מתארגנת קבוצה לבן שמן, בצהרי יום ה'

BikingViking

New member
אם פיש הצליח לשכנע

אותך לבוא מחר, אז למה שאני גם לא אשכנע מישהו , הא ? הא ? ? חוץ מזה אילן מת לראות מי זה רשף ה
הזה, אז חשבתי ככה אולי נעשה לו שמחה בלב לשבועות

etal2

New member
בוקר , צהריים לא משנה...

הייתי רוצה להצטרף. איך יוצרים אתכם קשר? ארז

בן שמן

הייתי שם השבוע ואתה בהחלט צודק חייבים משהוא שמכיר את הסינגלים כניסות ויציאות {יענו כיוון תניעה} אחרת רוב הזמן אתם תחפשו את עצמכם אבל!!!!!! פנצרים תמצאו בלי סוף לא צחוק העיניין הזה שם תגיעו מוכנים עם הרבה סבלנות

טוב לסיכום :

לכל מי שרוצה, אנחנו נפגשים ב 8 בבוקר במצפה מודיעין, (הכוונה להתחיל לרכב ב8, אז תגיעו קצת קודם), להביא מים,
פנימיות, ציוד תיקון, וחומר (למרות ששמעתי שאחרי הטיול של השאנטים הקוצים הוכרזו כצמחים מוגנים).

aFish

New member
חבר'ה..מצטער, אמנם באיחור../images/Emo4.gif

נאלץ לבטל עקב אי תיאום מספיק עם ההנהלה. מתנצל על השעה המאוחרת אבל חזרתי לא מכבר. היות ונכנסתי למחויבות מבטיח לפצות בהזדמנות אחרת.

aFish

New member
אני ממש מקוה שמישהו קורא את זה...

אני מרגיש מה זה לא נעים....פאדיחה משהו....מרוב התבעסות התחרעתי על חצי קופסת גלידה...
לא נעים להיות מחר מושבת....כולם מתגלגלים...ולי יש כל מני מטלות...טוב נו...

ומה עם האחרים ?

קודם כל, אריה, יהיה נחמד שתבוא בפעם אחרת, אבל אתה לא צריך להרגיש חייב. גם לי יש "הנהלה", ובגלל זה העדפתי צהריים, כדי לטפל קודם במחויבויות. אבל - חשוב לי לדעת אם יש עוד ביטולים, במיוחד מצד אלה שמכירים את השטח. אני אהיה שם בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת אם צריך לתאם חילוץ משטחי הרש"פ, רק למקרה של ברבור קיצוני. בקיצור, נראה שהשאלה העיקרית ללילה היא: רש"פ או רשף ? (אבל, כמו שאומרים בפולנית, תעשה מה שאתה רוצה, אנחנו כבר נסתדר...)

aFish

New member
אהלן

רשף אצלי על הקו קבוע אז דיברתי איתו אבל לא ממש ברור לי אם הוא מגיע. לא צריך להסחף לגבי הרש"פ. כל עוד לא חוצים את 443 אין סיכוי. מה אני ממליץ: 1. להשתמש במפת הסינגלים של אילן שחם. מצוינת! מכסה את כל איזור היער עצמו ללא ארץ הסינגלה. 2. עלו על שביל ישראל עד חירבת רג'ב (מופיע במפת סימון). החירבה זה כמה אבנים מסודרות בשורה או משהו דומה. מיד אחרי גדר האבנים יש סינגל ימינה שחוזר לשביל ישראל אחרי כמה מטרים בעיקוף חוצה אותו ממשיך עושה עוד עיקוף וחצה שוב וככה נכנסים לארץ הסינגלים (לא לשכוח למלמל "שומשום היפתח - סליים טפו טפו טפו XTR). אז כמו שאמרנו...בפעם אחרת...בקרוב. ערן BikingViking יוצא מנקודה אחרת אני אשלח לך את מס' הטלפון שלו ודבר איתו בבוקר. אולי תוכלו להפגש. בהצלחה.

וזה בדיוק הרגע לגלות ש...

...נגמר הצבע השחור במדפסת ! (מי אמר "מרפי תמות !" ?)

רֶשֶף

New member
קצת הרבה באיחור, אבל

אני חזרתי לא מזמן מקניות בסופר למסיבת שבועות. ה"אפטר" המבורך שפרישתו בטרם עת של הפיש סידרה לי, יאפשר לי לבלות קצת עם הילדים מחר בבוקר. עם זאת, יש מצב לחזור לתוכנית המקורית של לרכב אחה"צ. שויין, נראה מחר בבוקר מי יצא ומי נשאר.

קצת מאוחר לשנות.

אני אהיה שם בבוקר. ("ילדים" זה לא הדברים האלה שישאירו אותנו על הקרח בעוד כמה שנים?)

למעלה