מתחילה להרעיל...
S shiri 80 New member 8/11/05 #10 עכשיו פה באתם לעשות בלאגן ? היידה עד ה36 הודעות במצטבר לקחתי את שתיכן משלוש וחצי עד כמעט 12 בלי לפספס את ההשכמה בשבע כדי להירשם לספין היום או-מ- נות
עכשיו פה באתם לעשות בלאגן ? היידה עד ה36 הודעות במצטבר לקחתי את שתיכן משלוש וחצי עד כמעט 12 בלי לפספס את ההשכמה בשבע כדי להירשם לספין היום או-מ- נות
T talis2 New member 8/11/05 #11 ברוזה מתגרש אז מה יהיה טוב בדיוק כן הגיע הזמן לעשות כאן באלגן אני בטוחה שאחרי אתמול היום אני אשן כמו תינוקת אני חייבת יום רביעי הגדול מתקרב ואני הולכת לפרום את האופניים
ברוזה מתגרש אז מה יהיה טוב בדיוק כן הגיע הזמן לעשות כאן באלגן אני בטוחה שאחרי אתמול היום אני אשן כמו תינוקת אני חייבת יום רביעי הגדול מתקרב ואני הולכת לפרום את האופניים
P P u s s i c a t New member 8/11/05 #12 ../images/Emo32.gif מאמי... כשרע לך - לעזוב זה טוב הכל עניין של השקפה
ב בדעה צלולה New member 8/11/05 #25 ואני מכורה ל.... של הכתומה ../images/Emo8.gif וכרגע מן הסתם היא יושבת על ערמת דפים... מנמנמת... מנשנשת... ומקללת ת'זמן שעובר לאט עד לשעת הספינינג...
ואני מכורה ל.... של הכתומה ../images/Emo8.gif וכרגע מן הסתם היא יושבת על ערמת דפים... מנמנמת... מנשנשת... ומקללת ת'זמן שעובר לאט עד לשעת הספינינג...
T talis2 New member 8/11/05 #27 אני גם רוצההההה ספינננננגגגגג מוציאים אותי מדעתי פה מי אמר שחיים בהי טק זה דבר טוב רוצה להוציא קיטור על האופנייים נראה לי חותכת מהלימודים ורצה לדווש
אני גם רוצההההה ספינננננגגגגג מוציאים אותי מדעתי פה מי אמר שחיים בהי טק זה דבר טוב רוצה להוציא קיטור על האופנייים נראה לי חותכת מהלימודים ורצה לדווש