מתחזקת השנאה לחרדים ורוב

Danny Stern

Well-known member
הציבור היהודי לדעתי כבר שונא אותם
הציבור היהודי לא מתיחס לשטויות שאתה כותב , ואם כל בוחרי מרץ ועבודה שונאים את החרדים , שאר העם רואה בהם יהודים שורשים , ועצם העובדה שהומואים וטרום-נוצרים אנטישמיים שונאים אותם , מעורר בציבור אמפתיה וסולידריות מול הגוי העויין .

נערך לאחרונה ב:

גוטרמן3

Well-known member
הציבור היהודי לא מתיחס לשטויות שאתה כותב , ואם כל בוחרי מרץ ועבודה שונאים את החרדים , שאר העם רואה בהם יהודים שורשים , ועצם העובדה שהומאים וטרום-נוצרים אנטישמיים שונאים אותם , מעורר בציבור אמפתיה וסולידריות מול הגוי העויין .
לדעתי אתה הומו מבוגר שמתבייש בעצמו

גוטרמן3

Well-known member
זה מה שאתם אומרים כד להצדיק את האונס
אתם כל היום אונסים :ROFLMAO: למה שלא תאנסו אחד את השני הרי גם בכמות ההומואים שאצלכם אתם אלופים
לך תברר בבית הכנסת שלך כמה הומואים מתנענעים שם קדימה ואחורה יעני מתפללים :ROFLMAO:ותתנצל

The Real Big Joe

Well-known member
הציבור היהודי לא מתיחס לשטויות שאתה כותב , ואם כל בוחרי מרץ ועבודה שונאים את החרדים , שאר העם רואה בהם יהודים שורשים , ועצם העובדה שהומאים וטרום-נוצרים אנטישמיים שונאים אותם , מעורר בציבור אמפתיה וסולידריות מול הגוי העויין .
הפוסט פרימיטיבי שלך מעורר בוז וחמלה.

dory30

Well-known member
זהבי ידוע כפרובוקטור. הוא בפירוש לא עיתונאי, אלא העתק שמאלני של ברדוגו. טוב שהושעה, במה הוא בדיוק תורם לאנושות?

גוטרמן3

Well-known member
זהבי ידוע כפרובוקטור. הוא בפירוש לא עיתונאי, אלא העתק שמאלני של ברדוגו. טוב שהושעה, במה הוא בדיוק תורם לאנושות?
זהבי דואג לקשישים לחלשים לעניים שהממסד דופק אותם
אם היו עוד כמוהו בשלטון היית מבסוט

Harrington

Well-known member
מנהל
אז למה למשל אינך מגנה רבנים שטוענים שהם יהודים שאונסים יהודיות?
ראשית אני לא מקבל את האקסיומה המובלעת בדבריך כאילו מדובר במשהו גורף ושוטף.
שנית אני לא נוהג לגנות על-פי דרישה. גם לא אם זה לא מוצא חן בעיני הדורש.
שלישית מה יש לגנות בדיוק? את המובן מאליו?

גוטרמן3

Well-known member
ראשית אני לא מקבל את האקסיומה המובלעת בדבריך כאילו מדובר במשהו גורף ושוטף.
שנית אני לא נוהג לגנות על-פי דרישה. גם לא אם זה לא מוצא חן בעיני הדורש.
שלישית מה יש לגנות בדיוק? את המובן מאליו?
קיבלת הזדמנות להצטרף למשפחת העמים ולגנות ללא כחל וסרק זקן מסריח שאנס אישה תמימה שבטחה בו
אבל החמצת אותה

למעלה