מתוך סקרנות..

לא יפה להכליל..

עובדת הבגידה לא תלויה במין המבצע, אלא באופי, ואופי הוא חלק מהנפש ולד אין צורה פיזית או מיגדר. ועדיף להיפתח לאפשרויות ולהיפגע מאשר להיסגר. אני נסגרתי קצת אחרי פציעה קלה ועכשיו קשה לי לתת מעצמי גם כשעם הבגידות סיימתי. פוגע לדעת שבן הזוג משקיע יותר, אני רוצה להשקיע באותה מידה והשינויים הם איטיים מאוד.. וכן, אני גם בעד מחויבות בקשר!

היי חזרתי

מה זה סט פרינדז שמכשיר בסיס נפשי עמוק? אני מניחה שהגיל מופיע בכרטיס האישי(הנחתי הנחה אצלך לא מופיע)
.. אני בת 21 ואתה?

אופס..

כנראה לא כתבתי נכון.. שגיאים ג€;-Dג€ רשמתי שהינו בסט פרינדז, חברים הכי טובים, וזה יצר בסיס רגשי. אני בקרוב 20..

אופס..

כנראה לא כתבתי נכון.. שגיאים ג€;-Dג€ רשמתי שהינו בסט פרינדז, חברים הכי טובים, וזה יצר בסיס רגשי. אני בקרוב 20..

כל מקום הוא סדנה להתפתחות אישית

יש דרך לעבור ישר להודעה האחרונה בלי לעבור את כל הקודמות? סורי על הבורות, אני פה דרך הפלאפון וחסרות פה כל מני אפשרויות.. ומה את עושה בחיים? את נשמעת רוחנית.. מצד שני כולם פה מתיימרים..

אפילו דרך הפלאפון..

רוב האנשים שפגשתי, נשמעים, או לפחות מנסים להישמע, אבל אני מנסה לא לקטלג. אתמול פגשתי חבר רוחני.. גיליתי שהוא סכיזפרני..

לא שמתי לב..

עם מי מתחילים? איתי או עם מיס שום? ואם איתי, אז מי? ואם זה בא ממני, אז... לא. טעית.

צהריים טובים.

חירות מוחלטת בהחלט נשמעת טוב. ואם אפשר לשאול, חירות ממה בדיוק את מבקשת?

למעלה