מתביישת אבל...

Rakefetsagman

New member
מתביישת אבל...

(מה לעשות שאני עסוקה בשטויות
) 'ניכנס לי ג'וק ' בעיקבות הכתבה המקסימה בשם 'לידה בניחוח עוגת גבינה'. ואני רוצה לאפות את אותה עוגה בלידה שלי (תל"מ -- אתמול) מישהי במקרה יודעת מי היולדת שמדובר בה או מה המתכון
? המון תודה,

בכלל לא שטויות ../images/Emo67.gif

גם אני חשבתי להכין עוגה ושברתי את הראש בין עוגת גבינה לתפוחים, ואפילו לבקש את עוגת הגבינה ההיא
בסוף התחשק לי קומפוט גם כי היתה לי תחושה שאצטרך משהו שיקל עלי אח"כ...
בכל אופן, אשמח מאד לעוגת הגבינה ההיא ואם תרצי מתכון אחר- יש לי ברצון לתת לך

ברוסיה או פולין

אם אני לא טועה, הנשים בזמן צירים היו אופות לחם. יש משהו בריח של הלחם הנאפה בתנור מאוד מיוחד.
זה רעיון נפלא, שתהיה לך לידה קלה...

הכינוי שלה היה אפרתי ב

מעבר לזה אין לי מושג. אני אגב אפיתי עוגת בננה, ופתאום התחילו צירים. האם יש משהו בניחוח האפיה שמביא איתו לידות?...

תNר

New member
זה קשור ללישת הבצק..

אומרים שזה למעשה עושה רפלקסולוגיה בכפות הידיים בדיוק בנקודות שצריך... כך שמעתי.

swann

New member
גמני הבנתי שזה קשור ללישה

אבל גם בלי לישה, ריח של עוגה בבית עושה טוב.

טלימה

New member
אני לשתי לחם כל סוף-שבוע (כמעט)

במהלך ההריון. ילדתי (אמנם בשבת, אבל) בשבוע 42.

Rakefetsagman

New member
../images/Emo9.gif תודה על העידוד

שלחתי לה מסר. ואשמח להעביר את המתכון הלאה. רעיון ניפלא 'שירשור זירוז לידה ניחוחי'. אוסיף מתכון בערב (צריכה זמן להקליד)

אפרתי ב

New member
רקפת יקרה.

המסר שלך ריגש אותי מאוד ושלחתי לך מסר . מוזמנת להעביר את המתכון הלאה,בדרכך. לידה טובה, עצמתחית ומדוייקת לך.

Rakefetsagman

New member
המון תודה ../images/Emo24.gif

מרגישה ממש מוכנה ללידה עכשיו
. ופותחת את שירשור הלידות בניחוח עוגה, עם המתכון של אפרתי ב וסתם לחגיגיות תמונה של העוגת יומולדת לבכור שאפיתי אתמול. חומרים: כוס וחצי סוכר שתיים וחצי כוסות קמח תופח 30 ג חמאה 750 ג´ גבינה לבנה הכנה: מפרידים ביצים לחלמונים חלבונים. מקציפים לקצף נוקשה את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר. לחלמונים מוסיפים את הגבינה, הסוכר, החמאה, אם בא לך גרד לימון וכמה טיפות תמצית וניל. עוטפים את התערובת של הגבינה בקצף, ואופים על חום נמוך (פחות מבינוני), הרבה זמן, עד שלא יוצא נוזלי מבפנים , או עד שיולדים...

Rakefetsagman

New member
תודה ../images/Emo140.gif על המחמאה וההזמנה

הצצתי וראיתי שאת מנהלת הפורום -- אם הייתי יודעת קודם הייתי חושבת פעמיים לפני ששמתי את התמונה (נסיון ראשון שלי עם עוגות כאלו)
.

למעלה