מתחילה להרעיל...

talis2

New member
כן נראה לי מרגע לרגע שאני אגיע

מה עדיף חישוב ממוצע ממוצעים או חישוב דופק מה את אומרת ? עודד מגיע ?

אם עודד מגיע...../images/Emo13.gif

אז עדיף חישוב דופק...
אני אנסה להעלות על גרף שיעור עם עודד ודנה מול שיעור "רגיל"...

P u s s i c a t

New member
אחותי...

אני הלכתי לישון קצת אחרי 3:00 התעוררתי - יקיצה טבעית לחלוטין ב-11:00 החיים היפים עכשיו באטרף, נקיונות, בישולים, כביסות, בלאגנים. להספיק הכל לפני האימון של הערב. מה ל'שות. לא נרדמתי עם כל האנדרופינים שהציפו אותי אתמול

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

אחלה כתבה. ואת.... את מרעילה גם מקילומטרים. בכל פעם שאני כמעט נשברת - נזכרת בך...
כבר 6 אחוזי שומן התפוגגו נמוגו נגוזו להם. והיד עוד נטויה

חחחח מרעילה סידרתית ../images/Emo6.gif

אבל איפה, איפה בן טיפוחי האהוב? לאן נעלם? כבר לא צריך אותי?
צביקקקקהההה...

P u s s i c a t

New member
את... ששששש.... תתקרבי רגע

שלא כולם ישמעו... אבל הלילה - רחמנא לצלן - חלמתי על טל שחם... שהאל ירחם אחד החלומות היותר הזויים שהיו לי אי פעם. הכל בגללך

Tami661

New member
אוי ואבוי../images/Emo12.gif הכותבת ציינה שהיא

מדריכת ספינינג... עכשיו לרוני יפה יש עילה לתבוע את שוונג
אני הולכת לספר לכם את הבדיחה החדשה ששמעתי מפי רוני יפה בכבודה ובעצמה בשיחה טלפונית (הטריחה את עצמה להתקשר אליי במיוחד בשביל זה
): אסור להגיד את המילה ספינינג או לכתוב אותה ללא אישור של רוני כן חברים! גם אתם מחזיקי תעודת ה-MDA המפורסמת... אל לכם להיקרא בכתובים מדריכי ספינינג אלא אם קיבלתם אישור מפורש מהזכיינית הבלעדית של הספורט הזה (לא משתמשת יותר במילה האסורה
) נוווו? אז מה דעתכם על כך?

תני את הפלאפון שלה כי....

בא לי להגיד ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...

talis2

New member
גם אני גם אני .....

ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג...ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... ספינינג... מישה אמר ספינינג?

עכשיו התחלתי לפחד אז... ../images/Emo46.gif

Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® Spinning® ככה מותר?

shiri 80

New member
יאלללה להתקפל

(ההודעה ) שזה מהיום התחביב החדש של "הסנגוריה".. לגביי האישור - חושבני שאם יש אישור של MDA זה גם מספיק טוב חוצמזה איך אמר לך הבועז . זה לא משנה איך קוראים לזה .. וכל עניין האישורים וההגדרות זה עניין טכני בלבד ואולי גם קצת עניין של אגו (כל חברה והאגו שלה) עכשיו תגידי לי רגע . לתפוז מותר לכתוב ספינינג בכותרת ? יש עו"ד בקהל ? &quot

למעלה