינו בחדר שטויות חחח והיו בנות שלא רצינו שיהיו איתנו אז אמרנו יאללה אנחנו הולכות לישון אנחנו מתות מעייפות!! ואז חזרנו להכניס את חברה שלנו לא מהחדר...ודיברנו והצטלמנו טיפהXD ודיברנו ודיברנו ואז בערך ב1 וחצי כולם נרדמו LOL וקמנו בחמש בבוקרבגלל הפלאפון של חברה שלי שהיא שמה שעון מעורר עם מונסון!!!!גאדדדד זה עיצבן אותיייי המונסון הזההה...וזה בכלל היה השעון של היום לפני...ואז נרדמנו שובעד שבשש העירו אותנו אבל קמתי בשש וחצי בכללXD קמנו אכלנו והכל ויצאנו לגשר יד לי''ד...היו גם שם מלא קבוצות!!!חחח והיו בנים נחמדים
והצטלמנו בייייייייים!:) הוא היה כ''כ יפה!!!
ונסענו למסלול של הר מירון שהוא היה מעייף ברמותתת והיה קר!!!
הגענו לתצפית שהיה ללבנון ודימה המלווה היה איתנו כי היינו האחרונים והוא המאסף אז המורה קראה לו שיסביר לנו על מה הוא והגדוד שלו כבשו במלחמה בקיץ...והוא דיבר והסביר ואמר שחברים שלו נפצעו וחלק נהרגו
והוא כזה הסתכל עליי ואני אומרת לעצמי אמא איזה עיניים יפוווות
אחרי הליכה ארוכהההה נהיה לי פיפי
וניסיתי לעשות באחורי שיח אבל אני מכירה את עצמי שאיך שאני מנסה לעשות נעצר ליXDDD אז לא עשיתי>< ואחרי כמה זמן עצרנו לאכול את השימורים שהבאנו ודימה אומר לנתי מזה הם הביאו לעצמם אוכל מהבית?יפה.. חחחח חמוד^^ והמשכנו ללכת במקום קשה יותר!ירדנו במלא אבנים והתעייפו לי הרגליים
והגענו לקיר המוות שהירידה בו היתה ממש לא מסוכנתXD והמורה שלי במקום לרדת היא החליקה חחחחחחחח כי היא היתה עייפה. והלכנו והלכנו עד שהגענו לקבר הרשב''י ולזכירכם היה לי פיפי כל הדרך><" עד שהוצאתי הכל בשירותיםXDDDD והיינו קצת בקבר שם קניתי גלידה וחזרנו הביתה!
נרדתי לככה חצי שעה ואז סתם דיברנו באוטובוס.. וישנתי כמו דוב חורף זה היה כיף=] אבל כואב לי כל הגוף בעיקר ברגליים כי החלקתי וקיבלתי מכה מאבן די חדה ובצד השני תפוס לי>< וכך הסתיים החפירה הענקית שבחיים לא עשיתי כזה חפירה! אני לא מאמינה שיקראו את זה אבל סתם פרקתי
למי שקוראת..חחח עכשיו אני אעשה מקוייקנדXD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif XDDDDD

זה בדיוק מה שהיה לי בטיול הייתה איתנו מורה שמנה ומפגרת והיא התחלקה מלא ולא יכולתי שלא לצחוק, וכל שניה מישהו אחר נפל לא הייתה דקה שמישהו לא נפל ולא הפסקתי לצחוק עד שגמאני נפלתי
במקומך הייתי מביאה לילדות האלה בוקס XDD ואיך לעזאזל אפשר לקום עם מונסון ? D: לאביו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא, דני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחח

כל השיער שלו ג'יפההה מתנופף ברוח XDDDDDDDDDDDDDD הוא נראה כל כך חננה!!!!! לפלףףףףףףף אבל אני חולה עליו
הארי הזה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifכפרה אני על דאגייייי הגולש הזהההההה

אתה פשוט סקסי שמעת?!?!?!?!!?!?!?!?!?

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif כמובן שדאגי קיבל את הגלשן הורוד ../images/Emo6.gif

חח כפרעליהם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif פחחח דניXD מתוקים כ"כ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חחח דני עם השיער הפרוע
דאגי עם הגלשן הורוד
הארי נכנס חזק
טומי עם המבט
תודה

למעלה