מתוק-חמוץ, אולי אפילו מתוק-מר

משתפרת

New member
לאמא שלו אמרתי מילה לפני זמן מה,

ואיכשהו היא לא קלטה. יתכן שזה בגלל שהוא מארגן הכל. כעת החתן עמוס ועסוק, וזה מאוחר מדי לשנות.
"לא נעים" יעבור לנו ברגע שיאמר "טעות".

cבשביל שהוא יגיד טעות הוא צריך לדעת עליה...

במקומך הייתי פשוט שואלת את אמא שלו בצורה ישירה.
&nbsp

בניגוד לאחרות - אני לא בטוחה שהבת מוזמנת

השאלה שלי היא מתי הפעם האחרונה שהוא והבת נפגשו

הוא אסיר תודה לכם על כל העזרה שלכם וחשוב לו לשתף אתכם בשמחתו, אבל לא בטוח שבחור צעיר זוכר את העזרה שבתך נתנה לו כשהם היו קטנטנים.
אולי הוא זוכר אותה רק כ"בת של חברים של ההורים?"

באיזו תדירות הם נפגשו בחמש השנים האחרונות? כמה מהפגישות היו רק של שניהם, וכמה מהן - נפגשו אצלכם, לארוחת ערב?

משתפרת

New member
בכל פעם שביקר אצלנו היא היתה נוכחת

לפני שחזר ארצה הוא היה מבקר אצלנו וגם נשאר לישון. לא פעם בבוקר הייתי יוצאת לעבודה, וביתי (שהשעות שלה היו שונות משלי) היתה מארגנת לו ארוחת בוקר, משוחחת איתו (והיו להם כמה וכמה שיחות נפש) ובהמשך מקפיצה אותו לאוטובוס שלקח אותו לביקור הבא שלו.
לאחרונה הוא גר בארץ. כשאמא שלו ואחותו ביקרו אצלנו גם הוא הצטרף, לקחתי את שלושתם ביחד עם שני הנכדים שלנו (הילדים של בתי) ליום טיול, וכשבסופו לקחתי אותם למסעדה טובה גם הבת שלי שסיימה לעבוד הצטרפה.
הפעם האחרונה היתה לפני כחודשיים, כשבא עם כלתו אלינו. זה היה בשבת, וכשהבת שלנו סיימה מחויבויות (בחלק מהשבתות היא עובדת) היא הגיעה והצטרפה אלינו. לקחתי את הזוג לטייל בגת עתיקה שנמצאת קרוב אלינו, גם הבת באה לארח להם לחברה.
פגישות של שניהם לבד- אין. כשהוא מגיע אלינו (אנחנו גרים 50 ק"מ ממנו) היא משתתפת.
ו... אני חושבת שיש מצב שהיא לא הוזמנה כדי שהוא לא יעמוד במצב לא נוח מול חברים אחרים שילדיהם הבוגרים לא הוזמנו. או שהוא לא חשב מספיק.

כנראה באמת כדי לא לפגוע באחרים

מאחר והוא אף פעם לא נפגש רק איתה, אלא תמיד בבית שלכם,
אז כנראה הם לא נתפסים כ"חברים" בפני עצמם.
ואז ללכת להסביר לאחרים ש"אבל איתה ביליתי יותר" זה קצת מורכב

למעלה