מתארגנת קבוצה לבן שמן, בצהרי יום ה'

מתארגנת קבוצה לבן שמן, בצהרי יום ה'

מתארגנת קבוצה של מתחילים -בינוניים שרוצים להכיר את הסינגלים באזור, בהובלת מדריך . כולם מוזמנים להצטרף, ובמיוחד המדריך...

davesh

New member
פרטים בבקשה

שעה? מקום מפגש? מי מדריך? רמת קושי? מרחק?

פרטים אצל המדריך.

וצריך קודם למצוא אותו...
ועכשיו ברצינות : אני מנסה לארגן כמה חבר'ה לרכיבת הכרת הסינגלים בבן שמן, ביום ה', בצהריים. זמן - 2-3 שעות. רמה - מתחילים-בינוניים. אני אשמח מאוד אם יהיה מישהו שמכיר קצת את הסביבה, ויוכל להוביל. לא נדרש ממנו להעביר הדרכות ולקחת אחריות, אלא פשוט לרכב ראשון, ולהראות את הדרך. אם לא יימצא מתנדב, ננסה להסתדר לבד, בעזרת המפה מהפורום.

aFish

New member
חברה...מוזמנים לבוקר ואז תקבלו יופי

של הדרכה. אני הסגן הראשון של אילן שחם (יש לי תעודת הסמכה). אבל יכול כנראה רק בבוקר.

S h u g i

New member
כן בבקשה !

אני אארגן תופים אינדיאנים למקצב .. אשמח להצתרף גם אם זה יהיה בוקר .. יוסי . 056-460280

בוקר ? נו שוין... רק אל תסחפו עם זה

מבחינתי, לקום לפני 7:00 זה EXTREME SPORT. מתי אתם רוצים להפגש ? (אני מניח שאין שאלה על איפה - מצפה מודיעין)

aFish

New member
Extreme זה תמיד יותר כיף!

מבחינתי אפשרי לצאת ב8 ממצפה מודיעין (אבל לצאת ב8! - תפגשו, תכינו והכל לפני כדי שנוכל לצאת בשמונה). ההוא שם למטה/למעלה אמר שצריך מישהו שמכיר את הכניסות והיציאות לסינגלים. אני מכיר את הכניסות רשף את היציאות. תכנון מבחינת המרחק כרגע אין אבל מסלול יש. וחוץ מזה נראה לפי נשיבת הרוחות הפנצ'רים והאנשים. תבואו עם פסי גומי והרבה סליים בפנימיות (אבל הרבה). יואכים - שולח לך טלפון במסרים. בכל מקרה הכל כפוף לאישורים סופיים מהשלטונות. כרגע טנטטיבית מאושר.

BikingViking

New member
ולכל מי שקבע איתי לבית האדום

אנחנו מתחילים כמתוכנן (8:00 בבית האדום בעיר מודיעין) ובהמשך קבענו להפגש עם פיש והכנופיה שלו בכניסה לארץ הסינגלים . כסיפתח ישמש לנו הסינגל של הבית האדום, ואחריו רכיבה ישירה לארץ הסינגלים. ושוב - להביא חומר חומר ועוד חומר. אה כן, וגם פנימיות פנימיות ועוד פנימיות (עם חומר).

BikingViking

New member
תגיד אילן,

מה צריכה לכלול העבודה המסכמת ? אני רוצה להגיש מועמדות

BikingViking

New member
פוגש אותכם באמצע

מה לעשות - אתה אמרת לי שאתה עובד, פיש אמר לי שהוא לא יכול לרכוב... אני יוצא עם קבוצה מהבית האדום , ונפגוש אותכם בכניסה לארץ הצינגלה.

BikingViking

New member
זה נשמע רע ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

התכוונתי לזה שסותם פנצ'רים כמובן...

שיט, עכשיו אתה אומר לי ...?

שלא תדע מה דחפתי לפנימיות. ואיך אני מוציא את זה עכשיו ?

BikingViking

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo59.gifמה ז'תומרת איך ? ../images/Emo12.gif

תעשן את זה החוצה...

IlanShacham

New member
צירכה להיות בה חדשנות אקדמית

משהו בסגנון: "האניטראקציה בין סינגלים ארוכים לקצרים בסביבתם הטבעית" "מנגנון הריבוי של הסינגל" "יחסי הסימביוזה בין הסינגל לסלעים בסביבתו בראי קוצי הקיץ" וכו' כמובן שהעבודה כוללת עבודת שטח רבה

BikingViking

New member
הי, אילן . . . כנס כנס רגע../images/Emo174.gif

אולי תבריז מהעבודה מחר ? או מקסימום תאחר קצת..... פגוש אותנו ב
האדום ב 8 ...

רֶשֶף

New member
מה, אתה מנסה להדיח את פיש? ../images/Emo123.gif

זה ממש "המרד על ה
י"

למעלה