השרשור הזה מרגש ../images/Emo24.gif קראתי בBIRT
ב BIRTHING FROM WITHIN הנהדר על אשה שילדה לידה שנייה בבית ובגלל הפחד מלידה ארוכה כמו הראשונה היא הרגישה צורך "לתחום" את זמן הלידה. אז היא הזמינה ללידה חברה שהכינה אצלה במטבח עוגת שוקולד יומולדת (פרום סקראצ' ולא מאבקה שמערבבים עם ביצים וחלב) והרגישה שזה נותן לה קשר למציאות כי הרי לא נהוג להסתכל על השעון... לא יודעת למה אני זוכרת דווקא את זה
הקשר בין לידה לאפייה נראה לי ככ נכון וברור... מקווה להכין את החלה של רות סירקיס ב"מהמטבח בהנאה" כשיגיע הזמן...הספר לא אצלי אבל אצרף מתכון מתישהו