מתחילים את הטופ 16 : אולמפיאקוס VS מכבי

לעזאזל. וויצ`יץ` נפצע.

ככל הנראה יחמיץ את אולימפיאקוס.. איזה מזל דפוק

יו45

New member
מכבי - אולימפיאקוס 21.45

הערב מתחילה העונה האמיתית ביורוליג, שלב הטופ 16 ומכבי חייבת ניצחון כדי להגיע למטרה , יתרון בייתיות בהצלבה ופיינל פור. מי שיחסר הערב זה ניקולה וויצ`יץ` ששוב נפצע , החיסרון שלו להערב לא משמעותי כי הוא עדיין לא חזר לכושר בכל מקרה, אבל הבעיה היא שזה יאריך עוד את זמן ההחלמה שלו. הסיכויים הם 50‎/‎50 עם יתרון קטנטן לאולימפיאקוס בזכות יתרון הבייתיות. המשחק משודר בערוץ 10 , ברשת ב` ובאתר ספורט 5 באינטרנט.

הקולות של פיראוס מזכירים את הפועל..

גם אותו צבע וגם אותו גרעין קשה של קהל אדום כמו בגמר, אוי ואבוי למכבי אם שארפ יכנס לשחק, אסור לנו לאבד שום כדור...

שומו

New member
יחמיץ.

דווקא חוסך לצביקה כמה כאבי ראש, עם באטיסטה ופיזר...

ogiplazet

New member
יותר טוב

כי לפני שפיטרו את פיני שמעתי איתו ראיון שאמר שהענק צריך לחזור לשחק

בזמן אחר הייתי משתגע מעצבים

אבל ניקו לא כ``כ ברוטציה של שרף ואני יסביר למה. שרף משחק כדורסל פשוט, כדורים פנימה כמה שיותר עם שיתוף פעולה מהגארדים. בכדורסל כזה אין את ניקולה שמרכז ממרכז ה3 את המשחק, אין כי אצל צביקה זה לא יתכן כי הכדורים נכנסים פנימה לגבוהים! בשטח התלות בניקולה יורדת, ולכן שחקנים כמו אליהו פחות דומינטיים. אחד קשור בשני. אבל מה שיקרה זה ששחקני הפנים שלנו לא שיחקו במעמדים כמו שיגיעו בשלב הבא, וזה חיסרון שלניקולה אין. ומהסיבה שהזכרתי הוא פחות חשוב במשחק של שרף. אז זה כואב כי וויציץ הוא שחקן חשוב מאוד, אבל יש תירוץ לכך שהוא לא משחק. ואולי שמעון דואג שזה יקרה כדי להשאיר אותו במכבי...(;

Spain Sport

New member
זה לא משנה, ככה הוא לא יוכל להמשיך עם הפציעות

האלה. לדעתי הוא פורש בקרוב

סטאר 26

New member
וויציץ סוס מת שנתיים פצוע שיפרוש עדיף!

או שמכבי תתלונן עליו למשטרת ההונאה בשנתיים האחרונות הוא לקח 3.3 מיליון דולר ולא תרם מאומה רק ישב ביציע.הוא כמו שלום תקוה בזמנו שכל הזמן היה פצוע לוקח חבילות של כסף ומשחק משחק אחד בעונה.ככה הוא רצה אן בי איי נו באמת בקושי בארץ הוא מתפקד.

אתה כזה חצוף!

ניקו בשנה שעברה נתן עונה פאנטסטית! נבחר לסנטר הטוב באירופה! והחזיק את מכבי מהשערות!! הוא נפצע השנה מגג של מוריס ומריצפה רטובה!! הוא אשם?? סוס מת עאלק.

גבר 13

New member
האמת הוא צודק וויציץ תמיד פצוע.

החזיק את מכבי למה לאיזה הישג הגענו עונה שעברה בכלל בקושי אליפות כאן בארץ ובאירופה לא תיפקדנו.לדעתי הגיע הזמן להיפרד ממנו להגיד תודה על השנים היפות שנתן ולהביא מישהו רענן וטרי שלא נפצע כל שני וחמישי כמו בניון.

יו45

New member
ניקולה הציל את מכבי מביזיון היסטורי

נכון, מכבי לא הגיעה להישגים, כי עם שחקן אחד, אי אפשר להגיע להישגים. התרומה של ניקולה לעונה שעברה היא הצלה של מכבי מביזיון היסטורי, תוציא את ניקולה מהשלב הראשון של העונה שעברה, ומכבי עפה בשלב הראשון, תוך כדי תבוסות מבישות. ככה שאת הכסף שלו, הוא החזיר בריבית תוך חודשיים, שבהם הוא החזיק את הקבוצה ``לבד`` . ואם כבר מדברים על כסף אז השחקן הזה שהוא גמור, זקן בלה בלה בלה שווה הרבה יותר ממיליון דולר ואם הוא היה עושה את החישוב הכלכלי הקר הוא כבר מזמן היה יושב לו באתונה, מדריד או צסקא עם תוספת של כמה מיליונים בחשבון בנק ועל הדרך גם שחקנים ראויים לשחק איתם, ולא הבדיחה של שנה שעברה או לחילופין הקבוצה הלא מאוזנת של קטש/שרף . הסיבה היחידה שניקולה נשאר פה היא שהוא נקשר למכבי ואוהב את האגודה אז פעם הבאה לפני שאתה מדבר על כסף תחשוב פעמיים כפוי טובה קטן.

כאילו שהוא פה רק שנתיים.

חוץ משארפ הוא הוותיק במכבי! מזה היחס הזה? כל סוס זקן נזרוק? והקטע שהוא לא! זה חוסר מזל פשוט..

יו45

New member
על זה כבר באמת לא מדברים

על שתי אליפויות אירופה שהוא הביא למכבי ביחד עם שארס ופארקר כשהחשיבות שלו לא נפלה מזו של שארס ופארקר. זה מדהים עד כמה הזיכרון של האנשים קצר, והקיצוניות הזאת... רגע אתה מלך רגע אחר כך אתה כבר אפס , זה פשוט מגעיל.

Carmelo Anthony

New member
אל תגזים

כולנו פה חולים על ניקולה, ואף אחד לא חושב שהוא אפס, אבל יש הבדל בין להגיד שהוא השחקן הכי חשוב של מכבי, הכל יכול, לבין הצהרה שהוא היה גדול ועבר שמנו. בלאט באמת גילה אז פוטנציאל ענק, וההשאלה לוילרבאן באמת ובתמים הביאה לנו את אחד מגדול שחקני מכבי בכל הזמנים, וגם לא שכחתי את שני גביעי אירופה שהוא הביא לנו, אבל אני חושב שהוא באמת, ועם כל הכבוד (ויש כבוד, המון), פסה, הוא נתן כבר את הפירות שהוא היה חייב לנו מהתגלית שלו, והוא בעצמו גם חושב ככה, הרי הוא בכבודו ובעצמו אמר בתחילת העונה שזאת העונה האחרונה שלו במכבי והוא רוצה לנסות גם NBA (לא שאני חושב שיש לו שם סיכוי), אבל תכל'ס גם הוא מבין שהוא מיצה כבר את מכבי, והגיע הזמן לעזוב. ומבחינת מכבי, האגדה תופסת לנו משכורת עתק שיכולה להפוך לשחקן יותר רענן, אחרי הכל 3.3 מיליון זה לא מעט בשביל קבוצה בישראל, וכרגע ניקולה לא משחק מספיק זמן בין הפציעות שלו כדי להיות שווה כזה סכום, הקו הקידמי שלנו מסתדר מצויין בלעדיו, יש לנו מספיק כשרונות מקדימה שניקו דוחף הצידה (ובצדק), אז עם כל הכאב, צריך להגיד שלום אחרון. וכן להתראות.

אח שלי,סטאר קרעתי אותי...

תגיד משטרת ההונאה מטפלת במקרים כאלה???....זה פשוט מקרה קלאסי לכלבוטק אתה יודע מה...זה יותר מתאים לאמנון לוי...רפי גינת צהוב..

שומו

New member
ניקולה וויצ'יץ' הוא השחקן הטוב ביותר במכבי

והסנטר הטוב באירופה. לתת לו ללכת זה פשוט לירות לעצמנו ברגל.

התכוונת אולי היה הכי טוב במכבי.וויציץ גמור

רוב הזמן הבחור פצוע אז איך הוא הכי טוב.הוא סובל תמיד מעומס יתר.מכבי כבר לא פוגעת שנתיים לא באירופה ולא בארץ ומי שהביא לנו אליפות עונה שעברה זה גימי ארנולד שעד עכשיו אני לא מבין איך שיחררנו אותו.וויציץ לטעמי גמור.

למעלה