לא צריך רכב כשהולכים שם בדיוק הבעיה :-).
Harrington Well-known member מנהל 23/3/21 #22 נכתב ע"י משתפרת1: לא צריך רכב כשהולכים לחץ כדי להרחיב... שם בדיוק הבעיה .
שמלת תחרה1 Well-known member 23/3/21 #20 נכתב ע"י Harrington: יש גם כאלה שלא הולכים (לפחות בשלב זה) כי הבן גנב להם את הרכב . לחץ כדי להרחיב... בחייאת, מעט ספורט יטיב עם אחוזי ההצבעה.
נכתב ע"י Harrington: יש גם כאלה שלא הולכים (לפחות בשלב זה) כי הבן גנב להם את הרכב . לחץ כדי להרחיב... בחייאת, מעט ספורט יטיב עם אחוזי ההצבעה.
Harrington Well-known member מנהל 23/3/21 #23 נכתב ע"י שמלת תחרה1: בחייאת, מעט ספורט יטיב עם אחוזי ההצבעה. לחץ כדי להרחיב... בתיאוריה כן.
שמלת תחרה1 Well-known member 23/3/21 #24 נכתב ע"י Harrington: בתיאוריה כן. לחץ כדי להרחיב... ספר על מעשי. ממתינה לדיווח
Harrington Well-known member מנהל 23/3/21 #25 נכתב ע"י שמלת תחרה1: ספר על מעשי. ממתינה לדיווח לחץ כדי להרחיב... מעשי הרכב עדיין אצל הילד . ללכת רגלית לקלפי לא בא לי.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: ספר על מעשי. ממתינה לדיווח לחץ כדי להרחיב... מעשי הרכב עדיין אצל הילד . ללכת רגלית לקלפי לא בא לי.
משתפרת1 Well-known member 23/3/21 #26 נכתב ע"י Harrington: מעשי הרכב עדיין אצל הילד . ללכת רגלית לקלפי לא בא לי. לחץ כדי להרחיב... בו'נה, בגללך בן גביר לא יעבור?
נכתב ע"י Harrington: מעשי הרכב עדיין אצל הילד . ללכת רגלית לקלפי לא בא לי. לחץ כדי להרחיב... בו'נה, בגללך בן גביר לא יעבור?
Harrington Well-known member מנהל 23/3/21 #27 נכתב ע"י משתפרת1: בו'נה, בגללך בן גביר לא יעבור? לחץ כדי להרחיב... לא לא, סודר . הכל בסדר. הילד חזר, העם הצביע וחזר בשלום.
נכתב ע"י משתפרת1: בו'נה, בגללך בן גביר לא יעבור? לחץ כדי להרחיב... לא לא, סודר . הכל בסדר. הילד חזר, העם הצביע וחזר בשלום.