מתוך סקרנות..

מתוך סקרנות..

שלום, אני new ג€ כאן, נראה כמו קונספט מעניין. אני בחיפושים, לא ידוע אחרי מה. אמונה יש דת אין, חלק מעיקרון החופש שלי. אז מה איתכם?

בוקר טוב

אתה חדש בפורום? גם אני חדשה יחסית לאחרים.מנסה להשתלב ולהבין מה קורה להשיג חרות מוחלטת! נשמע גדול אבל מעניין. בהצלחה ויום טוב

צהריים טובים.

חירות מוחלטת בהחלט נשמעת טוב. ואם אפשר לשאול, חירות ממה בדיוק את מבקשת?

כיום אני עדיין

מקושרת לסביבה,עדין חשוב לי מה אומרים עלי ומה חושבים עלי יש הרבה דברים בחיים שלי שאני עושה ולא . בגלל התחשבות בסביבה. ודבר נוסף כל זה אצלי בראש ואם אוכל להשתחרר באופן מוחלט מכל התפיסות והקבעונות בשבלי זה חרות מחלטת (נכון לרגע זה) מי יודע מה אחשוב בעוד חמש דקות נראה לי שלחצתה פעמיים על שלח

לחצתי פעם, זה שלח פעמיים..

אני וטכנולוגיה לא מסתדרים. זו אכן חירות, אני בבעיה דומה. לאחרונה השתחררתי מחוסר ביטחון אחר שגרם לי לבגוד ולשקר, אני בנאדם טוב יותר עכשיו.. עוד סוג של שחרור..

אני בדילמה..

מצד אחד, לדעתי בגידה רגשית חזקה יותר מקטע פיזי חסר חשיבות, אבל הידע הזה לא מונע את הקנאה שבקטע פיזי. אני בגדתי פיזית ונפשית.. בגדת פעם?

sluting arround?

נכנסת חזק לקונספט של חופש, הא? זוגיות הופכת לבלתי נמנעת כשיש רגשות מעורבים. פחדתי ממחויבות ויצאתי מזה בעזרת הקשר שאני בו מזה שנה. אז אף פעם לא הית בקשר מחייב?

כשאני נכנסת לקשר

אני מגדירה אותו במדויק מה הבסיס ומה הן המחויביות אם יש בכלל קשר הוא מה שאתה מחליט שהוא יהיה הקשר שלך ניבדק ודוסקס? או ש..פשוט זרמתה לתוך המוכר

התנצלות?

סורי אם פירשת את ההתעלמות אחרת.. לא נפגעתי ואת מוזמנת לשאול כל דבר. היינו בסט פרינדז לפני שהפכנו לזוג כך שהיה בסיס נפשי עמוק, תמיד חשבתי על זה אבל פחדתי להתחיב. כשנאלצנו להיפרד לשבועיים עקב גיוס (לא שלי) הבנתי שהגיע הזמן להפוך את זה רשמי. אגב, בת כמה את?

לבגוד בא מהמילה בגד

אם האישה שלך היא בגד אתה יכול פשוט להחליך חולצה, או תחתונים. אם האישה היא לא שלך. אם היא לא בגד. אם היא בן אדם. אתה יכול לדבר איתה. להבין מה לא נכון בזוגיות. לחלוק איתה את רצונך לקיים יחסי מין עם אחרות. לא להיתחס אליה בתור מותג "החברה שלי" הפחד מזוגיות אופייני לכל הגברים שאי מכירה.. אתם צריכים להתגבר על זה ... אינ בתור אישה לא הייתי מוכנה לחלוק את הגבר שלי עם אחרות אני רוצה להיות האחת והיחידה. אבל יש לי חברות שאני מכירה שכן מוכנות...

דימוי יפה

את צודקת לגמרי, ואם קראת את מה שאמרתי, ראית שזה מה שידעתי ושיניתי. פחד ממחויבות לא קשור למין, אלא לאופי, לנשמה הרי אין צורה וגוף..

מחויבות

מה זה מחויבות? למה צריך מחויבות? למה לוחם צריך להיות מחויב למשהו או רוצה להיות!!!!!!

טעות נפוצה

מי קבע שמחויבות בקשר זוגי היא הגבלת חופש? אולי דרך הקשר ניתן למצוא את השביל לחירות? הרי דרך מחויבות משתחררים מהפחד למחויבות.. שחרור, כלומר. חופש.

מה השורש של המילה מחויבות?

אם אתה רוצה לתת פרשנויות שונות למילה בעברית אז אין בעיה מכתי שליהמטו ננסבי מחויבות תמיד(אם מחויבות לא מחייבת אז זה חיובי) ומי קבע שקשר בן שני אנשים צריך להיות זוגי?

פרשנות האותיות לא היתה שלי..

לא בהכרח. ואם זה לא קשר זוגי, אולי ידידות כנה,בה אתה לא מחויב לנאמנות כלשהי?

אני רוצה מחויבות בקשר !

פעם היה איזה בן זונה אחד כוס אימממששלו שתפשתי אותו שוכב עם מישהי אחרת למרות שאמר לי שהוא אוהב רק אותי ושהוא לא רוצה אף אחת אחרת... אני חשדתי ושאלתי אותו והוא שיקר לי במצח נחושה. אם הייתי יכולה אז הייתי חותכת לו את האיבר רק שידע מה זה. מאוד נפגעתי, וזה שיבש את כל תפישת הזוגיות שלי. מאז (ועוד מקרים) יודעת שהגברים הם מניאקים, וצריך לחנך אותם. אז היום שאני במערכת יחסים אני לא מצפה לכלום. או, יותר נכון מצפה לגרוע מכל... טוב סתם אני עצבנית כי הוא התקשר אלי היום החצוף הזה רוצה לחזור !? אמרתי לו אור ואהבה ותצא לי מהתחתונים. "גבר אמיתי הוא זה שגובר על רצונו לזיין כל בחורה שהוא רואה ברחוב" אור ואהבה אור ואהבה

למעלה