מתביישת אבל...

עשית חיפוש ברשת?

נסי לחפש sugar paste rolled fondant מכיוון שבעוונותי עוד לא ביקרתי שם אין לי מושג
. את יכולה לשאול בפורום המתקדמים, שם לרוב יש יותר מידע בנושא.
 

Manty

New member
יוו, אוטוטו!!!

שולחת לך המון ויבראציות חיוביות בניחוחות נפלאים
 
השרשור הזה מרגש ../images/Emo24.gif קראתי בBIRT

ב BIRTHING FROM WITHIN הנהדר על אשה שילדה לידה שנייה בבית ובגלל הפחד מלידה ארוכה כמו הראשונה היא הרגישה צורך "לתחום" את זמן הלידה. אז היא הזמינה ללידה חברה שהכינה אצלה במטבח עוגת שוקולד יומולדת (פרום סקראצ' ולא מאבקה שמערבבים עם ביצים וחלב) והרגישה שזה נותן לה קשר למציאות כי הרי לא נהוג להסתכל על השעון... לא יודעת למה אני זוכרת דווקא את זה
הקשר בין לידה לאפייה נראה לי ככ נכון וברור... מקווה להכין את החלה של רות סירקיס ב"מהמטבח בהנאה" כשיגיע הזמן...הספר לא אצלי אבל אצרף מתכון מתישהו
 

מאי261

New member
גם אני נזכרתי בזה!

למיטב זכרוני היא כותבת בסיפור הזה על עצמה. ובגלל שהיא פוחדת עקב חווית לידה ארוכה וקשה עם בנה הראשון היא משננת לעצמה מן מנטרה I will only be in labor as long as it takes to bake cool and frost a chocolate cake (או משהו כזה) - במקביל לתהליך הלידה הביתית שלה חברה שלה מכינה את העוגה יחד עם הבן הגדול במטבח. המשפט הזה נכנס לי לראש גם.
 
נכון!! ../images/Emo140.gif קניתי את הספר בארהב אבל

השאלתי אותו לחברה והוא עדיין לא חזר אלי. אולי יותר טוב שהוא קצת לא בהישג יד כבר קראתי הכל ככ הרבה פעמים ואני
"רק"
בשבוע 24
 

Rakefetsagman

New member
מסביר המון

קראתי את הספר בלידה הראשונה שהיתה ממש ארוכה (29 שעות). ונתתי אותו למשהי ולא הצלחתי להיזכר למי. וממש הצטערתי שלא יצא לי לקרוא אותו שוב -- כנראה שמשהו בכל זאת נישאר לי בזיכרון... תודה שהזכרת לי.
 
למעלה