מתגעגעת

מתגעגעת

מתגעגעת עד כאב
הוא בחופשה - איתה - שנשואה לו
אני "האשה האחרת". זו שנמצאת בחשיכה
ואני לא יכולה לטלפן אליו
יכולה רק לשלוח מייל ולקוות שהוא יראה אותו ויענה
השעות האלה שאני רחוקה ממנו וצריכה לחכות בסבלנות עד שהוא ייצור קשר
ועד שאשמע את קולו
אוי כמה קשה
ועם זה, מודה על כל רגע של אהבה מופלאה
זכיתי להכיר איש נפלא שגם אוהב אותי
ואנחנו מאושרים ברגעים הקסומים, כשאפשר.
רק רציתי לשפוך קצת שיהיה קל יותר בנשמה

Shamy

New member
נראה לי ממש

משעמם לילדים בחופש אז התחילו טרוליזם פה...

לא יודעת מאיפה להתחיל לענות לך

אבל קודם כל: שמחה שמישהו מתייחס ברצינות (ולא חושד בי בטרולזם)
אז מה הוא נותן לי? המון שמחת חיים, צחוק וריגוש וחברות שמתבטאת בהקשבה, בעצה טובה כשצריך
&nbsp
אני כבר לא ילדה, והיכרתי מספר גברים בחיי. האיש הזה הוא באמת משהו מיוחד ששווה את המחיר של כאבי הלב הללו, הגעגוע - כשאין אפשרות.
אני שמחה ששאלת, עזרת לי להיזכר בצד הטוב והיפה של הקשר הזה

רואה 6 6

New member
השאלה שמענינת אותי יותר בסיפור זה מה שאת רוצה בעצם.

האם את מרגישה ממומשת,מוגשמת ומסופקת בכל ההיבטים של מערכת היחסים שלך. האם נותרים צרכים שלא נענים? מה תוכניותייך לעתיד?
אם הכל, הכל משביע את רצונך אז...אני לא מחלקת שמירת המוסר אבל תוהה בהחלט כיצד הסודיות,המשניות בחיים של מישהו משרתים אותך ולא מכשילים אותך.

שאלות לא קלות

בואי ואבהיר משהו: גם אני נשואה, כך שמימוש מלא של קשר האהבה הזה לא אפשרי - משני הכיוונים, מסיבות רבות שלא אכנס אליהן כאן.
אני מרגישה שהקשר מספק אותי - במסגרת המגבלות שלנו . זה קשר שלעולם לא יבוא לידי מימוש בצורה מלאה ואולי זו אחת הסיבות לכך שאש האהבה גבוהה כל-כך. מסתבר שאין כמו "מים גנובים" להגברת התשוקה, וקשר שנעשה בגניבה, בשעות מדודות לעולם יהיה בעל עוצמה חזקה יותר מקשר גלוי ויומיומי - שבני הזוג נכנסים לשגרה מתישהו.
אז לשאלתך: הסודיות והמשניות לגמרי משמרים את עוצמת האהבה. זו לפחות התחושה שלי.

זה פשוט קרה, איכשהו

אני בעצמי לא לגמרי יודעת להסביר. אני נשואה שנים רבות, בנאמנות מלאה. מעולם לא פזלתי הצידה. היכרתי את האיש בנסיבות מיוחדות. זה התחיל בצחוקים שמהם צמחה הערכה הדדית, את יודעת - כששני אנשים זרים מגלים שהם חושבים דומה, שהם שותפים לחוש הומור מסויים.
איך שהוא דבר הוביל לדבר, כנראה שהייתי במצב רגשי עדין וכך קרה שמצאנו את עצמנו פתאום מאוהבים

רואה 6 6

New member
המנגנון הזה של איך דברים מתפתחים תמיד נותר מסתורי בעיניי...

בפרט כשמדובר באנשים שלא היתה להם כוונה לכך מעולם. נראה שגם קשה מאוד להסביר. האם זו שאלה של כנות ואומץ? האם זו שאלה של קושי מובנה אצל כל אחד לראות את כל הצדדים באותה עת, משהו כמו הירח,שבכל רגע נתון אפשר לראות רק צד מסוים שלו? האם קשה להסביר כי החברה שוללת?
אומר בכנות,התנהלות כזו כלכך זרה ומנוכרת לסגנון החיים שלי,שמאוד קשה לי להבין. אבל געגועים של אדם אוהב הם געגועי אהבה כמו של כל אחד אחר...

אני מודה לך על הכנות

מבינה אותך מאוד. לפני שהייתי בעצמי בתוך הסיפור הזה, גם אני לא הבנתי איך זה קורה, ולא העליתי בדעתי שאני אהיה חלק מהסטטיסטיקה הזו. כנראה שהמציאות באמת חזקה יותר מכל דמיון, והמשפט "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" - לא סתם נאמר.
&nbsp
יפה לך, שאת מסוגלת להיות אמפתית גם למשהו שלא נמצא בעולם שלך

זה עצוב.

איך אנשים תמיד רוצים יותר את מה שאסור,
כמה קשה להיות מאושר בעולם שלנו...

למעלה